ZALIG OP REIS

Société en commandite simple


Dénomination : ZALIG OP REIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.929.280

Publication

20/01/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lit

Piietrgelagil ter griffie van à R«iiimik van Koophandel te Mni+verpo, ~

Q 9 JAN. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : n-( . Ob2 " 21C1

Benaming

(voiuit) : ZALIG OP REIS

(verkort) .

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Gestelsebaan 64 te 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de onderhandse akte opgemaakt te Zoersel op 2 december tweeduizend en dertien, geregistreerd te Antwerpen 10 op 4 december tweeduizend en dertien en dragende de vermelding : "Geboekt te Antwerpen 10, zes bladen, geen verzendingen deel 649, blad 29, vak 452, de 4 dec 2013. Ontvangen: vijftig euro (50,00¬ ) De e.a. inspecteur wn.r".

Een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht tussen de hiernagenoemde vennoten, die het maatschappelijk kapitaal storten als volgt

De heer Jorg De Trayer, wonende te Zoersel, Gestelsebaan 64, belooft een inbreng in speciën van negenennegentig (99) euro, welk bedrag hij op heden volledig volstort waarvoor hij 99 % van het vennootschapsvertogen als vergoeding ontvangt;

Hij wordt aangemerkt als beherend vennoot

Mevrouw Keeja Ronsijn, wonende te Zoersel, Gestelsebaan 64 belooft een inbreng in speciën van één (1) euro (1) euro, welk bedrag zij op heden volstort waarvoor zij 1 % van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt;

Zij wordt aangemerkt als stille vennoot

Derhalve bedraagt het totaal van de onderschreven inbrengen als kapitaal geplaatst honderd (100,00) euro volledig volstort.

De statuten werden als volgt samengesteld

Hoofdstuk 1-Naam, zetel, duur, doel

Art. 1 Naam en zetel

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap, met als naam "ZALIG OP REIS",

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Gestelsebaan 64 , 2980 Zoersel.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 30-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Art. 3 Doel

De,vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz, van Luik 13 vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden:

-Verhuur van vakantiewoningen.

-Tussenpersoon in de verhuur van vakantiewoningen.

-Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord, onder meer op het vlak van administratie, reizen, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

-Het uitvoeren van managements-, advies- of administratieve opdrachten voor derden, vertegenwoordiging, raadgevend bureau inzake handelsaangelegenheden, studiebeleid, consulting in de meest ruime betekenis, met uitzondering van reglementaire diensten;

-De aankoop en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, huurfinancieringen en alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

-Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

-Het verwerven, vervreemden en voor zichzelf beheren van beleggingsgoederen allerhande, zowel roerende als onroerende.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij kan zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met drie vierde meerderheid van de stemmen .

Hoofdstuk ll  vennoten, kapitaal en aandelen

Art, 4 Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten.

De beherende vennoot is

JORG DE TROYER , Gestelsebaan 64 , 2980 Zoersel

Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprake-'lijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoot is:

KEEJA RONSIJN, Gestelsebaan 64 , 2980 Zoersel

Zij is slechts ten belope van haar inbreng aansprakelijk voor de vennootschaps-'schulden,

Zowel de stille als de beherende vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Art.5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd euro (100,00 euro). Het

vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbrengen in speciën.

De volgende vennoot doet een inbreng in speciën van 99,00 euro, waarvoor hij 99% van het

vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt;

-Jorg De Troyer;

De volgende vennoot doet een inbreng in speciën van 1,00 euro, waarvoor zij 1% van het

vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt:

- Keeja Ronsijn;

Art. 6 Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen. Elk aandeel moet steeds volledig volstort

zijn.

Art, 7 Aandelenregister

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de

zetel van de vennootschap, dit register bevat:

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdra-ger en de ovememer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overl fden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en de overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en het vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Art. 8 Overdracht van aandelen

Een deelneming mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten . De overdracht of de overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. De werkelijke waarde wordt bij gebrek aan overeenstemming tussen de partijen vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg een deskundige aan op verzoek van één der partijen.

Hoofdstuk Ill  Bestuur en vertegenwoordiging

Art. 9 Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (niet-vennoten

kunnen ook uitgesloten worden), Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd

Jorg De Troyer , Gestelsebaan 64 2980 Zoersel.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Art. 10 Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder is bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en heeft daartoe alle machten, met uitzondering van de handelingen die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Hoofdstuk IV-Toezicht

Art. 11 Toezicht

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. ledere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dat hij inzage magnemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

Hoofdstuk V- Algemene vergadering

Art, 12 Algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de tweede vrijdag van de maand mei, om 16.00 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadsla-'gen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.De vergadering mag geldig beraadslagen en stemmen over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Art. 13 Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is er een drie vierde van de stemmen vereist.

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt, deze notulen worden ondertekend door de secretaris en de voorzitter (aangesteld op vergadering).

Het register waarin de notulen worden opgetekend wordt op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Hoofdstuk VI -BOEKJAAR, JAARREKENING

Art.14 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het

eerste boekjaar begint op 1 januari 2014 en eindigt op 31 december 2014.

Art. 15 Jaarrekening

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen.Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op, Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

HOOFDSTUK VI - ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 16 Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met drie vierde meerderheid van de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met drie vierde van de stemmen anders besluit.

Het nettovermogen zal worden verdeeld onder de vennoten à rato van het aantal aandelen. Art. 17 Overlijden van een vennoot

De vennootschap zal niet van rechtswege ontbonden worden wanneer een vennoot komt te overlijden, ze zal door de overlevende vennoot of vennoten voortgezet worden, samen met, in voorkomende geval, de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot. Deze laatsten laten zich ten aanzien van de vennootschap vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Indien er minderjarige erfgenamen zijn, zullen die van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap toch van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

Art. 18 Slotbepalingen

De vennootschap Boekhoudkantoor BSM bvba, met zetel te (2830) Tisselt, Blaasveldstraat 128-2, haar bestuurders, zaakvoerders en/of aangestelden, zijn aangewezen, elk met de bevoegdheid afzonderlijk te handelen en met recht van substitutie, als lasthebber ad hoc van de vennootschap, met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de administratie van de B.T.W. en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij betast is.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Opgemaakt te Zoersel op 2 december 2013 in drie exemplaren, iedere vennoot verklarend één exemplaar bij zich te nemen. Eén exemplaar voor de registratie werd eveneens ondertekend.

De Troyer Jorg

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd

Gelijkvormig afschrift van de akte van oprichting.

Op de laatste blz, van Musk B vermelden Recto : naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
ZALIG OP REIS

Adresse
GESTELSEBAAN 64 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande