ZORIK-TRADING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ZORIK-TRADING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 559.822.632

Publication

26/08/2014
ÿþMa! WortI11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111tHIMIN1111111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

14 AUS. 2014

afdeR5everpert



Ondernemingsnr : C)S-49 .s22. 622.

Benaming

(voluit) : Zorik-Trading

(verkort) :

Rechtsvorm: Ven nootaschap onder firma

Zetel: MARCEL AUBERTINLAAN 31 B 7 , 2600 Antwerpen-Berchem (volledig adres)

Onderwerp akte: oprichting

Tussen de ondergetekenden:

1.De heer Patrick Jean M. EVERAERT, geboren te Antwerpen op 14 december 1955, gehuwd, wonende te

2600 Berchem, Marcel Auburtinlaan 31 bus 7, Rijksregisternummer 66.12.14-361-80, identiteitskaartnummer.

591-4598725-67

en

2.Mevrouw Yulia ZORINA, geboren te Moskou (Russische Federatie) op 27 juni 1972, gehuwd, wonende te:

2600 Berchem, Marcel Auburtinlaan 31 bus 7, Rijksregistemummer 72.06.27-634-13, identiteitskaartnummer

1654947 30

Is overeengekomen wat volgt:

Ondergetekenden verklaren bij deze een handelsvennootschap in de vorm van een Vennootschap onder Firme te willen oprichten.De naam van de vennootschap luidt: Zorik-Trading. Zij wordt gevestigd te Marcel Auburtinlaan 31 bus 7, 2600 Berchem.

De ondergetekende sub één en twee beloven en doen elk een inbreng in speciën. Sub één doet een inbreng van 100 Euro en verwerft hiervoor 10 deelbewijzen. Sub twee doet een inbreng van 900 Euro en verwerft hiervoor 90 deelbewijzen. Deze inbreng voor een totaal bedrag van 1.000 Euro. Zij vormt het vermogen van de vennootschap dat als kapitaal is geplaatst en bijeengebracht. Daarenboven doet elk der vennoten inbreng van zijn/haar kundigheid en bekwaamheid.

De statuten van de vennootschap werden als volgt vastgesteld.

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm aanneemt van een Vennootschap onder Firme;

Haar naam luidt 'Zorik-Trading". Rechtsvorm en benaming zijn aangenomen als een essentieel bestanddeel van het vennootschapscontract, dat slechts bij unaniem besluit van aile vennoten kan worden gewijzigd.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur. Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, het faillissement, de onderbewindstelling of onbekwaamverklaring van een vennoot-natuurlijk persoon of door de ontbinding, de vereffening of het faillissement van een vennoot-rechtspersoon Zij kan slechts voortijdig worden ontbonden bij unaniem besluit van de vennoten.

Het vermogen van de vennootschap werd bij de oprichting gevormd door inbreng in speciën van 1.000 Euro (duizend Euro). Dit kapitaal is verdeeld over 100 deelbewijzen die elk 1 /100ste vertegenwoordigen in het kapitaal van de vennootschap. Zij hebben geen nominale waarde, maar ze hebben elk een fractiewaarde van het kapitaal van 1 /100ste.

De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten, die deze functie persoonlijk uitoefenen en zich ter zake niet kunnen laten substitueren. Die vennoten die de vennootschap dagdagelijks besturen dragen de titel "zaakvoerder".

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal uitzonderlijk ingaan vanaf de datum van neerlegging van de statuten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigen op 31 december 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij valide perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ro5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de zaakvoerders de inventiris en de jaarrekening op, overeenkomstig de bepalingen van de boekhoudwet en van de vennootschappenwet,

De jaarrekening wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering, die jaarlijks wordt gehouden op 30 juni om 17.00 uur ter maatschappelijke zetel, De goedkeuring van de jaarrekening en de kwijting aan de zaakvoerders vereist de meerderheid van stemmen van de vennoten.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Over de bestemming van deze winst beslist de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid van stemmen van de vennoten. Enige winstuitkering is slechts mogelijk nadat er een reservefonds van 10 % van maatschappelijk kapitaal is gevormd. De reservering gebeurt a rato van 5 % van de jaarlijkse winst tot het reservefonds is volstort.

In geval van uitkering aan de vennoten, komt de winst toe aan elke vennoot in verhouding tot zijn/haar inbreng, tenzij de Algemene Vergadering hierover anders beslist. Het negatief saldo van de resultatenrekening vormt het verlies van het boekjaar.

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij bij rechterlijke beschikking, hetzij ingevolge een besluit van de Algemene Vergadering genomen bij éénparigheid van alle vennoten.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan met het oog op haar vereffening en tot bij de sluiting hiervan.

De vereffening wordt toevertrouwd aan één of meer vereffenaars, aangesteld door de Algemene Vergadering, Elke vereffenaar is individueel gemachtigd om alle handelingen te stellen in het kader van de vereffening. De eventuele vergoeding van de vereffenaar(s) wordt door de Algemene Vergadering vastgesteld.

Het netto-provenu van de vereffening, na de aanzuivering van alle schulden, of na consignatie van de sommen, nodig om deze te voldoen, wordt tussen de vennoten verdeeld, ieder in verhouding tot zijn inbreng.

Nadat de vereffenaar(s) zijn/hun opdracht hebben uitgevoerd, roept/roepen zij een Algemene Vergadering bijeen teneinde verslag over hun werkzaamheden uit te brengen, waarna deze vergadering dit verslag goedkeurt en kwijting verleent aan de vereffenaar(s). Alsdan is de vereffening gesloten.

SLOTBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap, treffen de ondergetekenden volgende besluiten',

" het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 december 2015, met dien verstande dat de vennootschap alle handelingen namens haar gesteld door de oprichters sedert 1 augustus 2014 bij deze uitdrukkelijk bekrachtigt en overneemt in het bijzonder met betrekking tot de oprichting van de vennootschap en de administratieve formaliteiten die hierop betrekking hebben, zulks met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen;

" de zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Marcel Auburtiniaan 31 bus 7, 2600 Berchem.;

" als zaakvoerders worden aangesteld de heer Patrick Jean M. EVERAERT en mevrouw Yulia ZORINA. Zij worden aangesteld voor onbepaalde tijd. Hun mandaat is bezoldigd tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

" Als bijzondere mandataris, met recht van vervanging, wordt aangesteld: mevrouw Nancy Loffens, wonende te 2980 Zoersel, Jachthoornlaan 24, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substittritie, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de

inschrijving van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de kruispuntbank voor ondememingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als B.T.W. belastingplichtige, aansluiting bij de sociale kas zowel van de onderneming en de vennoten.

Opgesteld in drie exemplaren te Antwerpen op 13 augustus 2014

Iedere vennoot erkent één door alle vennoten getekend exemplaar te hebben ontvangen,

Patrick EVERAERT Yulia ZORINA

Vennoot acLize.uoes oi Vennoot _ jaerbi 'e e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZORIK-TRADING

Adresse
MARCDEL AUBERTINLAAN 31, BUS 7 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande