ZOHRI-DE DONDER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZOHRI-DE DONDER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.387.602

Publication

03/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.10.2012, NGL 27.11.2012 12647-0377-015
06/02/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mad Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophand`

Antwerpen

2 7 JAN. 2015 t

afdeling A"nfwér1Den

Ondernemingsnr : 0884.387.602

Benaming

(voluit) : Zohri-De Donder

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2060 Antwerpen, Vondelstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - SLUITING VEREFFENING

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor notaris Luc Van Pelt te Antwerpen op 29 september 2014 dat de, buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid Zohri-De Donder met zetel te 2060 Antwerpen, Vondelstraat 7, ingeschreven in het; Rechtapersonenregister te Antwerpen met als ondernemingsnummer 0884.387,602, volgende besluiten heeft genomen:

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

a) op 26 september 2014 heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende; voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dal verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet' meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels; vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 29 september 2014 heeft de bedrijfsrevisor, Figurad Bedrijfsrevisoren BVBA te Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van Zohri  De bonder BVBA, met maatschappelijke zetel te 2060 Antwerpen, Vondelstraat 7, een staat van activa en passiva opgesteld per 26 september 2014, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 72.376,77 EUR en een netto actief van 72.376,77 EUR. De staat van activa en passiva op datum van 26 september 2014 werd opgesteld overeenkomstig artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001.

Uit de controlewerkzaamheden die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele. normen, blijkt dat deze staal de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft In zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar c.q. de zaakvoerder.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit, controleverslag werden terugbetaald. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de, liquidatieboni, geraamd op een bedrag van circa 6.617,68 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen' van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Volledigheidshalve merken wij op dat de jaarrekeningen met betrekking tot boekjaar 2012 en 2013 nog niet werden neergelegd.

Wij formuleren een voorbehoud voor mogelijke kosten voortvloeiend uit fiscale en juridische, aangelegenheden, die ons niet bekend zijn op de datum van ondertekening van ons verslag.

Naar verklaard door het bestuursorgaan zijn er op heden geen hangende geschillen, noch claims tegen de' vennootschap.

Er werd geen verklarende bijlage inzake de rechten en verplichtingen buiten balans voorgelegd.

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De toelichting van de voorzitter wordt door aile leden van de vergadering als juist erkend.

NOTARIELE WETTIGHEIDSVERKLARING

*isozoss

1. - _ _

Op de Laatste blz. van . 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ór-

i`

bahouden aarï"het Belgisch Staatsbted

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig artikel 181 §4 van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 §1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 26 september 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe ais aan volgende voorwaarden is voldaan: 1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2, er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van bet resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar,

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de aandeelhouders proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

Voor zover nodig zou blijken te zijn, bevestigen de aandeelhouders dat zij bereid zijn om alle eventuele toekomstige rechten en verplichtingen, die pas tot uiting zouden komen na de sluiting van de vereffening van de vennootschap te vervullen.

DERDE BESLISSING  Sluiting van de vereffening

' De aandeelhouders, aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd als voormeld, beslissen, gezien het

voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en dat

hierdoor het mandaat van de heer Mohamed Zohri [841105-419-11j te Lebbeke ais zaakvoerder van de

vennootschap is beëindigd.

VIERDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden

neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 9280 Lebbeke,

Stationsstraat 145 bus 4.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden

en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Mohamed

Zohri, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend) Luc Van Pelt, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte ontbinding, verslagen.

Op de laatste biz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.10.2011, NGL 15.12.2011 11638-0009-016
26/09/2011
ÿþ.iararas.xóu4;:

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Zohri Mohamed Zaakvoerder

De Donder Tineke Aandeelh uder

Mal 2.1

Ondememingsnr : 0884387602 Benaming

(voluit) : ZOHRI-DE DONDER

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 2060 Antwerpen, Vondelstraat 7

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder bijzondere algemene vergadering dd 10108/2011

De bijzondere algemene vergadering wordt geopend in de maatschappelijke zetel om 18 uur.

Zijn aanwezig op de bijzondere algemene vergadering

1.De Donder Tineke, Brusselsestraat 100 bus 1, 9200 Dendermonde 2.Zohri Mohamed, Brusselsestraat 100 bus 1, 9200 Dendermonde

Aangezien alle aandelen aanwezig zjn, is de bijzondere algemene vergadering gerechtigd om te beslissen over de punten van de dagorde.

De bijzondere algemene vergadering heeft als dagorde:

1.Ontslag zaakvoerder De Donder Tineke 2.Benoeming zaakvoerder Zohri Mohamed

De bijzondere algemene vergadering neemt de dagorder ter sprake:

- ontslag wordt verleend in haar functie als niet statutair zaakvoerder, met ingang 31/07/2011, aan mevrouw De Donder Tineke, wonende te 9200 Dendermonde, Brusselsestraat 100 bus 1. Een algemene ontlasting over haar mandaat wordt verstrekt.

- Tot niet-statutair zaakvoerder wordt benoemd, met ingang van 1108/2011, de heer Zohri Mohamed, wonende te 9200 Dendermonde, Brusselsestraat 100 bus 1, die zijn mandaat aanvaardt. Het mandaat zal bezoldigd zijn met ingang van 1 augustus 2011.

Opgemaakt te Dendermonde , op 1 augustus 2011

V beh aa Bel sta:

III II II I II IJI I ij IJ Ii

*11144504*

Op de laatste blz. van Luik_B_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iu

" " " "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Neere:tegd ter griffie mn de Rechtbank van Koophand te Antwerpen, op

1 SEP. 2011

Griffie

14/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.10.2010, NGL 05.10.2010 10574-0004-018
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 08.07.2009 09392-0157-015
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 10.07.2008 08397-0236-016

Coordonnées
ZOHRI-DE DONDER

Adresse
VONDELSTRAAT 7 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande