ZHEJIANG FURNITURE INDUSTRIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZHEJIANG FURNITURE INDUSTRIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.877.634

Publication

16/04/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 3 APR, 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Gr`ttf$ierinier

Ondernemingsnr : cbC. ~ 8`7y.

;; Benaming (voluit) : Zhejiang Furniture Industries

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastoor Vaesstraat 17

2400 Mol

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op twee april tweeduizend vijftien, en aangeboden ter registratie, inhoudende de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zhejiang Furniture Industries blijkt dat:

De vennootschap werd opgericht door:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FLB REALTY, opgericht onder de benaming HJ blijkens akte verleden voor notaris Van Ermengem Johan te Meerhout op 3 december 2003, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 december 2003 onder nummer 03132981.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Pastoor Vaesstraat 17, BTW BE0862.074.830, rechtspersonenregister Turnhout 0862.074.830.

2. De naamloze vennootschap BO FINANCE, opgericht onder de benaming Bo blijkens akte verleden voor notaris Goossens Philippe te Grobbendonk op 16 september 1991, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 oktober 1991 onder nummer 911009-239.

.= Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, De Broekbeemden 49, BTW BE0445.117.459, rechtspersonenregister Turnhout 0445.117.459.

* De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de naam Zhejiang Furniture Industries draagt.

* De werkelijke zetel gevestigd is te 2400 Mol, Pastoor Vaesstraat 17.

* De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- de fabricatie van meubelen;

- de aankoop, de verkoop, de import, export, de distributie in groothandel en in kleinhandel van meubelen -- de handel gebeurt in het bijzonder via het internet doch ook onder de vorm van directe verkoop;

- de aankoop, de verkoop, de import, export, de distributie in groothandel en in kleinhandel van goederen in het algemeen -- de handel gebeurt in het bijzonder via het internet doch ook onder de vorm van directe verkoop;

- het optreden als agent, makelaar of bemiddelaar, als tussenpersoon of anderszins, zowel in binnen- als buitenland, voor rekening ten behoeve van binnen- of buitenlandse fabrikanten, handelaars, importeurs of exporteurs;

- de import en export, fabricage en onderhoud van allerlei goederen;

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van management en verkoop;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, productie, financiën, beleggingen en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

vervoer in binnen- en buitenland, zowel nationaal, intracommunautair als internationaal, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel te water, te land, in de lucht, per spoor of over de weg, van alle goederen zonder beperking;

- stockage van goederen, behandeling van goederen zoals verpakking, groupage, herverdeling, distributie, verzending, conditionering, containerverhandeling, transport van goederen en verwerking van producten voor derden;

- tussenpersoon in de handel;

- het beheer van beleggingen en van vermogens alsmede het behartigen van belangen in ondernemingen teneinde hun beheer te controleren of er deel in te hebben. Het optreden als tussenpersoon in de handel als commissionair en in agentuur en makelaar;

. - het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan alle industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar voorwerp.

Zij mag zich ook betrekken door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op een andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben, of die van aard zijn om de uitbreiding en de ontwikkeling ervan te bevorderen, dit alles zo in binnen- als buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

* De duur van de vennootschap onbepaald is, te rekenen vanaf de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdduizend euro (¬ 100.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde.

" Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven door en als volgt:

- door de BVBA FLB Realty, voornoemd, voor de som van negentigduizend euro (¬ 90.000,00), op negentig (90) aandelen.

- door de NV Bo Finance, voornoemd, voor de som van tienduizend euro (¬ 10.000,00), op tien (10) aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal is aldus onderschreven en volledig volgestort,

* De ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00), op een bijzondere bankrekening geopend bij KBC Bank nv, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

* De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, gekozen tussen de vennoten, benoemd voor onbepaalde duur, door de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) kunnen te allen tijde en ad nutum afgezet worden door de algemene vergadering. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan deze alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

Zo er meer dan één zaakvoerder is, zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van één hunner voor wat betreft de bewerkingen van dagelijks beheer. Voor alle andere handelingen zullen de zaakvoerders als college dienen op te treden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Ieder jaar zal, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een gewone algemene vergadering gehouden worden, op 8 juni om 19 uur. Indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. * Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de vereffening; bovendien mogen geen winstaandelen worden voorzien die geen deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit. Op deze netto-winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds; deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering.

* In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt dit volgens artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

* Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, de comparanten in buitengewone algemene vergadering zijn bijeengekomen met op het agenda de punten die voorzien zijn de overgangsbepalingen en werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op 2 april 2015 en eindigt op 31 december 2015.

2. Eerste jaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 8 juni 2016.

3. Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichters verklaren dat zij als enige vennoten de eerste algemene vergadering samenstellen waarop het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

De vennootschap FLB Realty, voornoemd en de heer Legein Kristof, wonende te 2490 Balen, Binnenveld 11, worden door de algemene vergadering als zaakvoerders benoemd voor onbepaalde termijn.

Zij bevestigen dat de uitoefening van deze functie hun niet verboden is en verklaren de opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders oefenen haar ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering haar, voor het toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend,

4. Benoeming vaste vertegenwoordiger.

Daar hiervoor de vennootschap FLB Realty als zaakvoerder is benoemd, moet de vennootschap een

vaste vertegenwoordiger aanduiden die wordt belast met de uitvoering van dit mandaat in naam en

voor rekening van de vennootschap.

De zaakvoerder van de vennootschap FLB Realty verklaart tot vaste vertegenwoordiger te

benoemen: zichzelf, zijnde de heer Legein Kristof.

De heer Legein verklaart deze functie van vaste vertegenwoordiger te aanvaarden.

5. Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de Burgerlijke BVBA Fiduciaire Swinnen & Partners te Mol, Martelarenstraat 74, met macht tot indeplaatstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting)-administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz_ van Luik B vermeden Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
ZHEJIANG FURNITURE INDUSTRIES

Adresse
PASTOOR VAESSTRAAT 17 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande