ZAKENKANTOOR TOM MERTENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR TOM MERTENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.852.618

Publication

02/10/2013
ÿþ k Mod word 11.1

tw in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 3 SEP 2013

III I U IIUIUI II III

*13199fi36*

Vo beho

aan

Belg Staat

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : ZAKENKANTOOR TOM MERTENS (verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2070 Zwijndrecht, Verstocktstraat 11 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ce Uit een akte verleden voor Meester Freddy GLORIE, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie

11

Antwerpen op 18 september 2013, ter registratie aangeboden, blijkt:

e Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

I; De Heer MERTENS Tom Frank Frieda, wonende te 2070 Zwijndrecht, Verstocktstraat 11,

. " e De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid eno

X haar naam luidt: "ZAKENKANTOOR TOM MERTENS". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2070

Zwijndrecht, Verstocktstraat 11.

b De vennootschap heeft tot doel:

lv Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, hetzij op gelijk welke andere;

wijze, in België of in het buitenland:

e - het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de: wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van: rfinanciële instrumenten of ieder latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal

en reguleren;

ó - het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van 27 maart;

N 1995 betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere;

latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

cHet is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van' bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

et et De vennootschap kan roerende en onroerende goederen verwerven die een rechtstreeks verband hebben

.9 met de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

04  de oprichting, de verwerving, het beheer, het verbouwen, de verkoop, alsook het verhuren van eigen

et

onroerende goederen. De vennootschap mag zich ook toeleggen op aile administratieve, industriële,

commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar

maatschappelijk doel te bevorderen.

" pip Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 18 september 2013.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en is verdeeld in honderd gelijke aande-len, zonder vermelding van waarde. Ieder der aandelen is volledig volstort, zodat het maatsc-'happelijk kapitaal in totaal voor ACHTTIENDUIZEND

et ZESHONDERD EURO volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten, De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet vergoed, tenzij de algemene vergadering anders beslist met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de ven-pootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur,

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich ; laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant, Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstelling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de controle wordt opgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de s derde vrijdag van de maand juni om tien uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de voorafgaande werkdag gehouden op hetzelfde uur, De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van juni 2015 om tien uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke' volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering.beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet, Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van vennootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch-rif-'telijk uit te brengen, Opdat met de schriftelijk uitge-'brachte stem rekening gehouden kan worden, moet de vennoot op de- oproepingsbrief of een door het zaakvoerderschap ópgestelde stembrief eigenhandig de geschreven vermelding aanbrengen naast elk agendapunt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit docu-'ment moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor twaalf uur; (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de " vergader-ing gehou-'den wordt.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 18 september 2013 tot en met 31 december2014.

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd: voornoemde Heer Tom MERTENS, die deze aanstelling aanvaardt onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 18 september 2013 met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf 18 september 2013 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan " van ,de vennoot-schap. Krachtens artikel 9 van de statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de ven-nootschap op te treden in en buiten rechte.

De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De comparant steltwan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve vennootschap met, Beperkte aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", RPR 0875.430.542 met kantoor te 2050 Antwerpen-Linkeroever, Esmoreltlaan 51 bus 11, vertegenwoordigd door de Heer Kris Peerlínck of Gaston Van Bogaert, alsook de aange-stelden of lastheb-bers van voormelde vennootschap, aan wie -de macht" verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en met macht voor ieder van hen om afzonderlijk te handelen, om aile verrichtingen te doen teneinde:

- de vennootschap te " vertegenwoordigen bij de ondememings-'loketten, de kruispuntbank van ondernemingen, aile andere administratieve overheden, en alle belas-itingad-iministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van aile documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijzi-ging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid,

De lastgever verklaart uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kostprijs van deze dienstverlening.

-VOOR UITTREKSEL

De Notaris FREDDY GLORIE

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatsto biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

foor-_ tiehouel aan het Belgisch Staatsblad

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0028-014

Coordonnées
ZAKENKANTOOR TOM MERTENS

Adresse
VERSTOCKTSTRAAT 11 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande