ZEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.996.194

Publication

25/03/2013
ÿþ Mod Word 17.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*130973x7* 111

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : ZEN met als tweede commerciële benaming YVES V (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Genielaan 8 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER - QUASI INBRENG

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 6 maart 2013, eerstdaags te registreren, dat de heer VAN GEERTSOM Yves, wonende te 2950 Kapellen, Genielaan 8, een vennootschap heeft opgericht als volgt:

1. Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: ZEN met als tweede commerciële benaming YVES V (artikel 1)

2. Duur: onbepaald (artikel 4)

3. Zetel: Genielaan 8 te 2950 Kapellen

4. identiteit oprichters: zie boven

5. kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting volledig volstort door inbreng in natura.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor "D. De Voogt bedrijfsrevisor", vertegenwoordigd door Daniël De Voogt bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2650 Edegem, opgesteld in datum van 14 februari 2013 met betrekking tot deze inbreng in natura luidt als volgt: de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit de toekenning van 100 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

6, samenstelling: honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderdste (1/100e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen (artikel 5)

7. begin en einde boekjaar: telkens van één januari tot eenendertig december van ieder kalenderjaar. (artikel 18). Het eerste boekjaar loopt van 6 maart 2013 en eindigt op 31 december 2013 (overgangsbepaling)

8. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering (artikel 19)

9. Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10). ledere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om aile daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Aangesteld als gewone niet-statutaire zaakvoerder is de heer VAN GEERTSOM Yves, voornoemd, voor onbepaalde duur.

ledere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als

p521" 996" 994

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

0

t1cÿrgcr,-1 ;.. 'fia von de Rerbfbank

van ià30j.ti4......, .- 1{nieorpeiZ, op

Griffie 14 MMR12013

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen. (artikel 11)

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12)

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als In het buitenland:

-het uitbaten van een boekingskantoor voor artiesten, diskjockeys en dergelijke;

-de uitgeverijen van grammofoonplaten, compact-discs en banden met muziek of andere geluidsopnamen: -de reproductie vanaf een origineel van grammofoonplaten, compact-discs, banden en cas-settes met muziek- of andere geluidsopnamen;

-de opname, registratie, uitzending en distributie van interviews en reportagewerk voor alle media, zoals

theater manifestaties, film, radio, televisie, video en aile audiovisuele middelen;

-het voeren van publiciteit en de deelname en medewerking hieraan in de meest brede zin:

-het beheer, gebruik en verhuring van opnamestudio's met alle daaraan verbonden activitei-ten;

-het uitgeven van boeken, magazines en muziekwerken, scenario's, toneelstukken en aan-verwanten, met

alle mogelijke media;

-de toelevering van technische apparatuur voor allerlei gelegenheden en activiteiten;

-de groothandel, import en export, aan- en verkoop, huur en verhuur onderhoud, herstelling, advertising,

ontwerp en vervaardiging van alle roerende goederen waaronder gadgets, publici-teit- en textielartikelen,

decoratie;

-de organisatie, inrichting, uitvoering, productie, presentatie van beurzen, dans-, show- mu-ziek-, audio- en

cabaretvoorstellingen, allerlei evenementen en choreografie;

-de organisatie van congressen, seminaries, avents enzomeer;

-de uitgeverijen van geluidsopnamen;

-de uitgeverijen van grammofoonplaten, compact-discs en banden met muziek of andere geluidsopnamen; zelfstandig werkende kunstenaars en artiesten:

-diensten verwant aan de scheppende en uitvoerende kunst:

-de exploitatie van geluidsopnamestudio's voor rekening van derden;

-productie voor kunstmanifestaties en voorstellingen door artistieke ensembles:

-boekingskantoor voor artiesten.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks af onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met ln-begrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, in-breng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag aile voorgaande verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening doen, maar ook voor rekening van derden inzonderheid in hoedanigheid van commissionair, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. (artikel 3)

12. Jaarvergadering: de derde dinsdag van de maand juni om zeventien uur (17u) van ieder jaar, is deze dag een feestdag, dan wordt deze algemene vergadering of jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op zelfde uur. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.(artikel 13). De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. (artikel 14).

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien (juni 2014). (overgangsbepaling).

Overname van verbintenissen



r

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~--

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening van en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan DE BOCK & C°, Accountants en Belastingconsulenten bvba te 2970 Schilde, Louis Mariënlaan 2 A bus Z vertegenwoordigd door de heer Yvan De Bock zaakvoerder, met recht van indeplaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondememingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket, en met het oog op het indienen en, rec(ifvaardigen van alle fiscale aangiften, zoals inzake BTW en directe Belastingen, en het verrichten van alle=ovérigefomialiteiten bij de betrokken instanties,

Vopr analytisch uittreksél

Notaris Hans De Decies; '

Tegelijk hiermee neergelegd;

Uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 29.07.2015 15371-0436-010
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 20.07.2016 16345-0404-010

Coordonnées
ZEN

Adresse
GENIELAAN 8 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande