ZAKENKANTOOR VAN DER BORGHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR VAN DER BORGHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.369.857

Publication

03/12/2013
ÿþ Mod Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

KAPITAAL : Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt DERTIGDUIZEND EURO (30.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/100e van het geheel geplaatste kapitaal.

Dat het kapitaal volledig wordt onderschreven in geldspeciën als volgt:

Op tweeenvijftig (52) aandelen wordt ingetekend door de Heer VAN dER BORGHT Kris, voornoemd, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde vijftienduizend zeshonderd euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RGELEGp

2 i -11- 2013-----

GRIFFIE RECHTt:'AP~fK K°OPHANDEb>rtffiCHEi_EN

Ondernemingsnr : 51j 2, `3Ç. S~

Benaming

(voluit) : ZAKENKANTOOR VAN DER BORGHT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2880 BORNEM (HINGENE), Koningin Astridlaan 157

(volledig adres)

On. erwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs op 19 november 2013, blijkt dat:

1. De heer VAN dER BORGHT Kris Jan, geboren te Dendermonde op 7 april 1970, rijksregisternummer 70.04.07-259.59, en zijn echtgenote,

2. Mevrouw SCHOLIERS Frieda Marcella, geboren te Bornem op 26 december 1972, rijksregistemummer

72.12.26-282.49, samen wonende te 2880 Bornem (Hingene), Koningin Astridlaan 157,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid hebben opgericht als volgt:

Naam : ZAKENKANTOOR VAN DER BORGHT

Vorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ;2880 BORNEM (HINGENE), Koningin Astridlaan 157

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

-" het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de wet vara " 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren;

het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van 27 maart 1995 betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen verwerven die een rechtstreeks verband hebben met de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doe[ de oprichting, de verwerving, het beheer, het verbouwen, de verkoop, alsook het verhuren van eigen onroerende goederen, De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet limitatief.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

l'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

(15.600,00 ¬ ) een som geld ad vijftienduizend zeshonderd euro (15.600,00 ¬ ) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, volledig volstort is.

Op achtenveertig (48) aandelen wordt ingetekend door mevrouw SCHOLIERS Frieda, voornoemd, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde veertienduizendvierhonderd euro (14.400,00 ¬ ) een som geld ad veertienduizend vierhonderd euro (14.400,00 ¬ ) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door haar in geld is ingeschreven, volledig volstort is.

ZAAKVOERDER:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordigér te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een van de medezaakvoerders volmacht verlenen om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

BEZOLDIGING EN DUUR VAN DE OPDRACHT

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder mag bijzondere volmacht geven aan derde personen, zelfs indien deze geen vennoot zijn, om welbepaalde of een reeks van welbepaalde handelingen te verrichten. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand juni om veertien uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingbrieven aangeduid,

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvolgende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dan moet het randschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

STEMRECHT

leder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de dagorde en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend of voor ontvangst getekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

_BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel van deze akte

neergelegd is ter griffie.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenkomen op de van de derde dinsdag van de maand juni

om veertien uur van het jaar 2015.

C. Zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt ais zaakvoerder benoemd

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Heer VAN DER BORGHT Kris, voormeld, wonende te 2880 Bornem (Hingene), Koningin Astridiaan 157, die dit mandaat aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt.

De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 9.2 der statuten` is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

D. Volmacht

De comparant verklaart alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, Belastingen, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen en alle eventuele andere juridische, administratieve en fiscale formaliteiten aan de Heer Van Der Borght Kris, voornoemd.

Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

E. Niet benoeming commissaris

De comparanten-oprichters verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Peter Verhaegen.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Haam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 27.06.2016 16218-0282-015

Coordonnées
ZAKENKANTOOR VAN DER BORGHT

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 157 2880 HINGENE

Code postal : 2880
Localité : Hingene
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande