ZIBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZIBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.126.219

Publication

17/12/2013
ÿþ Med Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

i i

*13189170*

NEERGELEGD

05 -12- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOqpVIMEL te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0472.126.219.

Benaming

(voluit) : ZIBO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2223 Schriek, Leo Kempeneersstraat 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING - VERLENGING BOEKJAAR - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negenentwintig november twee duizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZIBO gevestigd te 2223 Schriek, Leo Kempeneersstraat 40, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op veertien juni tweeduizend, bekendgemaak in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig juni daarna onder het (referte)nummer 200627-190, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING.

a. De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) inzake de voorgenomen en hierna ver-melde wijziging van het maatschappelijk doel.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerders) is een staat van actief en passief ge-hecht, afgesloten op dertig september tweeduizend dertien.

Iedere aanwezige (of vertegenwoordigde) vennoot erkent ervan een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

b. De vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van volgende nieuwe tekst:

N

t. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroe-rende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in een welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennoot-schappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikke-ling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt;

Het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en onder-nemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel te bevorderen

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statu-ten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negen-tienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

4. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellin-gen voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, administratie, marke-ting, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

fiVoor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

c. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het hiervoor sub b, vermeld be-sluit inhoudende

wijziging van het maatschappelijk doet.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 4 van de statuten volledig vervangen door de tekst opgenomen onder

voormeld besluit sub b. inhoudende wijziging van het maatschappelijk doel.

TWEEDE BESLISSING,

De vergadering beslist het huidig lopend boekjaar te verlengen tot dertig september tweeduizend veertien.

Voortaan zal het boekjaar van de vennootschap lopen van één oktober van het ene jaar tot dertig september

van het volgende jaar.

Ingevolge deze beslissing wordt artikel 20 van de statuten gewijzigd als volgt:

~l

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober van het ene jaar en eindigt op dertig september

van het volgende jaar,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder een

inventaris en een jaarrekening op.

Hij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist om de datum van de jaarlijks te houden algemene vergadering te wijzigen en te

verplaatsen naar de laatste dinsdag van de maand maart om twintig uur.

Ingevolge deze beslissing wordt de eerste en tweede paragraaf van artikel 16 van de statuten gewijzigd als

volgt:

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste dinsdag van de maand maart om twintig uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

(..)

LAATSTE BESLISSING, VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1, De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan onderge-tekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neer-legging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de heer Marc VAN der PERRE, wonende te 2610 Antwerpen, Oosterveldlaan 157, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstel-ling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verkla-ringen al te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de inge-schreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of admini-stratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte doelswijziging, verlenging boekjaar, statutenwijziging(en) - volmacht - historiek met coördinatie der statuten - verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/10/2013 : LE104739
03/10/2012 : LE104739
24/08/2011 : LE104739
01/09/2010 : LE104739
21/08/2009 : LE104739
25/08/2008 : LE104739
16/08/2007 : LE104739
29/08/2006 : LE104739
29/09/2005 : LE104739
04/10/2004 : LE104739
10/08/2004 : LE104739
22/07/2003 : LE104739
03/08/2002 : LE104739
27/06/2000 : LEA019330

Coordonnées
ZIBO

Adresse
LEO KEMPENEERSSTRAAT 40 2223 SCHRIEK

Code postal : 2223
Localité : Schriek
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande