ZIMO

Société en commandite simple


Dénomination : ZIMO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.184.637

Publication

17/09/2014
ÿþ" MOD11.1

aells E3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr.: 847184637

Benaming (voluit) : Zimo

NEERGELEGD

AN. 2014

RechtbaregregOOPHANDEL Gent, afd. KORTRilk

*14171277*

o

ELG1SCH S-AATSBLA

MONITEUR BELGE

10 -09 2014



(verkort): zno

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: VVerfwegel 11 - 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp(en)akte: Ontslag & Benoeming & Wijziging maatschappelijke

" Ce

" Clà

" e

Op de bijzondere algemene vergadering van 21 juli 2014 werd het volgende

ie

besloten.

" >1

,Q 1 Het ontslag van mev. Ann Jorissen als zaakvoerder werd aanvaard. De uittredende zaakvoerder brengt verslag uit tijdens de algemene vergadering met

te/ toelichting van schulden en tegoeden omtrend de ware toestand van de "

vennootschap, werd door stemming aan de uittredende zaakvoerder gehele

g

dècharge en kwijting verleend.

g

2. Mevr. Silvia Borisova wordt aangesteld als nieuwe zaakvoerder, die deze functie

; aanvaard. De nieuwe zaakvoerder ontvangt alle boekhoudkundige stukken. Tevens neemt zij de rekening courant over van de uittredende zaakvoerder en vorige aandeelhouders.

IrI

red

Leizi

3. Er werd tevens besloten tot adreswijziging van het kantoor, te verhuizen naar:

Elebriciteitstraat 35  bus 911 2800 Mechelen België. Dit met ingang van 21 juli 2014.

Zaakvoerder, Silvia Borisova

In 1

te

Op de laatste blz. van j,uikB vermelden: Recto, : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

13/07/2012
ÿþOndernemingsnr : $ (4 _ .,f / . b

Benaming

(voluit) : Zimo

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Werfwegel 11 - 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te Zwevezele op 22 juni 2012:

Mevrouw ANN JORISSEN, geboren te Gent op vijftien juli negentienhonderd achtenzestig, wonende te 8800: Roeselare, Werfwegel 11, nationaal nummer: 68.07.15-164.87

samen met een stille vennoot een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht. Onder de: maatschappelijke benaming van "Zimo", met zetel te 8800 Roeselare - Werfwegel 11.

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger:

-Het uitbaten van koerier- en pakjesdiensten in de meest ruime vorm, inhoudende alle verrichtingen van. vervoer en levering van documenten, pakketten en vracht alsmede van alle verrichtingen die daarmee verband houden;

-De groot-en kleinhandel, import en export van aile soorten goederen, het opslaan van al deze goederen;

-Het verzekeren van distributiediensten, het nog verpakken van allerlei goederen, groot- en kleinhandel in verpakkingsmateriaal (zoals laadborden en kisten);

-Het nationaal als internationaal vervoer van personen, het nationaal als internationaal vervoer van goederen en dieren, met alle motorvoertuigen en andere vervoermiddelen, met of zonder aanhangwagens en alle activiteiten als expediteur, vervoerder, commissionair bevrachter en makelaar in vervoer;

-Het uitbaten van een onderneming voor bezoldigd personenvervoer;

-De verhuur van allerlei voertuigen en ceremoniewagens, met of zonder chauffeur;

-Alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in betrekking staan met haar doel. De vennootschap mag belangen: nemen door inbreng, afstand, samensmelting, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze in alle vennootschappen of ondernemingen die eenzelfde, gelijkaardige of verwant doel nastreven, of die aard is haar bedrijvigheid uit te breiden.

-Het afsluiten van overeenkomsten van verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

-Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies,' brevetten, licenties en andere intellectuele rechten.

-Uitvoeren van secretariaat  en administratief werk zowel intern als extern, vertaalwerk, tekstverwerking,! formulierenontwerp en lay-out, management, consultancy en advies in de meest ruime zin van het woord. -Het fokken van honden.

-Het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing en dit zowel op permanente of occasionele wijze, zowel volgens de traditionele, onderwijsmethodes, als schriftelijk of. audiovisueel.

-Het organiseren van seminaries met het doel opleiding of vorming te geven. -Bijstand en diensten op financieel, technisch, commercieel, juridisch en administratief vlak.

-Aanleggen en onderhouden van tuinen.

-Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard.

-Het besturen van vennootschappen.

-Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen.

-Management en consultancy in de ruimste zin van het woord.

-Het beheren van onroerend patrimonium (patrimoniumvennootschap)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

UhII Ii 11 IIIII111IIIII

*12124097*

MONITEL R BELGE

0 6 -07- 2012 BELGISCH S.TAATSBLAD

26, 06. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL K TRIJK

19

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze, het deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zouden zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Zij zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland (holdingvennootschap).

-Het aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen en ruilen van alle onroerende en roerende goederen, materieel en inrichting.

-De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere ; voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

-De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België, in het buitenland en voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

' -Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar , goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

f&Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mevrouw Jorissen Arm, voorgenoemde comparant, treedt op als vennoot, is hoofdelijk aansprakelijk en is aangewezen als niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde tijd. Zij zal gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, ingaande op 22 juni 2012.

Het boekjaar gaat in op 1 april van ieder jaar en wordt afgesloten op 31 maart van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat uitzonderlijk in op 22 juni 2012 en wordt uitzonderlijk afgesloten op 31 maart 2014. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,- EURO, in te brengen als volgt:

-door mevrouw Jorissen Ann: 950,- EURO -door de stille venoot: 50,- EURO

Als vergoeding op deze inbrengen heeft mevrouw Jorissen Ann recht op 95 aandelen en de stille vennoot recht op 5 aandelen.

De 100 aandelen vormen samen het volledige maatschappelijke kapitaal dat aldus volledig werd ingeschreven en volstort.

De zuivere winst zoals deze uit de balans-en resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij worden besteed. Het éénparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

Ann Jorissen

Vennoot

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/12/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/08/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ZIMO

Adresse
ELEKTRICITEITSTRAAT 35, BUS 91 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande