ZAPATOS ONLINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAPATOS ONLINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.907.809

Publication

25/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

23-03-2015

Griffie

*15305033*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607907809

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Zapatos Online

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Jef Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen op 23 maart 2015, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1. Oprichter(s):

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MAGIC HOME CLEANERS , gevestigd te 2950 Kapellen, Akkerstraat 123. (RPR BTW 841.001.678) Opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 9 november 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 17 november 2011 onder nummer 0306665. Alhier vertegenwoordigd conform artikel 12 van haar statuten door mevrouw An Coeckelbergs, geboren te Wilrijk op 1 juni 1979, wonende te 2950 Kapellen, Akkerstraat 123.

2. rechtsvorm en benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd: "Zapatos Online".

3. zetel: Akkerstraat 123 te 2950 Kapellen

4. doel:

" Detailhandel in allerlei producten via postorderbedrijven of via internet

" Alle activiteiten m.b.t. lederwaren, reisartikelen, schoeisel, accessoires,

(zowel groothandel, als detailhandel en handel in gespecialiseerde winkels)

" Overige posterijen en koeriers

" Agentuur en sub agentuur, de import en export, groot- en kleinhandel in en de vertegenwoordiging en fabricatie van alle soorten kleding stukken, van alle textiel, Ieder- en confectiewaren, schoenen, onderkleding, bonnetterie, fantasie- en modeartikelen en van alle andere waren, artikelen, producten en bijhorigheden die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden en met de in-, uit- en doorvoer ervan en het vervullen van alle nodige douaneformaliteiten.

" Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het

tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder en directeur met inbegrip van deze van vereffenaar.

" Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of

sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies,

documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

" Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en

administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het

Onderwerp akte :

Akkerstraat 123 2950 Kapellen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

" Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op

het gebied van bedrijfsvoering

" Overige zakelijke dienstverlening

" Het beheer van een patrimonium, zowel in het binnenland als in het

buitenland, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren, instandhouden en oordeelkundig uitbouwen van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten zoals onder meer:

1.alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen enonroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur 'van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, met uitzondering van die activiteiten voorbehouden aan vastgoedmakelaars

2.aankopen van roerende goederen en rechten, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen. Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

5. duur: onbeperkte duur.

6. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volstort ten belope van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) op een bijzondere rekening geopend bij ING Bank, door de oprichter in deze, waarvoor aan haar alle of 100 aandelen worden toegkend.

7. vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater of aan de bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

8. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

9. salaris: Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd.

10. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

11. Algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van juni om 18u.

12. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

13. bestemming van de winst - reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Tijdelijke bepalingen:

a) Vanaf heden wordt door de oprichter(s) tot niet statutaire zaakvoerder benoemd: An Yvonne Achiel Coeckelbergs, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie niet verboden is en die verklaart de verleende opdracht te aanvaarden.

b) Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend zestien

c) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien.

d) Volmacht voor administratieve formaliteiten wordt verleend aan EMENDO BVBA met zetel te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 69, vertegenwoordigd door Erwin Grusenmeyer, met recht van indeplaatsstelling.

Voor uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen.

Coordonnées
ZAPATOS ONLINE

Adresse
AKKERSTRAAT 123 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande