ZILVER AVENUE MORTSEL

NV


Dénomination : ZILVER AVENUE MORTSEL
Forme juridique : NV
N° entreprise : 890.826.125

Publication

19/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.10.2013, NGL 14.11.2013 13660-0285-036
09/09/2013
ÿþ1.+7 (~

i~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, of

2 9 AUG.2013

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad







*131 7771







Ondernemingsnr : 0890.826.125

Benaming (voluit) : ZILVER AVENUE MORTSEL

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Cantecroylaan 30

2640 Mortsel

Onderwerp akte :Fusie

Uit een proces-verbaal opgemaakt door geâssocieerd notaris Pierre NICAISE, te Grez-Doiceau, op 7 augustus 2013, bevattende op het einde «Enregistré à Jodoigne le 9 août 2013 vol. 803 fo 58 case 12. Reçu 50 euros. Signé l'Inspecteur principal », blijkt dat de vergadering van de naamloze vennootschap ZILVER AVENUE MORTSEL met zetel te 2640 Mortsel, Cantecroylaan. 30, volgende beslissingen heeft genomen waarvan hetvolgende is genomen:

EERSTE BESLISSING

De raden van bestuur van zowel de naamloze vennootschap KASTEEL CANTECROY BEHEER, overnemende vennootschap, als de naamloze vennootschap ZILVER AVENUE, MORTSEL overgenomen vennootschap, hebben op 18 juni 2013 een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. Het fusievoorstel werd'. neergelegd op de griffie bij de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 21 juni 2013, zowel door de overnemende als door de overgenomen vennootschap, en werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder datum en nummer 2013-07-02/0100500.

TWEEDE BESLUIT

De enige aandeelhouder besluit overeenkomstig het fusievoorstel tot de ontbinding, zondere' vereffening, van de vennootschap, en tot fusie met de naamloze vennootschap KASTEEL CANTECROY BEHEER, overnemende vennootschap, door overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap ZILVER AVENUE MORTSEL, niets uitgezonderd noch voorbehouden, en zoals blijkt uit de stand, van activa en passiva afgesloten per datum van 31 maart 2013. Alle handelingen verricht sinds deze; datum door de overgenomen vennootschap worden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn; verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden bij deze overdracht worden, hernomen op het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

Onderhavige beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben enerzijds vanaf het ogenblik van het'' nemen, door de algemene vergaderingen der aandeelhouders van zowel de overgenomen als de overnemende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de'' algeheelheid van activa en passiva van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap en anderzijds na goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de statutaire wijzigingen die voortvloeien uit de fusie, overeenkomstig artikel van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de fusie, vanaf dat de beslissing genomen werd door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, van:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

rechtswege en zonder vereffening de ontbinding tot gevolg van onderhavige vennootschap alsmede de overgang van het gehele vermogen van deze vennootschap op de overnemende vennootschap, KASTEEL CANTECROY BEHEER.

Overeenkomstig artikel 726, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen leidt deze overdracht niet tot de toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de opgeslorpte vennootschap behoren aan " de overnemende vennootschap.

Voor eensluidend ontledend uittreksel,

Pierre NICAISE, geassocieerde Notaris

Tegelijkertijd neergelegd : volledige expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e y,

Voor-

r 4 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

l' Wii:S In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I~VRGI~~NNGIM~I~GN~

*13100500*

Neergelegd ter griffie von de Rechtbank

van Koophandel ie Antwerpen, op

Griffie 21 JUNI 2013

Ondernemingsnr; 0890.826.125

Benaming

(voluit) : ZILVER AVENUE MORTSEL

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel ; Cantecroylaan 30, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van een voorstel van fusie door opslorping

UITTREKSEL UIT HET VOORSTEL TOT MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING CONFORM ART. 719 e.v. W.VENN. VAN NV ZILVER AVENUE MORTSEL DOOR NV KASTEEL CANTECROY BEHEER:

L INLEIDING

1.

KASTEEL CANTECROY BEHEER NV is op 17 juli 2007 onder de naam ZILVER AVENUE PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ opgericht door ZILVER AVENUE HOLDING NV.

De groep ZILVER AVENUE houdt zich op dat ogenblik bezig met de bouw en uitbating van foyer-appartementen met hoogwaardige, allesomvattende en stijlvolle service aan senioren via het concept van autofinanciering, waarbij de (toekomstige) bewoners van de serviceflats, de bouw/renovatie van hun flat financieren door in te tekenen op een (niet-gereglementeerde) obligatielening op 30 jaar.

KASTEEL CANTECROY BEHEER NV staat voornamelijk in voor de globale operationele structuur boven de verschillende beoogde serviceflatprojecten,

Er werden initieel drie projecten beoogd, via verschillende dochtervennootschappen ; ZILVER AVENUE MORTSEL NV, ZILVER AVENUE ZEEBRIES NV en CANTECROY NV.

Schematisch ziet de vennootschapsstructuur van de groep ZILVER AVENUE er op datum van onderhavig voorstel als volgt uit:

Kasteel Cantecroy Beheer NV (voorheen Zilver Avenue Participatiemaatschappij NV)

100%

100%

Cantecroy NV 100%

Zilver Avenue Mortsel NV

Zilver Avenue Zeebries NV

2.

Gelet op het feit dat de groep einde 2011 in financiële moeilijkheden is terechtgekomen, dragenZILVER AVENUE HOLDING NV en haar achterman dhr. Jan VAN WALLENDAEL op 30 november 2011 hun participatie in de hoger vermelde ZILVER AVENUE-vennootschappen over aan Dhr. Kris Cuyvers,

Dhr, Kris CUYVERS en de FEDERALE PARTICIPATIE- EN INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ NV naar publiek recht (hierna "FPIM") zijn op dat ogenblik de enige resterende aandeelhouders in de hoger omschreven groep ZILVER AVENUE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t

3.

t

o i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de BAV van 29 juni 2012 gaan FPIM en de heer Ludwig CALLENS over tot de inbreng in natura van hun vorderingen opzichtens KASTEEL CANTECROY BEHEER NV. Bovendien werd een bijkomende cashinbreng doorgevoerd door deze investeerders om de financiële moeilijkheden op te vangen.

Dhr. Kris CUYVERS draagt vervolgens zijn aandelen in de dochtervennootschappen over op KASTEEL CANTECROY BEHEER NV.

De aandelen van dhr. Ludwig CALLENS in KASTEEL CANTECROY BEHEER NV worden op 30 januari 2013 aangekocht door FPIM.

Dit impliceert dat op datum van onderhavig voorstel de aandelen van de dochtervennootschappen verenigd zijn in handen van KASTEEL CANTECROY BEHEER NV, en dat dhr. Kris CUYVERS en FPIM de enige vennoten zijn in KASTEEL CANTECROY BEHEER NV.

3.

De aandeelhouders van KASTEEL CANTECROY BEHEER NV hebben sindsdien beslist om zich voortaan

enkel te concentreren op project kasteel Cantecroy te Mortsel.

Dienvolgens is een verregaande vereenvoudiging van de groepsstructuur aan de orde, waarbij de drie dochtervennootschappen worden gefuseerd met KASTEEL CANTECROY BEHEER NV,

II.BESCHRUVING EN VERANTWOORDING VAN DE VERRICHTING

4.

De raden van bestuur van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen vennootschap zijn na onderling overleg overeengekomen om een fusievoorstel in te dienen overeenkomstig de bepalingen van art. 719 e.v. W. Venn.

De raden van bestuur van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna ook "geruisloze fusie" genoemd) tot stand te brengen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten ais verplichtingen, alle activa en passiva niets uitgezonderd, van de Over te nemen Vennootschap ten gevolge van ontbinding zonder vereffening zal overgaan op de Overnemende Vennootschap.

Dit fusievoorstel wordt overeenkomstig art. 722 §6 W. Venn. neergelegd ter griffie, en de aandeelhouders van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen wordt de wettelijk voorziene tijd en informatiemogelijkheden geboden teneinde zich te informeren,

De streefdatum voor de realisatie van de geruisloze fusie door middel van de beslissingen van de respectievelijke raden van bestuur is augustus 2013.

5.

De voorgenomen verrichting is een moeder-dochter fusie die kadert binnen een totale herstructurering van

de groep waarbij de juridische structuur sterk wordt vereenvoudigd.

Door de fusie kunnen significante besparingen op vlak van administratiekosten, auditkosten, etc. gerealiseerd worden.

Hier dient opgemerkt dat de Over te nemen Vennootschap al bij de afsluiting van haar laatste boekjaar per einde 31 maart 2012 werd ondersteund door de Overnemende Vennootschap door middel van een financial support letter op verzoek van de revisor.

Op het einde van het vorige boekjaar van de Overnemende Vennootschap (per einde 31 december 2012) werden daarenboven de financiële vaste activa, meer specifiek de participaties in haar dochterondernemingen, afgewaardeerd. De kapitaalsverhoging die daardoor in het kader van art. 633 W. Venn. op 29 juni 2012 plaatsgevonden heeft in de Overnemende Vennootschap werd grotendeels gebruikt voor de betaling van renovatiewerken namens de Over te nemen Vennootschap, die de vordering die hieruit ontstond onmogelijk kan terugbetalen. Ook deze vordering ten belope van meer dan 10 miljoen EUR werd inmiddels door de Overnemende Vennootschap afgewaardeerd, waardoor opnieuw een procedure in het kader van art. 633 W. Venn. dient doorlopen.

De groepsstructuur zoals deze thans bestaat veroorzaakt dus enkel onnodige kosten, en heeft geen praktisch nut meer,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Nu de opstartfase van het zakenmodel nog niet is afgerond (de site moet nog stap voor stap worden ingevuld) is het zeer belangrijk dat de fusie zal leiden tot een eenvoudigere structuur, teneinde de beschikbare middelen op een snelle en efficiënte wijze te kunnen inzetten.

Vanuit deze overwegingen hebben de raden van bestuur van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen besloten dat het in het belang van de beide vennootschappen is om tot de geruisloze fusie over te gaan.

6.

Deze fusie wordt vergezeld door de geruisloze fusie tussen KASTEEL CANTECROY BEHEER NV als Overnemende Vennootschap enerzijds, en ZILVER AVENUE ZEEBRIES NV en CANTECROY NV ais afzonderlijk Over te nemen Vennootschappen anderzijds.

Er zal een afzonderlijk fusievoorstel worden opgemaakt en neergelegd voor deze vennootschappen.

III.IDENTIFICATIE VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

3.1. De Overnemende Vennootschap:

7.

NV KASTEEL CANTECROY BEHEER werd opgericht luidens akte verleden vô6r notaris Marc Sledsens met standplaats te Antwerpen op 17 juli 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 juli 2007 daarna, onder het nummer 2007-07-30 /0113699,

De statuten werden voor het laatst gewijzigd luidens akte verleden voor Notaris Pierre Nicaise te Grez-Doiceau op 29 juni 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder datum en nummer 2012-08-23 / 12149366.

De maatschappelijke zetel is gelegen te 2640 Mortsel, Cantecroylaan 30.

De inschrijving in het rechtspersonenregister Antwerpen heeft nummer 0890.975.484.

8.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap is:

"I. voor eigen rekening:

a. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend of onroerend vermogen;

b. de samenstelling en het beheer van een onroerend of roerend vermogen, onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het geniet zouden hebben van deze onroerende goederen;

U. voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

a. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm;

c. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van elke dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

d. het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

e. het waarnemen van aile bestuursopdrachten in andere rechtspersonen en het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

f. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen kart stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

De vennootschap zal zich onthouden van activiteiten van vermogensbeheer of beleggingsadvies voor derden en in het algemeen van alle financiële activiteiten voor derden waarvoor een wettelijke vergunningsplicht geldt."

9.

Ter gelegenheid van de voorgenomen verrichting zal het statutair doel van de Overnemende Vennootschap

in onderdeel Il. ervan worden uitgebreid als volgt:

g. Het uitwerken van financieringsvormen voor de uitbouw van nieuwe en bestaande infrastructuur voor senioren en bijhorende seniorenvoorzieningen, alsook infrastructuur en voorzieningen voor andersvaliden; onderzoek, studie en advies naar het financieel aspect omtrent het aanbieden van bepaalde vormen van senioreninfrastructuur en seniorendienstverlening; studie en advies inzake ouderenbeleid;

h. Het aantrekken van kapitaal voor de uitbouw van infrastructuur voor senioren en seniorenvoorzieningen;

L Het oprichten en beheren van diensten en instellingen voor senioren;

j, Het beheer en verhuur van garages;

k. De exploitatie van serviceflats voor senioren

I. De uitbating van hotels en drankgelegenheden, spijshuizen en verbruikssalons;

m. De terbeschikkingstelling van gemeubelde kamers en logies;

3.2. De Over te nemen Vennootschap:

10,

De NV ZILVER AVENUE MORTSEL werd opgericht luidens akte verleden v66r notaris Marc Sledsens te Antwerpen op 9 juli 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 juli 2007 daarna, onder het nummer 07109583.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd luidens akte verleden voor notaris Marc Sledsens te Antwerpen op 29 juni 2011, bekendgemaakt In de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder datum en nummer 2012-07-27 / 11115496,

De maatschappelijke zetel is gelegen te 2640 Mortsel, Cantecroylaan 30.

De inschrijving in het rechtspersonenregister Antwerpen heeft nummer 0890.828,125.

11.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap is:

"De vennootschap heeft tot doel:

-De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en gebouwde onroerende goederen van alle aard en voor alle bestemmingen, het verkavelen, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wîjzen van alle onroerende goederen, het in optie nemen en geven van onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking;

-Het huren, verhuren leasen en uitbaten op alle mogelijke wijze van alle mogelijke onbebouwde en gebouwde onroerende goederen;

-Het in bewaring nemen van onroerende goederen;

-Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen en deelbewijzen van en in alle vennootschappen en ondernemingen, het beheren van eigen onroerende goederen;

-De studie, financiering en ontwikkeling van roerende en onroerende projecten;

-Het aanvaarden en uitoefenen van alle mandaten en opdrachten, het uitvoeren van alle onderzoeken en studies en het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van alle bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven en in verband met de bouwnijverheid en aanverwante;

-Het uitwerken van financieringsvormen voor de uitbouw van nieuwe en bestaande infrastructuur voor senioren en bijhorende seniorenvoorzieningen, alsook infrastructuur en voorzieningen voor andersvaliden; onderzoek, studie en advies naar het financieel aspect omtrent het aanbieden van bepaalde vormen van senioreninfrastructuur en seniorendienstverlening; studie en advies inzake ouderenbeleid;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het aantrekken van kapitaal voor de uitbouw van infrastructuur voor senioren en seniorenvoorzieningen;

-Het oprichten en beheren van diensten en instellingen voor senioren;

-Het beheer en verhuur van garages;

-De exploitatie van serviceflats voor senioren;

-De uitbating van hotels en de daaraan verbonden drankgelegenheden, spijshuizen en verbruikssalons;

-De terbeschikkingstelling van gemeubelde kamers en logies;

De vennootschap mag alle industriële commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen

doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doen, met

inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in

nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen

door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen."

IV.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP:

12.

De handelingen van de Over te nemen Vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 april 2013.

13.

De geruisloze fusie tussen de Over te nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap zal ten aanzien van derden kunnen worden tegengeworpen vanaf de dag waarop zij bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend is gemaakt.

V.RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN:

14.

Er zijn binnen de Over te nemen Vennootschap geen vennoten die kapitaalaandelen bezitten waaraan

bijzondere rechten verbonden zijn.

Bijgevolg dient de Overnemende Vennootschap geen bijzondere maatregelen te nemen op dit vlak.

15.

Er zijn binnen de Over te nemen Vennootschap geen andere effecten dan kapitaalaandelen, evenmin effecten met bevoorrechte rechten. Bijgevolg zal door de Overnemende Vennootschap evenmin zulke aandelen of andere effecten worden uitgegeven naar aanleiding van onderhavige geruisloze fusie en dienen geen bijzondere maatregelen te worden genomen op dit vlak.

VI.BIJZONDERE VOORDELEN EN BEZOLDIGINGEN:

16.

Aan de bestuurders van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen worden geen bijzondere

voordelen toegekend.

VII.ONROERENDE RECHTEN -- BODEMATTEST:

17.

De Over te nemen Vennootschap is Erfpachthouder van een Kasteel met annexen gelegen te 2640 Mortsel,

Cantecroylaan 30.

18.

Krachtens art. 2 018 f) van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming wordt deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting als een "overdracht van gronden" beschouwd voor de doeleinden van het Bodemdecreet, en moeten de formaliteiten terzake (zoals het afleveren van een bodemattest) nageleefd worden,

De inhoud van het bodemattesten nrs -A: 20130266553 - R: 20130265581 (Mortsel, 2 afd. sectie B 0124/00E000); -A: 20130266554 R: 20130265581 (Mortsel, 2 afd. sectie B 0134/00A000); -A: 20130266555  R: 20130265581 (Mortsel, 2 afd. sectie B 0136/00L000); -A: 20130266556 -- R: 20130265581 (Mortsel, 2 afd. sectie B 0136/00M000); -A: 20130266557  R: 20130265581 (Mortsel, 2 afd, sectie B 0138/00_000); -A: 20130266558  R: 20130265581 (Mortsel, 2 afd. sectie B 0135/00A000); -A: 20130266559  R: 20130265581 (Mortsel, 2 afd. sectie B 0139/000000).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

afgeleverd door OVAM op 12 juni 2013, luidt telkens als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens niet betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten"

VIII.PRO FISCO:

19.

De raden van bestuur van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen hebben verklaard dat het

de bedoeling is om de geplande geruisloze fusie belastingneutraal te laten plaatsvinden.

Derhalve zal de geplande geruisloze fusie gerealiseerd worden bij toepassing van de art. 117 en art. 120 W. Reg., art. 211 WIB 1992 en art. 11 en 18 §3 WBTW.

IX.INFORMATIEVERSTREKKING:

20.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuurders van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouder(s) alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten,

Aan de aandeelhouders zal een afschrift van onderhavig fusievoorstel worden toegezonden. Daarnaast hebben de aandeelhouders van de fuserende vennootschappen het recht om uiterlijk één maand voordat de bevoegde organen zich over de fusie moeten uitspreken en de fusie van kracht wordt, in de zetel van de respectievelijke vennootschappen kosteloos kennis te nemen van de volgende stukken:

- fusievoorstel;

-jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen;

-verslagen van de raden van bestuur en commissaris van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen over de laatste drie boekjaren;

-tussentijdse cijfers van de Overnemende Vennootschap die werden opgemaakt per 30 april 2013, zijnde niet meer dan drie maanden voor de datum van onderhavig fusievoorstel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



De aandeelhouders van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen hebben formeel verzaakt aan het recht om tussentijdse cijfers van de Over te nemen Vennootschappen in te zien.

Aldus opgemaakt in 4 originelen te Mortsel, op 18 juni 2013.

Dhr. Kris Cuyvers, in zijn functie van vaste vertegenwoordiger van BVBA KRIS CUYVERS, gedelegeerd bestuurder van de beide aan de verrichting deelnemende vennootschappen, verklaart met het oog op publicatie dat het uittreksel overeenstemt met het origineel.

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.09.2012, NGL 28.09.2012 12603-0209-040
12/01/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

VI

tiaoiooaa*

" .

~ban~c~:,." .

DA

Gaiariffier,

Ondernemingsnr : 890.826.125

Benaming

(voluit) : Zilver Avenue Mortsel

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Rijnkaai 101, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 15 december 2011 blijkt dat het mandaat van.

bestuurders Jan Van Wallendael BVBA met als vaste vertegenwoordiger de heer Edward Van Wallendael en de heer Frank Vermeeren met ingang van 15 december 2011 werd beëindigd.

Uit diezelfde schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders blijkt dat Kris Cuyvers BVBA, met vaste: vertegenwoordiger de heer Kris Cuyvers en Zilver Avenue Participatiemaatschappij NV, met vaste: vertegenwoordiger de heer Koenraad Van Loo als bestuurder werden benoemd en dit met ingang van 15 december 2011. Het mandaat wordt uitgeoefend voor een periode van zes jaar.

De aandeelhouders beslissen, met eenparigheid van stemmen, om een bijzondere volmacht te verlenen aan; de heren Philippe Van den Broecke, Niels Van den Heuvel en Mevrouw Micha Van den Abeele, advocaten, beiden woonplaats kiezende te Roderveldlaan 3, 2600 Berchem, teneinde ieder alleen handelend en met de, mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog; op aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle' handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het; oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van aile publicatieformulieren en andere documenten).

Voor eensluidend verklaard,

Getekend,

Mevrouw

Micha Van den Abeele

Gevolmachtigd lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vc behc aar Bel! Staa

12/01/2012
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~a~+?;~a~. ~ ~,`'F' Y~,I 9,. p.» _,lc~.~.i .. d'_._... ~~u Rechtbank

oP ~ u il+ r 'ot

iCeketiffl er,

IIIIIIItlBIIIIIIINII

*izoiooas"

bet aé Be Sta,

iW

Ondernemingsnr : 890.826.125

Benaming

(voluit) : Zilver Avenue Mortsel

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Rijnkaai 101, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming en wijziging van de maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de raad van bestuur van 15 december 2011 blijkt dat het mandaat van gedelegeerd; bestuurder van Jan Van Wallendael BVBA, met als vaste vertegenwoordiger Edward Van Wallendael met: ingang van 15 december 2011 werd beëindigd en Kris Cuyvers BVBA met als vaste vertegenwoordiger Kris; Cuyvers als gedelegeerd bestuurder wordt benoemd voor onbepaalde duur met ingang van 15 december 2011.

Uit diezelfde notulen blijkt dat de raad van bestuur heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de' vennootschap te verplaatsen van Rijnkaai 101, 2000 Antwerpen naar Cantecroylaan 30, 2640 Mortsel.

" De raad van bestuur beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heren Philippe Van den Broecke, Niels Van den Heuvel en mevrouw Micha Van den Abeele, advocaten, allen woonplaats kiezende te, Roderveldlaan 3, 2600 Berchem, teneinde ieder alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de' plaatsstelling, alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle handelingen te verrichten' die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de.

" Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Voor eensluidend verklaard,

Getekend,

Mevrouw

Micha Van den Abeele

Gevolmachtigd lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/01/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/08/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,bergelegd ter griffie van de Rechtbank

Iton Koophondei te Anlwstperl op

Griffie t 2011

lIIl Qui ill I H Qi liii II

*11124879*

J

Ondernemingsnr : 0890 826 125

Benaming

(voluit) : Zilver Avenue Mortsel

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Rijnkaai 101 te 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : ontslag van bestuurder

De Raad van Bestuur heeft akte genomen van het ontslag als bestuurder met ingang van heden van

BVBA LUC VAN DEN BOSSCHE MANAGEMENT gevestigd te 9320 Aalst, Dom Modest Van Asschelaa 63

ingeschreven in het rechtspersonenregister van Dendermonde met ondernemingsnummer 0480442384 met.

als vaste vertegenwoordiger, de Heer Luc Van Den Bossche, wonende te 9320 Aalst, Dom Modest Van:

Asschelaan 63.

Voor de Raad van Bestuur,

Antwerpen 29 juli 2011

Edward Jan Van Wallendael, vast vertegenwoordiger van BVBA Jan Van Wallendael, Bestuurder

Jan Van Wail¢ndapt 'Vba

vertegenwoor, :'+r foor

Jan Van Wauendael

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2011
ÿþ Mod 2A

: ¬ ¬ ¬ ¬ , ¬ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I;feergekid t: : van Rechtbank

van Jloaphandei to Antwerpen, op

Griffie 1 & IlU 2011

*11115496

Vc behc aan Belç Staat

"

"

Ondernemingsnr : 890.826.125

Benaming

(voluit) : ZILVER AVENUE MORTSEL

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2000 Antwerpen, Hangar 26-27, Rijnkaai 101

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR  WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke ven nootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen, Broeder-; minstraat 9, op negenentwintig juni tweeduizend en elf, dragende de melding : "Geregistreerd twee bladen', twee renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 01 JUL 2011 boek 225 blad 06 vak 16 Ont vangen : vijfentwintig euro (25 E) De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ZILVER AVENUE MORTSEL", geves-,` tigd te 2000 Antwerpen, Hangar 26-27, Rijnkaai 101, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen', met als ondernemingsnummer 0890.826.125, onder meer beslist heeft :

1. het lopende boekjaar, dat normaal afsluit op 30 juni 2011, te verlengen tot 31 maart 2012.

De volgende boekjaren zullen voortaan lopen van 1 april tot 31 maart.

De eerste zin van artikel 27 van de statuten zal worden aangepast als volgt:

"Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar."

2. de datum van de algemene vergadering te verplaatsen naar de eerste dinsdag van de maand augustus om tien:

uur dertig.

De tweede zin van artikel 19 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de eerste dinsdag van de maand augustus om tien uur'

dertig."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- gecoördineer-

de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2010, GGK 13.01.2011, NGL 10.05.2011 11107-0431-029
02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 13.01.2011, NGL 27.01.2011 11018-0004-018
01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 17.12.2009, NGL 18.01.2010 10017-0332-023

Coordonnées
ZILVER AVENUE MORTSEL

Adresse
CANTECROYLAAN 30 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande