ZEN-WOOD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZEN-WOOD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.433.603

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 20.08.2014 14442-0167-015
14/02/2014
ÿþólod Wmd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte













oi

I

819093145^'

1

" ~ ~ NEFR G ~~~.,.,E ~

0 3 _02r 2014

LsP*Pîbrl'eip rliM.ikn' i +{Ahn

~

iriiv

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderneminasnr : 0822.433.803

Eienaiiiinr;

(voluit) : Zen-Wood

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Guldensporentaan 142 - 2500 Lier

(vroliedig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel op 2 december 2013 blijkt het volgende: De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Mechelsesteenweg 249 te 2500 Lier, en dit met ingang van 211212013.

Zaakvoerder

Alpaerts Christian

Op de laatste blz. van Luit. B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de. perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

ifarso : Naam en handtekening.

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 31.07.2013 13391-0473-015
28/11/2012
ÿþRechtsvorrn besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Guldensporenlaan 142

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dominique Maes te Turnhout op zesentwintig oktober tweeduizend en elf, neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel voor registratie overeenkomstig artikel 173 1"bis van het Wetboek Registratierechten, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, Zen-Wood, met maatschappelijke zetel te 2500 lier, Guldensporenlei 142, onder meer volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

1. Eerste besluit:

Kennisname van verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dedato 5 maart 2012 houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel alsook van de bijgevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 30 september 2012,

Eenparig ontslaat de vergadering de voorzitter van het lezen hiervan, daar de aanwezige vennoot verklaart een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Doelsuitbreiding

De vergadering beslist het doel uit te breiden, waardoor het voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

- aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, groot- en detailhandel van meubilair en inrichtingsproducten voor woningen en bedrijfsruimtes;

- vervaardigen van tuin- en terrasmeubelen;

- groot- en detailhandel in huismeubilair;

groothandel in hout en sanitair, wellnessmeubilair en materieel, sauna's, jacuzzi's, en dergelijke meer;

- het ontwerpen of laten ontwerpen van deze producten;

En verder alles wat hiermee verband houdt; de aan- en verkoop, de levering en de verwerking, alsmede het vervoeren van alle materialen, producten en benodigdheden die rechtstreeks of onrechtstreeks met het hiervoor aangehaalde verband houden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Daarnaast heeft de vennootschap tevens tot doel:

- het geven en organiseren van, alsmede het deelnemen aan cursussen en opleidingen, het organiseren van en deelnemen aan studiedagen en studiereizen, het uitgeven van boeken;

- het deelnemen in, voeren van, beheer over, en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening en het verlenen van managementdiensten, zomede al hetgeen met vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

- de belegging in onroerende en roerende zaken, effecten daaronder begrepen, het bezorgen, sluiten en verstrekken van hypothecaire of andere leningen, het ter leen opnemen en te Leen geven van gelden al of niet met zakelijke of persoonlijke zekerheid;

- het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende zaken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

Uitgeverij en reclameadviesbureau in de breedst mogelijke zin, onder meer het voeren van publicitaire campagnes, het ontwerpen en vervaardigen van aile publiciteitsartikelen, het organiseren van evenementen zoals jaarbeurzen , show, tentoonstellingen, incentives, kwissen, concerten, persconferenties, modeshows en

Op do laatste bIz. van Luik S vernxolden Recto Naam en hocdanrgha+n var de irsslrun,eriterendo notons hntarj van da persoto)rilenl

tYevo2u;i oe reCcliibr),..bom ten aanzien l'eli flerderi :e Yertffgei7S:Ci3rtlip{?fl

Vetao i" 1;1aIY1 cn i?.'siCiLe':<ellr10

Mod Word if.f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

i Ó `11y

1 2012

QRlFFlE -~--~~ .

KOapy,giYpa.r~~~gj~~  an

Voar-

behobu#n aan h~l Belgiscl

staatsblc

OnClefnemingsnr 0822.433.643 Benamhg

(~.rr71EJ1r) Zen-Wood

tlieriort}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

.+ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

happenings. Het leveren van hostesses, fotomodellen, acteurs en ander zelfstandig werkend personeel. Het voeren van publiciteit in alle gekende media, zoals radio, televisie, film, kranten, dag- en weekbladen, aanplakborden e.d. Het aanmaken en verspreiden van gedrukte en audiovisuele boodschappen, zoals audio-en videotapes, cd, dvd, boeken, tijdschriften, boeken, tijdschriften, cursussen en teksten allerhande.

- Het geven van adviezen en opleiding in alle hiervoor opgesomde activiteiten alsook in aangelegenheden van management, marketing, reclame, personeelsbeleid en wetenschappen. Deze opsomming is aanwijzend en geenszins beperkend.

- het kopen en verkopen, ruilen, huren en verhuren, onderverhuren en in onderhuur nemen, het leasen, in opstal of erfpacht nemen of opstal en erfpacht verlenen, het valoriseren, verbouwen, verkavelen, verwezenlijken, het beheer, de promotie, het nemen en afstaan van optierechten tot aankoop en verkoop, huur en verhuur, de studie van alle onroerende projecten, het adviseren, de expertise en alle agentschapdiensten inzake onroerende verhandelingen en operaties.

- het waarnemen en uitoefenen van de functie van syndicus enlof beheerder van onroerende goederen.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot de verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen verwerven, en dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingsakkoorden afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doen deze hebben."

2. Tweede Besluit: Wijziging van artikel 4 van de statuten

De algemene vergadering beslist om artikel 4 van de statuten in overeenstemming te brengen met de

voorgaande beslissing.

3. Derde Besluit: Machtiging

De algemene vergadering beslist om machtiging te verlenen aan ondergetekende Notaris om over te gaan

tot de coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel,

Dominique Maes

Notaris te Turnhout

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte  gecoördineerde statuten - verslag zaakvoerder

op de laatste blz van B +,er+rraldF'n Roc Naam ca hoedanigheid van de i¬ s¬ rumerr.crende mitans. Iletziy var de perso4o)rr(e n)

bevoegd U2 r2cntst3ersooh tel aáliZrtr1 derden t.? vert::nen:vouldlgen

Verso . Naam en 1-íJPC¬ iW..E'l'lr3s

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 02.07.2012 12245-0440-010

Coordonnées
ZEN-WOOD

Adresse
MECHELSESTEENWEG 249 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande