ZOERA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZOERA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.698.593

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 02.07.2014 14248-0203-010
24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 21.06.2013 13193-0346-010
22/12/2011
ÿþMpd Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E E-Y C GRIFFIE RECIiTSA,`aF; VAN

1 2 DEC. 2U11

KOOPHteIriatt- -/t {" ~, .riQUT

:)riffier

111111111111111111111

*11192322*

t

s

YI

Ondememingsnr : Q8(.,r_,/ 6.98 . 593

Benaming

(voluit) : ZOERA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2450 Meerhout, Gasthuisstraat, 38 bus 1/2.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóár registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te',

Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 9 december 2011 dat een

vennootschap werd opgericht als volgt :

Identiteit van de oprichter. De heer NOYENS Ludo Hendrik Frans, geboren te Turnhout op 3 augustus 1967,.

ongehuwd, wonende te Meerhout, Gasthuisstraat, 38 bus 1/2.

Vorm - Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "ZOERA".

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, op negen december tweeduizend en elf.

Zetel. De vennootschap is gevestigd te 2450 Meerhout, Gasthuisstraat, 38, bus 1/2.

Doel. De vennootschap heeft als doel

1.Aankoop, verkoop, onderhoud en plaatsing van computers, computertoebehoren en kantoormaterialen.

2.Adviesverlening met betrekking tot IT toepassingen en de ontwikkeling en begeleiding ervan.

3.De aan- en verkoop van onroerende goederen alsook de bemiddeling in onroerend goed transacties.

4.De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende,:

onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar: activiteiten uit te breiden. Deze opsomming is niet beperkend.

5.0e vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar'. maatschappelijk doel.

6.De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen waarvan zij al dan niet aandeelhouder, vennoot of lid is. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de ' vennootschap.

7.De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of ' onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (¬ 20.000,00). ' Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk, één/tweehonderdste (1/200) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen werden ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel en zijn volledig volgestort en de gelden ten bedrage van twintig duizend euro (¬ 20.000,00) werden gestort op een bijzondere, bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap ARGENTA te Antwerpen op rekening nummer 973-0410416-43. Het bewijs van deze deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 28 november 2011.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Werd als, statutaire zaakvoerder aangesteld :

de heer NOYENS Ludo Hendrik Frans, wonende te Meerhout, Gasthuisstraat, 38 bus 1/2 , die aanvaard heeft. ledere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of' dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a

Voer- " beniíuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

" Jaarvergadering. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de voorlaatste dinsdag van juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat. Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende saldo.

Wijze van vereffening. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen ' vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden

" volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd wordt ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en vangt haar activiteiten aan vanaf dezelfde dag.

- Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december 2012.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

- De oprichter heeft verklaard, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de . vennootschap alle verbintenissen overneemt die bij de uitoefening van de ingebrachte activiteit zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting vanaf 1 december 2011, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te , Turnhout.

- De oprichter heeft besloten de benoeming te bevestigen van de statutaire zaakvoerder, de heer NOYENS Ludo Hendrik Frans, voornoemd, die aanvaard heeft zoals vermeld in artikel 10 van de statuten.

- De oprichter heeft verklaard dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het

" eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht wordt en hij geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. BIJZONDERE VOLMACHT wordt verleend met recht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor Claes Rony, te 2450 Meerhout, Bevrijdingslaan, 207, of diens i aangestelden, om alle opstartformaliteiten en latere wijzigingen te volbrengen in naam en voor rekening van de

" oprichter en de oprichtende vennootschap, hierbij horen onder meer :

-aanvragen van attesten en vergunningen;

-inschrijving en wijziging in het ondernemersloket;

-alle administratieve verplichtingen met betrekking tot de oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZOERA

Adresse
GASTHUISSTRAAT 38, BUS 1/2 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande