ZENEX BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZENEX BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 423.249.404

Publication

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 30.08.2013 13555-0330-016
22/03/2013
ÿþ Mod POF 11.1

rkiffl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i II





~sSi~ J ~yVá1 (le Yi~[C~7

i'foopfitináet IJ Ansv;erpoit,~$ 3 M1 aUt3

Griffie

Op de laatste blz. van Luik vermeden : 'Recto : llaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : Benaming (voluit) : 0423.249.404

(verkort) ZENEX BENELUX

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Godefriduskaai 26, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag & benoeming bestuurders; Zetelverplaatsing bij beslissing raad van

Tekst :

bestuur

Uittreksel uitde notulen van dealgemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de

maatschappelijke zetel op 12 juni 2012

De vergadering beslist met ingang van heden een einde te stellen aan de mandaten van de

volgende bestuurders :

-mevrouw Muijres Mabel, Rodedreef53, 2970 Schilde ;

-mevrouw Muijres Maïta, Kloosterstraat 140, 2000 Antwerpen ;

-mevrouw Muijres Manon, Rodedreef53, 2970 Schilde.

De vergadering beslisttevens om de vennootschap Sefimo NV, Godefriduskaai 26, 2000 Antwerpen, vertegenwoordigd door mevrouwZwaansIngrid, Rodedreef53, 2970 Schilde, vanaf heden te benoemen als nieuwe bestuurder en dit tot de algemene vergadering van 10/06/2014.

De raad van bestuur bestaat vanafheden uit haar bestuurders Marc A.S. Muijres en SefimoNV, vertegenwoordigd door Ingrid Zwaans, en haar gedelegeerd bestuurder Marc A.S. Muijres.

Uittreksel uit het verslagvan de raad van bestuur gehouden op de zetel van de vennootschap op 30 januari 2013 :

1° De raad van bestuur beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar Middelmolenlaan 20 te 2100 Deurne, vanaf 1 februari 2013.

2° De raad van bestuur beslist om volmacht te verlenen aan Beleac NV, Verbindingsdok Westkaai 26 4B, 2000 Antwerpen, vertegenwoordigd do or Kirsten Bollen, om alle wijzigingen, verbeteringen en schrapping bij de Kruispunt Bankvoor Ondernemingen en bij de BTW-administratie door te voeren.

Marc A.S. Muijres

Gedelegeerd bestuurder

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 27.07.2012 12378-0244-017
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 21.06.2011 11192-0468-017
27/01/2011
ÿþi`~-ti'~'/'~'

L.~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank von Koophandel te Antwerpen Op

17 JAN. 2011

Griffie

mad 2.1

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbia+ Ondernemingsnr : 0423.249.404

11119111111111

*11014437*

Benaming : ZENEX BENELUX

(voluit)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Godefriduskaai 26

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  OMZETTING KAPITAAL IN EURO  OPHEFFING ZETELVERMELING  OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  WIJZIGING BEPALINGEN AANGAANDE HET BESTUUR, VERTEGENWOORDIGING, CONTROLE, ALGEMENE VERGADERING, JAARREKENING, ONTBINDING EN VEREFFENING  AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN EN AAN DE WETGEVING OP DE "CORPORATE GOVERNANCE"  NIEUWE TEKST DER STATUTEN  BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen op negenentwintig december tweeduizend en tien, "geregistreerd acht bladen één renvooi te Antwerpen, negende kantoor der registratie op vier januari tweeduizend en elf, boek 223 blad 04 vak 08, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Eisen.";

BLIJKT dat:

- het kapitaal omgezet werd in euro zodat het thans tweehonderd zevenenveertigduizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 247.893,52) bedraagt.

- het kapitaal van de vennootschap verhoogd werd met een bedrag van een bedrag van achthonderd zeventienduizend honderd en zes euro achtenveertig cent (¬ 817.106,48) om het van tweehonderd zevenenveertigduizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 247.893,52) op één miljoen vijfenzestigduizend euro (¬ 1.065.000,00) te brengen, door inbreng in natura van aandelen, waarvoor de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PKF j Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer Geert Lefebvre, bedrijfsrevisor, een verslag heeft opgesteld, dat besluit met volgende conclusie :

"BESLUIT

De inbreng in natura ter waarde van FUR 817.106,48 tot kapitaalverhoging van de NV Zenex Benelux bestaat uit 2.248 aandelen van Zadoc NV. De inbrengers, die identiek zijn aan de aandeelhouders van Zenex Benelux, zijn op het ogenblik van de inbreng elk bezitter van 562 aandelen van de vennootschap Zadoc. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi-inbreng;

2. de bestuurders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

3. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch; verantwoord is en de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Er worden geen nieuwe aandelen gecreëerd. De inbrengers bezitten ieder 25% van de aandelen van NV Zenex Benelux. De bepaling van de waarde per bestaand aandeel vóór de kapitaalverhoging werd door partijen conventioneel overeengekomen, gebaseerd op de eigen vermogenswaarde per 31 december 2009 zonder rekening te houden met eventuele latente meer- of minderwaarden.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een stijging van de fractiewaarde per aandeel.

tMj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess,











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' mod 2.1

Antwerpen, 28 december 2010

PKF bedrijfsrevisoren CVBA

Commissaris vertegenwoordigd door Geert Lefebvre Bedrijfsrevisor".

- de vennootschap geldig kan vertegenwoordigd worden als volgt:

"indien er drie of meer bestuurders zijn aangesteld, vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, (ii) de vertegenwoordiging in het kader van het directiecomité zoals voorzien in artikel 17.a/, (iii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur zoals voorzien in artikel 17.b/ en de vertegenwoordiging door bijzondere volmachthouders zoals voorzien in artikel 17.d/, wordt de vennootschap ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden door (i) twee bestuurders die gezamenlijk optreden of (ii) een bestuurder aan wie door de raad van bestuur de algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid werd toegekend en die de titel `gedelegeerd bestuurder' zal dragen.

Indien de vennootschap slechts twee bestuurders telt, wordt zij in en buiten rechte vertegenwoordigd door ofwel beide bestuurders, gezamenlijk handelend, ofwel een bestuurder aan wie door de raad van bestuur de algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid werd toegekend en die de titel `gedelegeerd bestuurder' zal dragen.

Indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, lid van een directiecomité, vereffenaar) uitoefent in een andere vennootschap, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat enkel geldig vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in artikel 8 in fine hiervoor. "

- omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

"Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De houders van aandelen aan toonder moeten deze aandelen eveneens zeven dagen voor de vergadering deponeren op de zetel van de vennootschap of bij de instelling(en) aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als aile aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem onverminderd de wettelijke beperkingen van het stemrecht verbonden aan aandelen.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de strengere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen."

- omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

"De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat. De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de toepasselijke wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

In zoverre het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt, geven deze aandelen een preferent recht op de verdeling van het saldo dat overblijft na vereffening, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat toegewezen aan de houders van aandelen met stemrecht.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld."

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden : de naamloze vennootschap "Beleac", met zetel te Verbindingsdok Westkaai 26, 2000 Antwerpen, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stelten ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK_RIERMEE. NEERGELEGD.:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,Woor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

- expeditie van de akte met de tekst van de statuten erin vervat en drie volmachten aangehecht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Opfde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 31.08.2010 10520-0505-018
20/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 14.08.2009 09582-0270-017
12/09/2008 : AN232979
12/09/2008 : AN232979
04/09/2008 : AN232979
05/02/2008 : AN232979
06/11/2007 : AN232979
08/12/2006 : AN232979
21/09/2006 : AN232979
20/09/2006 : AN232979
14/07/2006 : AN232979
12/08/2005 : AN232979
12/08/2005 : AN232979
03/11/2004 : AN232979
18/08/2004 : AN232979
08/06/2004 : AN232979
24/07/2003 : AN232979
24/07/2003 : AN232979
22/11/2000 : AN232979
03/01/1997 : AN232979
21/10/1995 : AN232979
21/10/1995 : AN232979
18/07/1995 : AN232979
13/10/1992 : AN232979
16/06/1989 : AN232979
01/07/1988 : AN232979
01/01/1988 : AN232979
09/07/1987 : AN232979
25/12/1986 : AN232979
25/12/1986 : AN232979
01/01/1986 : AN232979
09/07/1985 : AN232979
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 29.08.2016 16504-0498-016

Coordonnées
ZENEX BENELUX

Adresse
MIDDELMOLENLAAN 20 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande