ZAKENKANTOOR CREOZ

Société en commandite simple


Dénomination : ZAKENKANTOOR CREOZ
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 600.902.528

Publication

13/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Art. 1 Naam en zetel

De vennootschap is een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met als

naam Zakenkantoor Creoz

Art. 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

Art. 3 Vennoten

De vennoten zijn:

Comparant 1: Ozturk Hasim , geboren te Antwerpen op 23 Juli 1987 wonende te Trammezandlei 75, 2170

Merksem, België

Comparant 2: Ozturk Hurmet, geboren te Antwerpen op 03 September 1990, wonende te Trammezandlei 75,

2170 Merksem, België

Comparant sub (1) is de beherende vennoot. De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aanspraklijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Comparanten sub (2) zijn de stille vennoot. De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng.

-Oprichting gewone commanditaire vennootschap Zakenkantoor Creoz Het blijkt uit een onderhandse akte van 11 maart 2015 zijn de partijen:

2. Ozturk Hurmet, geboren te Antwerpen op 03 September 1990, wonende te Trammezandlei 75, 2170 Merksem, België

Overeengekomen een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, waarvan statuten aldus bepalen:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2170 Merksem, Trammezandlei 75.

De zaakvoerder kan deze zetel in het Nederlands- tweetalig taalgebied verplaatsen zonder statutenwijziging. Tot een vestiging buiten de vermede begrenzing, doch binnen het Belgische grondgebied, kan slechts worden overgegaan bij (eenparig) besluit van de zaakvoerder en na de goedkeuring in de algemene vergadering.

1. Ozturk Hasim, geboren te Antwerpen op 23 Juli 1987 wonende te Trammezandlei 75, 2170 Merksem, België

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Zakenkantoor Creoz

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Trammezandlei 75

*15304430*

Luik B

2170

België

0600902528

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Antwerpen (Merksem)

Griffie

Neergelegd

11-03-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Er zijn twee soorten vennoten: beherende en stille vennoten. De vennootschap dient steeds ten minste één beherende venoot en ten minste één stille vennoot te hebben. Niemand kan vennoot worden dan mits instemming van zijn kandidatuur door de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen.

De natuurlijke of rechtspersonen, houders van aandelen van de vennootschap, die zich slechts verbinden tot beloop van hun inbreng, zijn de commanditaire of stille vennoten. Hun verbintenis blijkt uit en is het gevolg van hun aandelhouderschap.

Gecommandiiteerde of beherende vennoten zijn deze aandeelhouders die zich bij uitdrukkelijk statutair beding met de vennootschap hoofdelijk en onbeperkt verbinden jegens derde. deze verbintenis blijkt uit en is het gevolg van de hen in de statuten toegekende en door hen aangenomen hoedanigheid.

De vennoten waarvan hierna de identiteit is weergegeven, heeft/hbben zich als beherende vennoot/venoten hoofdelijk met de vennootschap verbonden:

- De heer Ozturk Hasim

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Art.4 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 400 euro.

Waarvan de beherende vennoot Ozturk Hasim een inbreng doet van 396 euro en de stille vennoot Ozturk

Hurmet inbreng van 4 euro doet.

Art. 5 Samenstelling van het kapitaal

Art 6 Het begin en het einde van het boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Zolang hij /zij de hoedanigheid heeft van beherende vennoot laat hij/zij tenminste een aandeel van de vennootschap op zijn naam aantekenen in het aandelenregister. Het verlies van deze hoedanigheid door overdracht van al zijn aandelen of door ontslag, overlijden, opzegging, faillissement, kennelijk onvermogen, onbekhamheid of afwezigheid heeft van rechtswege belet het voorbestaan van de vennootschap niet. de hoedanigheid van vennoot eindigt bij overlijden of bij zijn ontslag.

Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde die ieder één honderste( 1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Volledig onderschreven en volstort

Om als vennoot te kunnen uittreden, moet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid toestemming verleend worden. De beslissing hoeft niet gemotiveerd te worden.

Ozturk Hasim heeft 99 aandelen zonder vermelding nominale waarde Ozturk Hurmet heeft 1 aandelen zonder vermelding nominale waarde

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega s die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening.

De algemene vergadering kan bij gewone meerderheid, en met een gemotiveerd besluit beslissen vennoten uit te sluiten. De vennoot die wordt uitgesloten heeft geen recht op een scheidingsdeel.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijke welke reden, zal de jaarvergadering de vereffenaars

benoemen en bevoegdheden bepalen. het vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredighedi met het aantal aandelen dat ze bezitten, waarbij aan elke aandeel dezelfde rechten zulen toekomen.

Art. 7 Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: de heer Hasim Ozturk voornoemd, die verklaart deze opdracht te

aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldig, tot zolang de algemene vergaderdering daar niet anders over

beslist.

Art. 8 Winstverdeling

Het batig saldo nadat alle lasten, de algmene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies afgetrokken zijn,

maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

één tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo kan als dividend onder de vennoten worden verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of deel ervan zal worden gereserveerd.

Art. 9 Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijke alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

Art 11 Doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De onbekwaamverklaring, het overlijden van de zaakvoerder of het verlies van zijn hoedanigheid als vennoot heeft dezelfde gevolgen als ontslag.

Art. 10 Commissarissen

Aangezien de beherende hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de schulden van de vennootschap, moet de gewone commanditaire vennootschap geen commissaris aanstellen.

Het ontslag van de zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Zijn er meerdere zaakvoerders in functie op het ogenblik van het ontslag, dan wordt de vennootschap verder gezet en wordt zij bestuurd door de overblijvende zaakvoerder(s).

De overblijvende zaakvoerder(s) kan/kunnen met (eenparig) akkoord van de beherende vennoten kiezen, wiens opdracht bij eerstkomende algemene vergadering der aandeelhouders wordt bekrachtigd. deze plaatsvervanger moet een beherende vennoot zijn.

Betreft het ontslag de enige zaakvoerder, dan wordt deze van rechtswege opgevolgd door de in de statuten aangewezen opvolger - zaakvoerder, en bij gebrek aan zulke aanwijzing, door de overblijvende beherende vennoot/vennoten, aan wie de ontslagnemende zaakvoerder zijn aandelen moet overlaten. Is hij tevens enige beherende vennoot, dan dient hij zijn aandelen over te laten aan de overblijvende stille vennoten die, in buitengewone vergadering bij statutair beding een door hen als beherende vennoot aanvaard aandeelhouder aanstellen als nieuw zaakvoerder.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming van derden:

-Het uitoefenen als een tussenpersoon voor verzekeringsmaatschappijen.

-Verzekeringsbemiddeling in de meeste ruime zin , als de activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben zullen slechts uitgeoefent worden voor en/of erkenningen behaald zijn.

-Alles met betrekking tot kredieten en kredietbemiddelen in het meeste ruime zin.

-Advies verlenen en bemiddeling met betrekking tot bedrijfsfinanciering in het meeste ruime zin.

-De vennootschap kan zich borg stellen voor verbonden ondernemingen, optreden als hun vertegenwoordiger of agent, aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten toestaan, hypotheken of andere zekerheden toestaan. -Het aanhouden en uitbaten van een studie- en consultantbureau van verzekerings-, en spaar- en alle beleggings- en financiële aangelegenheden.

-De vennootschap mag in België en het buitenland alle roerende, financiële, commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer het bemiddelen inzake kredieten, effecten, deposito's, verzekeringen en beleggingsinstrumenten.

-Zowel in België als in het buitenland, onder om het even welke vorm belangen en participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten vennootschappen of bedrijven. zij kan deze participaties en belangen beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door het deel te nemen aan het bestuurd en het toezicht van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische administratieve en financiële bijstand te verlenen.

-De vennootschap begoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

-De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, verhuren of huren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechstreeks of onrechtstreeks in verband staan met

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dar hij inzage mag nemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onder-nemingen in het algemeen, en de uitbating van alle intellecturele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op heben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs al deze noch rechstreeks nog onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijke doel van de vennootschap. Het verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten. De vennootschap mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrcihting, verhuring onderhuur, ruil, expertise, beheer, valorisatie en verkoop van alle onroerende goederen, uitvoeren;

-De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden ondernemingen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laaste toestaan. Zij mag bij wijze van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijke doel te bevorderen.

-Het promoten, inrichten en organiseren van trainingen, congressen, seminaries, sportevenementen, teambuildingsessies en soortgelijke evenementen aan organisaties uit de profit, social-profit en non-profit sectoren.

Organisatie van evenementen en communicatie allerlei, zowel in binnen-als buitenland in de meeste ruime zin: -alle activiteiten van een full-service reclamebureau, in het bijzonder het ontwerpen, vervaardigen, plaatsen, verspreiden en verkopen van elke vorm van publiciteit bij middel van alle gangbare middelen en technieken. -Het ontwerpen van decors voor toneel, film en evenementen, stand voor tentoonstellingen en evenementen, etalages, winkel-en binnenhuisinrichting.

-Het creëren, uitvoeren, verspreiden en verkopen van audiovisualls en alle andere geluids-en beeldopnames. - Het optreden als uitgever, producer en inrichter van manifestaties

-Alle pre-press activiteiten, grafische vormgeving: het verlenen van diensten en adviezen, het geven van opleidingen en cursussen, in de meest ruime zin van het woord, aan bedrijven, ondernemingen, verenigingen en organisaties

-Strategisch communicatiemangement en implenentatie van communicatieplanning in de meeste ruime zin -Marktonderzoek in de meeste ruime zin

-Organisatie van informatie avonden, info markten en elke vorm van informatie en communicatieverspreiding en overdracht

-Het verhandelen van procédés, systemen en apparaturen die rechtstreeks of onrechtstreeks bestemd zijn tot de uitvoering en de realisatie van het maatschappelijk doel.

-Coördinatie en dienstverlening op projectbasis

-Bemiddeling van artiesten en diensten;

Organisatie van publieksevenementen met het oogmerk op inkomsten uit publiekbijdrages van allerlei origine inclusies catering en toegangsbijdrage

-Organisatie van alle soorten bedrijfsfeesten, interne en externe bedrijfsevenementen met diverse doel. -Tussenpersoon in de handel in de meeste ruime zin, Advies verlenen met betrekking tot managementconsulting in de meeste ruime zin, Financieel - en fiscaal advies verlenen in de meeste ruime zin.

-Het optreden en het verlenen van diensten als studie-, organisatie- en raadgever kantoor, advies en consulting, zowel op het gebied van administratie, organistatie, financïen, marketing, fiscale, jurdische sociale, boekhoudkundige en alle aanverwante zaken zowel in het binnen-als in het buitenland.

-Het uitoefenen van de activiteit als financieel-en/of fiscaal raadgever.

-Het uitoefenen van vertalingen in de meest ruime zin, alsook het uitoefenen van de activiteit van vertaler-tolk. -Het verwerven onder eender welke vorm van participaties, Alle commissie- en makelaarstrancties doen. De vennootschap kan deze participaties beheren, te gelde maken, valoriseren.

-Het verlenen van diensten onder gelijk welke vorm, aan alle personen, zowel natuurlijke als rechtspersonen, en elke hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen.

-Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechstreeks of onrechstreeks verband houden met haar doel.

-Het bestuur en de vereffening waarnemen in andere vennootschappen.

-Het verwerven, exploiteren en beheren, verhandelen en te gelde make, valoriseren, van intellectuele rechten octrooien, brevetten, licencies, royalties, patenten, handelsmerken, dit alles in de meest ruime zin.

Zaakvoerder

OZTURK HASIM

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ZAKENKANTOOR CREOZ

Adresse
TRAMMEZANDLEI 75 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande