ZHAP IMMO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZHAP IMMO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.919.846

Publication

02/02/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

21 JAN, 2015

afdeling Afn

kb





*15017468*

111

Ondernemingsnr : 0 5 6 8

1,;

t Benaming (voluit) : ZHAP IMMO

;I

1

(verkort):

l;

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

II ,

;i Zetel : Smissestraat 41

i

2980 Zoersel

1

w91 .$4fi

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING VAN BV ovv BVBA "Dokter May Faes"' DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP "ZHAP IMMO"

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 11 december 2014, eerstdaags te registreren, blijkt dat een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter May Faes", met zetel te 2980 Zoersel, Kerkstraat 66, ondernemingsnummer 0457.553.354, rechtspersonenregister Antwerpen. Vennootschap opgericht op 19 maart 1996 bij akte verleden voor notaris Geert Nouwkens te Malle,

gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad de dato 17 april daarna, onder het nummer

1

960417-99.

ïi De statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste maal bij akte verleden voor notaris Yves De Deken te Antwerpen op 6 februari 2014, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 april daarna onder nummer 14076816.

Alhier vertegenwoordigd door mevrouw FAES Maria Henriette August, geboren te Hoogstraten op !;19 maart 1959, echtgescheiden, wonende te Zoersel, Kerkstraat 66,

2. De Heer BEERSMANS Sven, huisarts, geboren te Kapellen op 2 mei 1982, wonende te 2000 Antwerpen, Goedehoopstraat 4/01-- rijksregisternummer 82.05.02-057.88

3, Mevrouw VAN GINKEL Joke, huisarts, geboren te Malle op 4 februari 1987, wonende te 2242 Pulderbos, Nachtegaaldreef 25.

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "ZHAP IMMO".

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden :

- het verzamelen van gemeenschappelijke fondsen ter ondersteuning van de werking van de geneesherenpraktijk;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; - alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals i9 de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben o het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; - alle verrichtingen met betrekkingen tot roerende goederen en rechten betreffende de inrichting of uitbouw van een medisch kabinet, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

, x mod 11.1

$,'



verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Op algemene wijze mag zij alle welkdanige handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde doe[ hebben, of van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere

zekerheden verstrekken.

Zetel: De zetel is gevestigd te 2980 ZOERSEL, gerechtelijk arrondissement ANTWERPEN, Smissestraat 41

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt. Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

Het kapitaal bestaat uit een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERDDUIZEND euro (¬ 200.000,00). Het veranderlijk kapitaal bedraagt op heden negenhonderd zestig (¬ 960,00) euro.

Benoeming van bestuurders:

De vennootschap wordt bestuurd door één bestuurder of meerdere bestuurders.

Zo er meerdere bestuurders zijn, vormen ze samen een raad van bestuur.

Zowel natuurlijke personen als rechtspersonen kunnen tot bestuurder worden benoemd; zij dienen niet de hoedanigheid van vennoot te bezitten.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot bestuurder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder. Uiteindelijk dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn.

De bestuurder(s) worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten die tevens de duur van hun opdracht vaststelt.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de algemene vergadering of de raad van bestuur die in hun vervanging voorziet.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur bezit, naast de hem in titels Il en IlI hierboven verleende bevoegdheden, de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking, binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Aldus kan de raad van bestuur alle daden en handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel.

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- ,

, !" ehoudçn

' aan he,

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



a mod 11.1

: .,

Voor-

Vehoucttn

aan het

Belgisch

Staatsblad





Hij mag ondermeer alle zowel roerende als onroerende goederen in huur nemen en geven, verwerven en vervreemden; alle leningen aangaan; alle maatschappelijke goederen in pand geven of met hypotheek bezwaren; opheffing verlenen met verzaking aan alle hypotheken, voorrechten, en rechtsvorderingen tot ontbinding, zelfs zonder bewijs van betaling, van aile hypothecaire en andere inschrijvingen, dadingen en schikkingen treffen in elke stand van geding over alle maatschappelijke belangen.

Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap te allen tijde, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de enige bestuurder of - ingeval de vennootschap bestuurd wordt door een raad van bestuur - door de gedelegeerde bestuurder, alleen handelend, zonder dat de voorafgaande beslissing van de raad van bestuur dient te worden voorgelegd aan derden.

De vennootschap kan eveneens geldig vertegenwoordigd worden door bijzondere

gevolmachtigden, binnen de perken van de hun verleende bijzondere volmacht.

Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand mei om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, behoudens zaterdag.

De vennoten kunnen worden opgeroepen in buitengewone algemene vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering moet worden bijeengeroepen voor notaris telkens het een wijziging aan de statuten betreft of met het oog op de omzetting of ontbinding van de vennootschap.

In geval van statutenwijziging kan de algemene vergadering slechts geldig beraadslagen en besluiten indien de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde vennoten ten minste de helft van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen, en het voorwerp van de voorgestelde wijziging speciaal werd aangeduid in de oproeping.

Indien het aanwezigheidsquorum niet wordt behaald, dan is een nieuwe oproeping nodig en de nieuwe vergadering zal geldig kunnen beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal op deze vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Een statutenwijziging dient te worden aangenomen met een meerderheid van drie/vierden van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Indien de beraadslaging betrekking heeft op de omzetting van de vennootschap, zullen artikelen 774 tot 788 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing zijn.

BoekiaaL Het boekjaar vangt ieder jaar aan op één januari, en eindigt op éénendertig december. Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de zuivere winst van de vennootschap over het betrokken boekjaar.

Van deze winst moet tenminste vijf ten honderd worden voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot deze één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen of controlerende vennoten te verlenen kwijting.

De betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de raad van bestuur wordt aangeduid.

In ieder geval dient de uitbetaling plaats te vinden vóór het einde van het boekjaar waarin het bedrag van het dividend werd vastgesteld.

Overgan:sbe ealin:en: Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2015,

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien. Bestuurder: Benoeming van het bestuursorgaan van de CVBA ZHAP IMMO.

De oprichters van CVBA "ZHAP IMMO" , verenigd in een bijzondere algemene vergadering verklaren aan te stellen tot bestuurder voor een termijn van zes boekiaren :

Mevrouw Maria FAES, voornoemd.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luimm vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De opdracht van de bestuurder wordt NIET bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

Aan de bestuurder van de vennootschap "ZHAP IMMO" wordt volmacht gegeven voor de uitvoering

van de besluiten over de voorgaande punten van de agenda welke betrekking hebben op de

vennootschap "ZHAP IMMO".

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaats stelling, wordt gegeven aan: Global Account met

zetel te 2000 Antwerpen, Bourlastraat 3,

om bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de

inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen.

Deze volmacht geldt voor wat betreft alle formaliteiten met betrekking tot de "ZHAP IMMO".

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

Voor-

Irehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZHAP IMMO

Adresse
SMISSESTRAAT 41 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande