ZENOBA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZENOBA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.257.759

Publication

13/08/2013
ÿþmod 11,1

§L.,ü s . ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ti

na neerlegging ter griffie van de akte

i

N

WYIIIIIIIVIIIIII~ m

*13127908*

Noorgologd ter van de

griffie

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 2 AUG. 2013

TURNHOUT

DceafflOier,

Ondernemingsnr: 4 531" 2.57 " 75y

h

Benaming (voluit) : ZENOBA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gemeentedijk 20

2480 Dessel

Onderwerp akte : BVBA OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Filip Segers, geassocieerd notaris te Weelde; (Raveis), op 30 juli 2013, blijkt dat:

11 1. De heer SCHEPENS Frank Gustaaf Constant, geboren te Mol op 23 mei 1965, van; Belgische nationaliteit en zijn echtgenote,

2. Mevrouw RADCHENKO Valeriia, geboren te Moeravjovo op 20 september 1968, van; Oekraïense nationaliteit, samenwonende te 2480 Dessel, Gemeentedijk 20.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam; ? "Zenoba".

i; De zetel is gevestigd te 2480 Dessel, Gemeentedijk 20.

ii De vennootschap heeft tot doel: °

il - Im- en export van polymeren en chemicaliën;

ii - Groothandel in chemische en petrochemische goederen;

- Im- en Export van halffabrikaten en handelsgoederen;

- Handel in hulpstoffen voor de dakbouwindustrie en bouwindustrie;

6 - Groothandel in diverse handelsgoederen.

Onderneming in onroerende goederen. De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even ii welke onderneming, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële en andere; vennootschapen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen;

of particulieren. ,

o Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging' ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- eni a depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. i De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als! tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

li Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen,i i; ondernemingen, groeperingen of organisaties.

"Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en ai haar andere goederen,; ij met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor, ii alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs; ij voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen;

?; uitoefenen. l

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600,00 Euro, vertegenwoordigd;

door 186 aandelen met een fractiewaarde van 1/1865te van het kapitaal. t

ik Het is volstort ten belopg_v_an_ 12.400, 9 euro in-gefd2______

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

" ,

y , . .4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vsr-téhouden

aan het

13eigisch Staatsblad

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders . wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand juni om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerste eraan voorafgaande werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werden aangesteld:

- De heer SCHEPENS Frank Gustaaf Constant, geboren te Mol op 23 mei 1965, van Belgische nationaliteit, wonende te 2480 Dessel, Gemeentedijk 20.

- Mevrouw RADCHENKO Valeriia, geboren te Moeravjovo op 20 september 1968, van Oekraïense nationaliteit, wonende te 2480 Dessel, Gemeentedijk 20.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden aile verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht:

Werd aangesteld als bijzondere gevolmachtigde, met recht van in de plaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN" met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het Ondernemingsloket en bij de BTW zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
ZENOBA

Adresse
GEMEENTEDIJK 20 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande