ZAKENKANTOOR GEVAERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR GEVAERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.073.138

Publication

07/11/2014
ÿþOndernemingsnr : 0475.073.138

Benaming (voluit) : ZAKENKANTOOR GEVAERS

U S -10- 2014

2014

iH

MONITEUR U 3 -11- BELGISCH ST

Muiium~~ii~~~wM

*1420AA ~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE..'v EE8~1 E~.EG Q

AATSSL. CHT4AN4t QOr-.1 NDEL

TWEFiPE , aTor. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwe Kouterstraat 48

2880 Bornem

Onderwerp akte :Ontbinding en vereffening

Tekst : Uit een akte verleden voor Meester Cadia SCHELTENS, notaris met standplaats te Willebroek, op 18 september 2014, dragende de volgende melding van registratie: "Geregistreerd op het l' Registratiekantoor Mechelen, op 24 sep. 2014, bladen: vier, verzendingen: geen, Register(OBA) 5, Boek: 311, Blad 02, vak 16. Ontvangen registratierechten :vijftig euro (RE 50,00) (getekend) de ontvanger, M-R Van Vlasselaer.""

BLIJKT DAT een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Zakenkantoor Gevaers', met zetel te 2880 Bornem, Nieuwe Kouterstraat 48, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0475.073.138.

De vennootschap werd opgericht krachtens akte verleden voor Meester Harry Maeyens, Notaris te Bornem, op acht juni tweeduizend en één, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier juli tweeduizend en één, onder nummer 20010704 -624.

Waarvan de statuten laatst gewijzigd werden ingevolge beslissingen van de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van notaris Cadia Scheltens te Willebroek op zevenentwintig april tweeduizend en elf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig mei daarna onder nummer 0079760.

Vaststelling van de vervulling van wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

a) Op 29 juli 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 18I, §1 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) Op 17 september laatstleden heeft de Heer Guy Franken, handelend als zaakvoerder van de BVBA NIELANDT, FRANKEN & Co met zetel te 2520 Emblem, Liersesteenweg 60, overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld. Dit verslag besluit als volgt:

"7. CONCLUSIES

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181 1 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de statutair zaakvoerder van Zakenkantoor Gevaers BVBA een staat van activa en passiva afgesloten op 9 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 228,361,80 en een netto-actief van EUR 228.361,80.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

mad 11.1

Op grond van de informatie die mij door de statutair zaakvoerder werd overgemaakt en als gevolg van de controles, die ik heb uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, heb ik vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald.

Bovendien wil ik erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, geraamd op een bedrag van EUR 20.976,18, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet betaald noch geconsigneerd werd.

Emblem, 17 september 2014 (getekend) Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrif srevisor. "

Notariële wettigheidsverklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden nageleefd, Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva en een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal in origineel worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen

Volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen, na voorafgaandelijke voorlegging van het voorstel tot ontbinding zoals toegelicht in het bijzonder verslag van de zaakvoerder, voorlegging van de staat van activa en passiva per 29 juli 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 181, §1 van het wetboek van vennootschappen en van het controleverslag van bedrijfsrevisor de Heer Guy Franken, handelend als zaakvoerder van de BVBA NIELANDT, FRANKEN & Co met zetel te 2520 Emblem, Liersesteenweg 60 de dato 9 september 2014 aan de vergadering

De vergadering heeft vervolgens volgende beslissingen genomen met éénparigheid van stemmen/ )l. Eerste besluit: Vervroegde ontbinding van de vennootschap

De vergadering beslist na kennisname van voormelde verslagen tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en dit vanaf heden.

II. Tweede besluit: Afgifte maatschappelijke goederen en beëindiging vruchtgebruik onroerend goed

De aandeelhouders, alhier aanwezig, zijn door de uitoefening van hun rechten, verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het hele vermogen van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

De aandeelhouders verklaren en erkennen dat alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, of de nodige bedragen werden geconsigneerd, zodat er op heden, bij de ondertekening van dit procesverbaal niets meer te vereffenen valt. Zij verbinden er zich toe onvoorwaardelijk alle eventuele nog niet gekende passiva voor zijn rekening te nemen.

De aandeelhouders verklaren dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat: er géén passiva zijn volgens de opgemaakte staat van activa en passiva, behoudens de voorziening voor vereffeningskosten; de vergadering verklaart dat het resterend actief zal worden teruggenomen wordt door de aandeelhouders zelf; de vergadering beslist eveneens dat de vorderingen van de vennootschap teruggenomen en overgedragen worden aan de vennoten welke aldus gerechtigd zullen zijn om de vorderingen ten persoonlijke titel te Iaten gelden. Tot het vermogen van de vennootschap behoort onder meer het nagemeld vruchtgebruik op nagemelde goed.

GEM ENTE BORNEM, eerste afdeling:

Een woning op en met grond en alle verdere aanhorigheden staande en gelegen te Bornem, Nieuwe Kouterstraat 48, ten kadaster gekend sectie B, nummer 720/F/4, groot tweehonderd zestien vierkante nieter (216 m2).

Hebbende een kadastraal inkomen van tweehonderd achtentwintig euro (¬ 228,00)

Oorsprong;

Het vruchtgebruik werd toegestaan door de echtgenoten Benjamin Gevaers- Smet Gilberte voor een periode van vijf jaar ingaande op 22 augustus 2011 blijkens akte verleden voor notaris Cadia Scheltens te Willebroek op 22 augustus 2011, overgeschreven op het hypotheekkantoor van Mechelen op negenentwintig augustus daarna, onder referte 56-T-29/08/2011-12502.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

I~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het eigendom hoort toe aan de echtgenoten Gevaers-Smet, de verkopers in deze om het te hebben aangekocht blijkens akte verleden voor notaris Harry Maeyens te Bornem op zestien juli negentienhonderd zevenentachtig, overgeschreven op het hypotheekkantoor van Mechelen op vijf augustus daarna, boek 10 331, nummer 24 van Mevrouw CRANSHOFF Sidonia Emilia Magda, echtgenote van de Heer Massé Eddy Edmond Marie, te Peer.

Ten gevolge van onderhavige ontbinding-vereffening, zal het vruchtgebruik uitdoven en zullen de naakte eigenaars volle eigenaars

Milieu  bodemdecreet: De vergadering doet opmerken dat bovenstaande overeenkomst moet worden aanzien als een "overdracht van gronden" zoals bedoeld in artikel 101 van het bodemdecreet.

Zij verklaart, als overdrager in de zin van dit decreet, een bodemattest te hebben aangevraagd bij de Openbare Afvalstoffenmaatschappij voor het Vlaamse Gewest, in het kort OVAM, en. de inhoud hiervan te hebben medegedeeld aan de verkrijger, verwerver in de zin van het Bodemdecreet.

De inhoud van dit bodemattest met kenmerk A:20140412508 --R:20140411346, afgeleverd door OVAM op 12 september 2014 luidt als volgt :

"De OVAM beschikt voor deze grand niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

Ondergetekende notaris bevestigt dat de verplichtingen overeenkomstig artikel I01 van het bodemdecreet werden nageleefd.

De vergadering bevestigt verder uitdrukkelijk dat op de grond, voorwerp van bovenstaande overeenkomst, geen inrichting gevestigd is of was, noch een activiteit wordt of werd uitgevoerd, die opgenomen is op de lijst van de inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 6 van zelfde Bodemdecreet.

De vergadering verklaart met betrekking tot het toebedeelde goed, geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijger of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring te goeder trouw is afgelegd, nemen de verkrijgers de risico's van de eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaren zij de vergadering hiervoor tot geen vrijwaring zal gehouden zijn.

III. Derde besluit: Verzaking aanstelling vereffenaar

De aandeelhouders, voornoemd, verklaren zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en de vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaren afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij verklaren aldus uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is.

IV. Vierde besluit: Sluiting van de vereffening

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap. De comparanten verklaren voldoende ingelicht geweest te zijn door ondergetekende notaris over de gevolgen van deze beslissing.

De comparanten verklaren dat deze sluiting van vereffening beantwoordt aan de voorwaarden, overeenkomstig het nieuwe artikel 184 § 5 van het wetboek van vennootschappen: artikel 181 van het wetboek van vennootschappen en de erin voorziene verslaggeving is nageleefd, alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, er werd geen vereffenaar aangeduid, alle aandeelhouders zijn alhier aanwezig of geldig vertegenwoordigd en beslissen met eenparigheid van stemmen en de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering stelt dan ook vast dat ingevolge deze beslissing de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `ZAKENKANTOOR GEVAERS' definitief opgehouden heeft te bestaan.

V. Viifde besluit: Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar, vooreerst te 2880 Bornem, Puursesteenweg 167,

VI. Zesde besluit: Ontslag en kwiiting aan de zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding en de sluiting van de vereffening, aanvaardt de algemene vergadering

het ontslag van de Heer GEVAERS Benjamin, voormeld,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

Er wordt hem algehele décharge verleend over het door hem gevoerde beleid.

VU. Zevende besluit: Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan accountantskantoor A&F Services Burgerlijke Vennootschap te Sint-Niklaas, Plezantstraat 8B, onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

Daarna verzoekt de vergadering de instrumenterende notaris het nodige te doen voor neerlegging in het vennootschapsdossier en de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vergadering wordt vervolgens gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BIJLAGE -expeditie van de akte.

op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

22/06/2012 : ME088852
09/06/2011 : ME088852
26/05/2011 : ME088852
30/06/2010 : ME088852
19/06/2009 : ME088852
26/06/2008 : ME088852
19/06/2007 : ME088852
20/06/2005 : ME088852
23/06/2004 : ME088852
27/06/2003 : ME088852

Coordonnées
ZAKENKANTOOR GEVAERS

Adresse
NIEUWE KOUTERSTRAAT 48 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande