ZOVARO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZOVARO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 443.126.583

Publication

16/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



II

*1911 909*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

JUNI 2014

afdeling rfpen

Ondernemingsnr : BE0443.126.583

Benaming (voluit) : ZOVARO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Rodendijk 28

2980 Zoersel (Halle)

Onderwerp akte : NV: omzetting

Uit een akte op 27 maart 2014 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout, geregistreerd zeven bladen geen verzendingen te Antwerpen Ii; Registratie I de 3 april 2014; Boek 12, blad 2 vak 7; Ontvangen vijftig euro (50e); De bij delegatie eerstaanwezend Inspecteur, J. Martens, BLIJKT De vergadering besloot dat voortaan de jaarvergadering gehouden zal worden op de derde

;; maandag van de maand mei om 14.00 uur.

De vergadering besloot tot splitsing van de bestaande aandelen in twee.

Derhalve worden de bestaande 2.890 aandelen in totaal 5.780 aandelen,

Zover nodig nam de vergadering kennis van het feit dat de aandelen aan toonder reeds eerder op naam werden gezet.

De vergadering besloot om redenen uiteengezet in de nagemelde verslagen de vennootschap om te, zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De integrale resolutie luidde als volgt:

Verslagen:

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van het rapport van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht en van het verslag van C. Rombaut Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, kantoor; houdende te 2600 Antwerpen  Berchem, Belpairestraat 4 Bus 2.1, bedrijfsrevisor, betreffende de;; vermogenstoestand van de vennootschap afgesloten op 31 december 2013, vermits elke vennoot; erkent er een afschrift van te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

In toepassing Artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen wij attesteren, overeenstemming met de wettelijke bepalingen en met de normen van het instituut Bedrijfsrevisoren met betrekking tot een beperkt nazicht en met betrekking tot de omzetting van;; vennootschappen:

Wij hebben ons gesteund op een staat van activa en passiva en haar waarderingsregels die opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap.

Op basis van onze werkzaamheden kunnen wij concluderen

- dat het netto-actief per 31 december 2013 ten belope van 240.476,66 Euro van de.; Naamloze Vennootschap Zovaro geen overwaardering bevat;

- dat het netto-actief per 31 december 2013 groter is dan de minimumkapitaalvereiste;, van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;

- dat het geplaatst en volstort kapitaal ter waarde van' 61,500,00 Euro van de Naamloze Vennootschap Zovaro groter is dan het wettelijk vereiste minimum kapitaal voor een Besloten; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Voorwaarden van de omzetting:

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten van een naamloze vennootschap in eens il besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van de rechtspersoonlijkheid,i c; zonder dat activiteit en doel van de vennootschap gewijzigd worden. Zo ook blijven kapitaal en

reserves dezelfde evenals alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

waardeverminderingen aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden zal voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer bij het rechtspersonenregister en dit van de Btw.

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2013 worden aile verrichtingen sedertdien door de naamloze vennootschap gesteld, geacht te zijn gedaan namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar rekening neemt.

De vergadering keurde vervolgens artikelsgewijs de tekst goed van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als voornaamste punten:

De vennootschap is opgericht op 22 januari 1991, en bestaat voor onbepaalde duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 61.500,-. Het is volledig geplaatst en verdeeld in 5.780 aandelen zonder nominale waarde, die ieder éénl5.780ste van het kapitaal vertegenwoordigen. De vennootschap heeft tot doel:

a) het beheer, in de ruimste zin, van onroerende goederen, daaronder begrepen: de huur, verhuur, de onderverhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, de verbouwing, de aan- en verkoop, de oprichting, de eventuele verkaveling van alle onroerende goederen, iedere verwerving van onroerende goederen, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen.

b) de tussenhandel, meer bepaald de uitbating van een makelaarskantoor voor de inkoop, verkoop en verhuring van onroerende goederen, alsmede de bemiddeling bij financiering door middel van leningen bij derden, de vastgoedhandel zelve en alle verrichtingen van onroerende goederen.

c) de distributie, groot - en kleinhandel in dames -, heren - en kinderkleding,

d) distributie, groot- en kleinhandel in schoenen en sportkleding;

e) uitbating van verbruikssalon: koffie, gebak en aanverwanten.

Dit alles in de naeest uitgebreide zin genomen,

De vennootschap mag deze verrichtingen verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen, die haar het best geschikt blijken.

Zij mag belangen nemen door inbreng, fusie, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle soorten vennootschappen van om het even welk doel en welke van aard zijn de bedrijvigheid van de vennootschap uit te breiden of te vergemakkelijken.

Teneinde haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap alle roerende, onroerende en immateriele goederen vervaardigen, ruilen, kopen, verkopen, huren en verhuren en dit in de meest ruime betekenis, en tevens alle industriële, handels -, financiële en onroerende verhandelingen verrichten, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap is gerechtigd betreffende allerhande roerende en onroerende goederen, materiaal en installaties aankopen te doen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, verkopen of uit te wisselen. De vennootschap zal bijhuizen en/of agentschappen mogen oprichten en vertegenwoordigingen van andere firma's aanvaarden.

Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de derde maandag van de maand mei om 14.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eishare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werden benoemd:

Ontslaq raad van bestuur  Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de volgende leden van de raad van bestuur, zijnde:

1/ de heer ROMMENS Dirk Petronella Emiel, geboren te Kalmthout op twintig december negentienhonderd tweeënzestig wonende te 2920 Kalmthout, Goudvinklaan 6

2/ de heer VAN DEN BUIJS Joannes Franciscus Maria, geboren te Essen op 29 mei 1955, wonend te 2920 Kalmthcut, Boswachtersdreef 24

31 de heer ROMMENS Bart Imelda Theo, geboren te Antwerpen-Ekeren op vijftien augustus negentienhonderd tweeënzeventig wonende te 2920 Kalmthout, Meidoorniaan 25

4/ de heer ROMMENS André Jan Elisa, geboren te Essen op 20 oktober 1936, wonend te 2920 Kalmthout, Hortensiadreef 41

5/ de heer STEVENS Gert Leo Joanna, geboren te Ekeren op 20 juli 1967, wonend te 2950 Kapellen, Vijverslei 41, en verleent kwijting over het bestuur.

- De vergadering besloot verder:

1/ de heer ROMMENS Dirk Petronella Emiel, geboren te Kalmthout op twintig december negentienhonderd tweeënzestig wonende te 2920 Kalmthcut, Goudvinklaan 6

2/ de heer VAN DEN BUIJS Joannes Franciscus Maria, geboren te Essen op 29 mei 1955, wonend te 2920 Kalmthout, Boswachtersdreef 24

3/ de heer ROMMENS Bart lmelda Theo, geboren te Antwerpen-Ekeren op vijftien augustus negentienhonderd tweeënzeventig wonende te 2920 Kalmthout, Meidoorniaan 25

4/ de heer STEVENS Gert Leo Joanna, geboren te Ekeren op 20 juli 1967, wonend te 2950 Kapellen, Vijverslei 41 ais nieuwe zaakvoerders aan te stellen.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De vergadering machtigde SCA Studiecentrum voor Accountancy ten kantore te 2140 Antwerpen, Plantin en Moretuslel 331 bus 14 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, aile formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en alle andere overheidsinstanties en belastingdiensten.

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte met verslagen en historiek.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~k--~ " Voor " behouden aan het Belgisch Staatsblad

r '





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 05.07.2013 13275-0097-014
17/07/2012
ÿþ mod 11.1



r:< » In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111

_t *iaiz8ai*

Neel'mjolxd tr.r RriMP van ae Rechtbank van Kogn~ á~ÛL ~~~~,,;erpen

op

De Griffier

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 6E0443.126.583

Benaming (voluit) : ZOVARO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rodendijklaan 28

2980 Zoersel (Halle)

Onderwerp akte :NV: kapitaalswijziging

Het blijkt uit het proces  verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor geassocieerd notaris Xavier De Boungne te Kalmthout van 19 juni 2012, geregistreerd 2° bladen, zonder verzendingen te Brasschaat, Registrtie Il op 22 juni 2012. Boek 187 : blad 98, vak 2. Ontvangen : vijfentwintig euro. Getekend : eerstaanwezend inspecteur J. Rombouts dat :

1° de algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met 38.500 ¬ om het te brengen van 23.000 ¬ tot 61.500 ¬ zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door de incorporatie van overgedragen winsten die reeds op 31 december 2010 in voldoende mate aanwezig waren. De kapitaalverhoging moet aanzien worden als zijnde gebeurd met ingang van 23 augustus 2011. Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door elke huidige aandeelhouder in evenredigheid tot zijn/haar deelname in het kapitaal.

2° de algemene vergadering de kapitaalverhoging heeft bevestigd en laten acteren,

3° volmacht werd gegeven om de tekst van de statuten aan te passen of te laten aanpassen.

VOLMACHT : bijzondere volmacht wordt verleend aan SCA Studiecentrum voor Accountancy burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te 2140 Antwerpen -- Borgerhout, Plantin en Moretuslei 331,;; evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot; indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de wijziging van,, de vennootschap bij de diensten van het rechtspersonenregister en de Kruispuntbank voor de Ondernemingen en voor de aanvraag van een B.T.W.- nummer.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Xavier De Boungne

Mee neergelegd ter publicatie : afschrift van de akte, uittreksel van de akte, volmacht.

28/09/2011
ÿþr mod 2.1

r 



In de bilagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de itbor<k von Koophandel te Antwerpen

pp _ 16 SEP 1,11

De Griffier,

Griffie

1II ilhIflhl h IhhI hI I I1I hI

*11146096*

ti

bel

Be Sta

Ondernemingsnr : 0443.126.583

Benaming : Kazo

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rodendijk 28

2980 Zoersel

Onderwerp akte : NV: partiële splitsing - oprichting

Uit het proces  verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor geassocieerd notaris Xavier DE:: BOUNGNE te Kalmthout op 23 augustus 2011, geregistreerd veertien bladen één verzendingen te Brasschaat; Registratie;; II de 29 augustus 2011; Boek 182 blad 41 vak 02; Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25); De wn eerstaanwezend Inspecteur, J. Rombouts blijkt dat :

1° De heer ROMMENS Dirk Petronella Emiel wonend te 2920 Kalmthout, Goudvinklaan 6.

2° De heer van DEN BUIJSJoannes Franciscus Maria, wonend te 2920 Kalmthout, Boswachtersdreef 24. j

3° De heer ROMMENS Bart Imelda Theodoor, wonend te 2920 Kalmthout, Meidoornlaan 25.

4° Mevrouw ROMMENS Kristel Magda Herman wonend te 2950 Kapellen, Vijverslei 41.

;; Handelend in hun hoedanigheid van aandeelhouders van de vennootschap overgegaan zijn tot een partiële splitsing van de vennootschap waarbij :

1° de vergadering eenparig heeft beslist om over te gaan tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de ;: bedrijfstak bestaande uit de vermogensbestanddelen die uitvoerig werden beschreven in het revisoraal verslag opgesteld;; door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44 op 16 augustus 2011. Er werden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke;; rechten overgedragen.

2° beslist werd dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te richten vennootschap. 3° beslist werd dat de nieuwe aandelen dezelfde rechten op winstdeelname hebben in de nieuwe vennootschap en dat; de bestaande aandelen in de partieel gesplitste vennootschap identiek zijn aan de bestaande aandelen en dezelfde;;: ,; rechten en voordelen bieden.

4° beslist werd dat alle verrichtingen vanaf 1 januari 2011 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het'. afgesplitste vermogen vanuit boekhoudkundig oogpunt geachte te zijn verrichten te zijn voor rekening van de op te': richten vennootschap.

5° ingevolge de partiële splitsing een nieuwe vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken :

BENAMING : de naamloze vennootschap draagt de benaming KAZO.

ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2980 Zoersel, Rodendijk 28.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel : a)het beheer, in de ruimste zin, van onroerende goederen, daaronder begrepen;; : de huur, verhuur, onderverhuur, uitbating, herstelling, verbetering, verbouwing, aan- en verkoop, oprichting, eventuele': verkaveling van alle onroerende goederen, iedere verwerving van onroerende goederen, alsmede alle verhandelingen die '; rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium;. te bevorderen.

b}de tussenhandel, meer bepaald de uitbating van een makelaarskantoor voor de inkoop, verkoop en verhuring van:: onroerende goederen, alsmede de bemiddeling bij financiering door middel van leningen bij derden, de vastgoedhandel, zelve en alle verrichtingen van onroerende goederen.

c)de distributie, groot- en kleinhandel in dames), heren- en kinderkleding.

Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen.

De vennootschap mag deze verrichtingen verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle;; manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

Zij mag belangen nemen door inbreng, fusie, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in.; alle soorten vennootschappen van om het even welk doel en welke van aard zijn de bedrijvigheid van de vennootschap:; uitte breiden of te vergemakkelijken.

Teneinde haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap alle roerende, onroerende en immateriële goederen" vervaardigen, ruilen, kopen, verkopen, huren en verhuren en dit in de meest ruime betekenis en tevens alle industriële,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

"Voor

behouden aan het Belgisch Staatsblad

handels- financiële en onroerende verhandelingen verrichten, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland.

" De vennootschap is gerechtigd betreffende allerhande roerende en onroerende goederen, materiaal en installaties aankopen te doen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, verkopen of uit te wisselen.

De vennootschap zal bijhuizen en/of agentschappen mogen oprichten en vertegenwoordigingen van andere firma's aanvaarden.





DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf haar publicatie.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZESENZEST1GDUIZEND EURO (66.000,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd negentig (2.890) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/2.8905tevan het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede donderdag van de maand juni te 20 uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

AANWEZIGHEIDSLIJST: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

BESTUURSBEVOEGDHEID : De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

VERTEGENWOORDIGHEIDSBEVOEGDHEID : De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgend jaar. WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BESTUURDERS : Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering om tot eerste bestuurders van de vennootschap te benoemen voor een periode van 6 jaar :

-/ de heer Rommens Dirk voornoemd,

-/ de heer Joannes van den Buijs voornoemd,

-/ de heer Bart Rommens voornoemd,

-/ de heer Rommens André Jan Elisa, wonend te 2920 Kalmthout, Hortensiadreef 41,

-/ de heer Stevens Gert Leo Joanna wonend te 2950 Kapellen, Vijverslei 41.

De benoemde bestuurders hier tegenwoordig en/of vertegenwoordigd verklaren uitdrukkelijk hun mandaat van bestuurder te aanvaarden. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

60 ingevolge de partiële splitsing het kapitaal van de vennootschap teruggebracht werd naar drieëntwintigduizend euro (23.000 ¬ ). Er werden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

7" de partiële splitsing verwezenlijkt werd.

80 de benaming van de vennootschap werd gewijzigd in ZOVARO,

Bijzondere volmacht : bijzondere volmacht werd verleend aan aan SCA Studiecentrum voor Accountancy burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te 2140 Antwerpen  Borgerhout, Plantin en Moretuslei 331, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het rechtspersonenregister en de Kruispuntbank voor de Ondernemingen en voor de aanvraag van een B.T.W.-nummer.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Notaris Xavier De Boungne te Kalmthout.



Eilagen bij het iiélgisCh Staatsb1 id - 28/0912011- Annexes cru Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 04.07.2011 11259-0089-016
07/07/2011
ÿþ 140~~ti Merl 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeliTgelapd ter giittie van ch

Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

op

+~JIMa ~ 20.11Gr iFGriffier,

111111111VIINII~Z~58"

Vos beho' aan Belg Staat

N

Ondernemingsnr : 0443.126.583

Benaming

(voluit) : KAZO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Rodendijk 28 te 2980 Zoersel

Onderwerp akte : neerlegging splitsingsvoorstel

. Splitsingsvoorstel in het kader van de geplande partiële splitsing van Kazo nv, met zetel te 2980 Zoersel,

Rodendijk 28, door oprichting van een nieuwe vennootschap "Kazo" nv

Handtekening,

Dirk Roetmens

gedelegeerd-bestuurder

Handtekening,

Joannes Van Den Buijs

gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2009 : AN282853
16/09/2008 : AN282853
26/06/2008 : AN282853
17/07/2007 : AN282853
12/07/2006 : AN282853
22/07/2005 : AN282853
15/07/2004 : AN282853
23/03/2004 : AN282853
23/07/2003 : AN282853
25/10/2002 : AN282853
05/07/2002 : AN282853
17/09/1999 : AN282853
01/09/1999 : AN282853
05/06/1999 : AN282853
06/08/1996 : AN282853

Coordonnées
ZOVARO

Adresse
RODENDIJK 28 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande