ZAZA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAZA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.723.141

Publication

22/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14303841*

Neergelegd

17-04-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550723141

Benaming (voluit): Zaza

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Frederik Peltzerstraat 27

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte van notaris Michel Van der Auwermeulen te Beveren dd. 15/04/2014 blijkt de oprichting van een vennootschap.

PARTIJEN

1. [RR 820114-449-84] de heer BAL Ismail, geboren te PALU op veertien januari duizend

negenhonderdtweeëntachtig, wonende te 2100 Antwerpen, Ten Eekhovelei 309 ,

van Turkse nationaliteit.

2. [RR 664504-195-28] de heer AYDIN AGIT, geboren te PALU op vier mei duizend negenhonderdzesenzestig, wonende te 2571GA DEN HAAG, VELUWEPLEIN 5, van Nederlandse nationaliteit.

I. OPRICHTING

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 % Oprichting

De comparanten verklaren bij deze tussen hen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de naam Zaza, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Frederik Peltzerstraat 27, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) per aandeel.

 % Kapitaalinschrijving - inbreng in geld

Inschrijving - inbreng in geld

Inschrijvers

Op het kapitaal wordt ingeschreven door inbreng in geld als volgt:

kapitaalinschrijving

inbreng in geld

(met verbintenis om te volstorten)

inschrijver vergoeding in bedrag

(naam, voornaam) aandelen van de inbreng

BAL Ismail 93 ¬ 9.300

AYDIN AGIT 93 ¬ 9.300

totaal 186 ¬ 18.600

Storting - Bankattest

ª% De inschrijvers verklaren dat op de aandelen werd gestort in dezelfde verhouding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ª% De kapitaalinbreng voldoet aan de wettelijke minimum storting.

ª% De vennootschap beschikt (op heden) over een bedrag van zesduizend tweehonderd

euro (¬ 6.200,00).

de volstorting van de aandelen zal geschieden op eerste verzoek van de zaakvoerders.

ª% De notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap (in oprichting) bij europabank zoals blijkt uit een bankattest dd. 14/4/14;

de comparanten hebben dit bankattest aan mij, notaris, overhandigd om te bewaren in het dossier.

ª% Over deze rekening kan slechts beschikt worden door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te vertegenwoordigen en tegen overlegging van een attest van de instrumenterende notaris waaruit blijkt dat de kapitaalinbreng werd verwezenlijkt.

Vaststelling

De vergadering stelt vast dat de kapitaalinbreng (in geld) is verwezenlijkt; de

kapitaalinbreng is volledig geplaatst en (gedeeltelijk) volstort.

II. STATUTEN

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Artikel 1. Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: Zaza.

Artikel 2. Zetel

ª% Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, te publiceren in het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaams Gewest of in het Brussels hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht.

ª% Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder zal de vennootschap exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland mogen oprichten.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle verrichtingen in België en in het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het uitvoeren van volgende activiteiten: kleinhandel, koude bakker (47241) Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels, (47251) en (47252) detailhandel in dranken, wijnen en geestrijke dranken in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment, (4729903) de overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, kruidenier, (47112) detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddellen overheersen (verkoopsoppervlakte < 100 m2), (4729902) de kleinhandel in kruiderijen en specerijen, (4778601) de kleinhandel in souvenirs, ambachtelijke producten en religieuze artikelen, (46170) Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen, (46321 en 46322) Groothandel in vlees en vleesproducten, (4632201) groothandel in vlees van konijnen, het verhuren van rollend materieel, het verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik gemaakt worden van diverse takken van vervoer en worden uitgevoerd met eigen vervoer of openbaar vervoer.

De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken

Artikel 4. Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

ª% Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

ª% Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) per aandeel.

Artikel 16. Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoot of niet. De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering voor bepaalde of onbepaalde duur.

Artikel 17. Bestuursbevoegdheid van de zaakvoerder

ª% De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ª% Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, besturen zij de vennootschap als college. Zij kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 18. Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de zaakvoerder

ª% De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend.

ª% De zaakvoerder kan bijzondere en beperkte volmachten verlenen aan bijzondere gevolmachtigden. Deze lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van het gegeven mandaat.

Artikel 21. Gewone algemene vergadering

ª% De gewone algemene vergadering, zgn jaarvergadering, wordt jaarlijks bijeengeroepen om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval aan de commissaris(sen).

ª% De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand september, om tien uur; valt deze dag in het week-end of op een wettelijke feestdag, dan heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

Artikel 33. Boekjaar - Jaarrekening

ª% Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op eenendertig maart van het volgende jaar.

ª% Op het einde van elk boekjaar stelt de zaakvoerder, in overeenstemming met de wet, de inventaris en de jaarrekening op.

Artikel 34. Winstverdeling

ª% Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, de afschrijvingen, de waardecorrecties, de fiscale en andere voorzieningen, maakt het resultaat uit van het boekjaar. Van het positief resultaat wordt, na aftrek van de eventueel overgedragen verliezen, elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze afneming is niet meer verplicht, van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

ª% Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 35. Uitkering

ª% De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering, geschiedt op de tijdstippen en op de wijze bepaald door de algemene vergadering of de zaakvoerder.

ª% Niet-geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

Artikel 37. Slotafrekening

ª% Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

ª% Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat ze bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen, nadat deze ten aanzien van de volstorting op gelijke voet werden gesteld, ofwel door bijkomende stortingen op te vragen, ofwel door gedeeltelijke terugbetaling.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 % Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, par. 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

 % Eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering

ª% Het eerste boekjaar neemt aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en eindigt op eenendertig maart tweeduizend zestien.

ª% De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016.

 % Benoeming van zaakvoerder(s)

ª% Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één.

ª% Worden tot zaakvoerder benoemd:

[RR 820114-449-84] de heer BAL Ismail, geboren te PALU op veertien januari duizend

negenhonderdtweeëntachtig, wonende te 2100 Antwerpen, Ten Eekhovelei 309,

(gewoon) zaakvoerder, voor onbepaalde duur (maar steeds herroepbaar door de algemene

vergadering).

ª% Elk (van hen) verklaart zijn/haar mandaat (van zaakvoerder) te aanvaarden.

ª% Het mandaat (van zaakvoerder) zal aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid (dit is de dag van de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel); het is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

 % Commissaris

Er wordt geen commissaris benoemd zolang de vrijstellingscriteria niet worden

overschreden.

 % Zetel

De zaakvoerder beslist dat de zetel van de vennootschap gevestigd is te 2500 Lier,

Frederik Peltzerstraat 27.

 % Volmacht

Luik B - Vervolg

De comparanten stellen tot bijzondere lasthebber aan:

BVBA A&T Antwerpen, met zetel te 2640 Mortsel (Antwerpen), Jacob Van Arteveldestraat

30,

met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

teneinde het vervullen van de formaliteiten bij het Rechtspersonenregister, bij de BTW-

administratie en bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens

in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor beredeneerd uittreksel

(get.) Michel Van der Auwermeulen, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

23/06/2014
ÿþmoi 11

Luik B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

SM!

Ondernemingsnr : 55o 11-`3 Benaming (voluit): ZAZA

(verkort):

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Frederik Peitzerstraat 27

2500 Lier

Onderwerp akte :Benoeming volmachthoucier

PROCES-VERBAAL VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

DD. 30 APRIL 2014 GEHOUDEN TEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE 15.00 UUR.

Beslissingen

De benoeming van Ahandriou Khalid, Patriottenstraat 14 te 2600 Berchem, als volmachthouder, werkende vennoot, wordt aanvaard en dit vanaf heden 30 april 2014. Hij wordt alle machten toegekend om de beenhouwerij en spekslager activiteiten van de BVBA ZAZA permanent en daadwerkelijk te leiden.

Zaakvoerder

Ismail BAL

L. d RE.OP *lai; en nDedanipbela var do dielf:Fi-k: rderar" ce " mraiL nem:  ,, ."

41,1.17/er var cfeil-..":3

tfer2.,z, Nha r

Coordonnées
ZAZA

Adresse
FREDERIK PELTZERSTRAAT 27 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande