ZOCALO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZOCALO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.137.811

Publication

31/08/2012
ÿþa t

tJiad Ward 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

Iran Koophandel te Antwerpen, op21 Nn.

2ai~

Griffie

f ! c

~ ~~:" ~

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2540 Hove, Begonialei 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester lise Janssens, notaris te Kontich, verrvangende meester Julie D& Herdt, geassocieerd notaris te Hove, wettelijk belet, op 8 augustus 2012,eerstdaags te registreren, dat een, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door.

, *De heer VAN HORENBEECK Olivier Georges Paul, geboren te Bonheiden op 5 januari 1978, wonende te

Hove, Begonialei 7;

*De heer VAN HORENBEECK Robert Jozef Eddy, geboren te Wirijk op 18 oktober 1953, wonende tel

Antwerpen (district Wilrijk), Acacialaan 43;

De statuten luiden ais vclgt:

Naam: ZOCALO

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel; Hove, Begonialei 7;

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het verlenen van

management- en consultingdiensten;

' Het verlenen van diensten van financiële, commerciële, operationele of administratieve aard;

Het verlenen van diensten inzake public relations, communicatie en informatie;

Het verlenen van diensten inzake projectleiding, engineering, analyse, programmatie, training en opleiding;

Het verlenen van diensten, adviezen en bijstand inzake algemene beleidsstrategieën, human resources,; management, marketing en verkoop en in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen op het vlak van beleid,' administratie, financiën en beheer;

Het verlenen van adviezen en hulp, het verschaffen van informatie aan publiekrechtelijke en privaatrechtelijke bedrijven, instanties, vennootschappen, verenigingen, particulieren en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht en beheer;

Het uitbaten van concessies, licenties en andere immateriële rechten en activai

Het geven van opleidingen en trainingen in de meest ruime zin;

Projectontwikkeling en beheer inzake onroerend goed en het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen;

Het verwerven door koop, huur of anderszins van onroerende en roerende goederen en de' terbeschikkingstelling ervan aan haar zaakvoerders;

Het uitsluitend voor eigen rekening beheren van aile soorten rechten, beleggingen en financiële instrumenten, zoals ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, auteursrechten en andere roerende rechten, kunstvoorwerpen, kasbons, aandelen, obligaties, opties en andere;

ln het algemeen mag zij zowel in België als in het buitenland roerende, onroerende, financiële en' commerciële activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te oefenen of uit te breiden, zonder dat deze opsomming beperkend is;

De vennootschap mag optreden ais lasthebber, bestuurder, zaakvoerder en/of vereffenaar van aile' rechtspersonen;

De vennootschap mag participaties nemen en investeringen doen, onder welke vorm ook, in andere vennootschappen;

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van aile derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111

*iaiaeeao*

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ZOCALO

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen die elk één / honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het ganse kapitaal werd ingeschreven in geld door de oprichters en het kapitaal werd volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200@), welk bedrag werd overgeschreven door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Bank kantoor te Hove, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer 320-0115065-16 afgeleverd op 7 augustus 2012.

Ondergetekende notaris bevestigt deze deponering, zoals blijkt uit het bewijs van die deponering dat aan de instrumenterende notaris overhandigd werd.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december;

Bestemming van de winst - reserve:

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene verga-'demoring, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou doen dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Bestuur:

Artikel 11 :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12 :

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

Artikel 13 :

De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Artikel 14

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Artikel 15 :

Wanneer een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, dient hij zich te schikken naar de desbetreffende rechtsregels voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Jaarvergadering:

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand maart om zeventien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent, De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

OVERGANGSBEPALINGEN - BESLISSINGEN

" A)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen tot en met 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart 2014.

B) De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één. Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: De heer VAN HORENBEECK Olivier, voornoemd.

° Hij kan individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De

opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij verklaart zijn opdracht te hebben aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet,

C) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap reohtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

(get.) Ilse JANSSENS., notaris te Kontich.

Tegelijk hiermee neergelegd;

- expeditie van de oprichtingsakte vdôr registratie overeenkomstig artikel 173,1 obis W.Reg.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 11.08.2015 15420-0426-009

Coordonnées
ZOCALO

Adresse
BEGONIALEI 7 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande