ZUIDZAND INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZUIDZAND INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.005.584

Publication

19/08/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

!Ill *13129052*

Keergelegd ter P-rffie ven de Rechgrarrk van Koopluiriuei Antwerpen, op

Griffie Q 7 AUG. 21113

Ondernerningsnr : 0448.005.584

Benaming (voluit) : ZUIDZAND INVEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Korte Gasthuisstraat 18

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onclerlverp(en) akte : FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 31 juli 2013, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de fusie door vereniging van alle aandelen in één hand (hierna de "Fusie") van de naamloze vennootschap "BERMASO", rechtspersonenregister Antwerpen 0466.251.878, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18 (de "Overnemende Vennootschap") met de naamloze vennootschap "ZUIDZAND INVEST", rechtspersonenregister Antwerpen 0448.005.584, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18 (de "Overgenomen Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 11 juni 2013 en neergelegd op 12 juni 2013, als gevolg waarvan deze Overgenomen Vennootschap werd ontbonden zonder vereffening.

De Fusie werd verwezenlijkt en op boekhoudkundig vlak worden haar effecten gesorteerd per 1 januari 2013 om 00.00 uur, Bijgevolg zullen alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap met ingang van 1 januari 2013 om 00.00 uur vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief vermogen, is per 1 januari 2013 (00h00) overgegaan naar de Ovememende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de vennootschap er een einde is gekomen aan het mandaat van de drie (3) bestuurders in functie in deze Overgenomen Vennootschap bij de totstandkoming van de Fusie, te weten:

- de heer PAINBLANC Xavier François Lucien Robert, geboren te Wilrijk op 6 november 1962, wonende te 2900 Schoten, Vijverlei 5;

- de naamloze vennootschap "BIBI FASHION", rechtspersonenregister Antwerpen 0444.703.428, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18, met als vaste vertegenwoordiger de heer PAINBLANC Xavier, voornoemd;

- de heer VAN DER HENST Jan Simon Rachel, geboren te Deurne op 2 juni 1964, wonende te 2000 Antwerpen, Sint Michielskaai 35 bus 6.

De beëindiging van het bestuurdersmandaat van de naamloze vennootschap "BIBI FASHION", voornoemd, houdt tegelijk en impliciet ook de beëindiging van haar mandaat als gedelegeerd bestuurder in.

4. Er werd aan de heer MATTHEESSENS Pieter, medewerker van "FIDUCIAIRE TEN HOVE II", burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rechtspersonenregister Antwerpen 0459.925.894, met zetel te 2150 Borsbeek, Herentalsebaan 271, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze fusieoperatie ais naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B_T.W.".

Op de k tste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam erg hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heiij van de perro{o)n(en?

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenlvoord¬ gen

verso : Naam en nandte4,en¬ rncp

rtlOd 11,1

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

~L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

.:foor- behouden i

4 aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2013
ÿþil Ondernemingsnr : 0448.005.584

il Benaming (voluit) : ZUIDZAND INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

li

Zetel : Korte Gasthuisstraat 18

i:

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte z. NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

:

Neerlegging van het fusievoorstel (het "Fusievoorstel") opgesteld de dato 11 juni 2013 overeenkomstig artikel; ii 719 W.Venn., betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de naamloze: vennootschap "BERMASO", RPR Antwerpen 0466.251.878, met zetel te 2018 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat: 18 (de "Overnemende vennootschap"), van de naamloze vennootschap "ZUIDZAND INVEST", RPR Antwerpen:

l; 0448.005.584, met zetel te 2018 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18 (de "Over te nemen vennootschap"). ;

Bekendmaking bij uittreksel van het Fusievoorstel:

De bestuursorganen van de voornoemde vennootschappen zijn overeengekomen wat hierna volgt :

:;1. De Overnemende vennootschap is meerderheidsaandeelhoudster en bezit reeds quasi alle aandeleni

r.

van de Over te nemen vennootschap. De Overnemende vennootschap heeft thans het voornemen om: ook alle overige aandelen van de Over te nemen vennootschap te verwerven en heeft hierover reeds

k een akkoord met de andere vennoten van de Over te nemen vennootschap zodat zij eigenares zal zijn;

van alle bestaande 860 aandelen van de Over te nemen vennootschap voorafgaandelijk aan het; besluit tot fusie. De effectieve overdracht vormt een voorwaarde voor het tot stand komen van de met;

et ::

een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting voorwerp van het bijgaande voorstel en zal

plaatsvinden onmiddellijk voorafgaand aan het besluit tot fusie.

2. De bestuursorganen van de Over te nemen vennootschap en de Overnemende vennootschap (hierna;

;: tezamen te noemen de "Fuserende Vennootschappen") hebben samen het initiatief genomen ertoe

strekkende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van.

CU 1 het Wetboek van Vennootschappen door te voeren waarbij het gehele vermogen van de Over te

nemen vennootschap zal overgaan op de Overnemende vennootschap en dit met toepassing van de: bepalingen en volgens de procedure ingesteld bij de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Met het oog daarop verbinden de bestuursorganen van beide Fuserende Vennootschappen zich wederzijds ertoe om te doen wat in hun macht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden.

Daartoe wordt bij deze het fusievoorstel vastgelegd dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de. respectievelijke algemene vergaderingen van de Fuserende Vennootschappen en waarvan hierna de: tekst volgt:

2.1. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtben.

v?n Koophandel te Antwerpen op

Griffie

2 .ïUº% 2613

130 4503*

e e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

2.1.1. De naamloze vennootschap "BERMASO", gevestigd te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18,

ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Antwerpen) met als ondernemingsnummer 0466.251.878, genoemd "de Overnemende vennootschap", hebbende als doel:

De vennootschap heeft als hoofddoel:

- de onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling en promotie, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen van onroerende goederen, inclusief de onroerende leasing.

De vennootschap heeft als bijkomend doel:

- het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en informatica; - het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuursmandaat,

- het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

- het uitsluitend voor eigen rekening verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande;

- het optreden als bemiddelaar en commissionair in de handel en bij het vervoer;

- de kleinhandel textiel, kleding, schoeisel en allerhande aan kleding verwante zaken en kledingaccessoires, zoals hoeden, handschoenen, dassen, ceinturen, paraplu's, schoeisel, lederwaren en reisartikelen van leer of van leervervangers;

- de uitbating van een drankgelegenheid, verbruikssalon, restaurant en horecabedrijf, alsook het voeren van alle activiteiten welke daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden zoals: traiteur, de aan- en verkoop en het bereiden van koude en warme maaltijden en snacks, de aan- en verkoop van dranken, bieren, wijnen, likeuren en rookartikelen, dit alles in de meest uitgebreide zin; - het in huur geven en nemen van lokalen teneinde daar horeca-activiteiten uit te oefenen, dit alles in de ruimste zin;

- het inrichten en organiseren van feestelijkheden, recepties, bedrijfsfeesten, in de ruimste zin;

- de kleinhandel van aile horecabenodigdheden en meubilair, inrichting en installaties voor horecazaken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

2.1.2. De naamloze vennootschap "ZUIDZAND INVEST', gevestigd te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Antwerpen) met als ondernemingsnummer 0448.005.584, genoemd de "Over te nemen vennootschap", hebbende als doel:

De vennootschap heeft tot doel:

a) onderzoek en ontwikkeling in verband met alle takken van de internationale handel in alle voedingswaren, luxe-artikelen, textiel, meubelen, gebruiksvoorwerpen en allerlei non-food artikelen;

" aankoop en verkoop, import en export, verhuur van alle artikelen, food en non-focd;

" aankoop en verkoop, verhuur van alle machines die in de ruimste zin van het woord food en non-food artikelen produceren;

" aankcop en verkoop van alle mogelijke publicaties en drukwerk, zowel industrieel, reclame-, beeld-als kunstdrukwerk;

b) het vertegenwoordigen van Belgische bedrijven in binnen- en buitenland, van buitenlandse bedrijven in België en van buitenlandse bedrijven in andere landen dan België met commerciële, financiële en administratieve taken als doel;

c) de import en export, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren, luxe- artikelen, textiel, meubelen, gebruiksvoorwerpen en allerlei non-food artikelen;

d) het verlenen van administratieve en technische dienstprestaties;

e) in België of in het buitenland, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobilière operaties of ermee verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruilen, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing;

f) het kopen, verkopen en ruilen van alle welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties en in het algemeen van alle roerende waarden;

g) het nemen van welke participaties onder welke vorm ook, in aile bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen;

h) het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappenen ondernemingen waarin ze belangen heeft;

i) het optreden als tussenpersoon in alle mogelijke handelingen, zowel in binnen- als in buitenland;

j) alle financiële verrichtingen onder welke vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

spaarkassen en onder voorwaarde van het bekomen van eventuele, noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen;

` k) het makelen van verzekeringen van alle aard als tussenpersoon;

I) het stellen of laten stellen van alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige andere verrichtingen en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar doel of die eenvoudig nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar doel te verwezenlijken, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

2.2. Boekhouding

Te rekenen vanaf 1 januari 2013 zullen alle verrichtingen gesteld door de Over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende vennootschap.

2.3. Bijzondere voorwaarden

Er zijn in de Over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch andere effecten dan aandelen.

2.4. Bijzondere voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de Fuserende Vennootschappen.

2.5. Statutenwiiziainq

De doelomschrijving van de Overnemende vennootschap is ruim genoeg om de activiteiten van de Over te nemen vennootschap te omvatten zodat een uitbreiding van het doel niet noodzakelijk wordt geacht.

Louter ten informatieven titel wordt gemeld dat, voorafgaandelijk aan de fusieverrichting en geheel les daarvan, de statuten van de Overnemende Vennootschap zullen worden gewijzigd in het kader van een obligatielening door haar uitgegeven op 30 juli 2012 en in overeenstemming met de verbintenissen die zij daarin is aangegaan. Deze statutenwijziging zal naar verwachting gebeuren op het einde van de maand juni en dus na de neerlegging van het fusievoorstel maar vóór de goedkeuring ervan. Deze statutenwijziging betreft louter de rechten van de obligatiehouders van de Overnemende Vennootschap en heeft geen implicaties op ze fusieverrichting.

2.6, Onroerende goederen

Naar verklaring van het bestuursorgaan van de Over te nemen vennootschap is laatstgenoemde vennootschap titularis van onroerende goederen of onroerende rechten die in het kader van en als gevolg van deze fusieoperatie zullen overgaan naar het vermogen van de Overnemende vennootschap.

Met name is de Over te nemen vennootschap eigenares van volgend eigendom:

Stad Brugge

Handelshuis 8000 Brugge, Zuidzandstraat 25.

Naar aanleiding van de fusie zullen alle vereiste formaliteiten inzake de overdracht van onroerend goed dienen te worden nageleefd, Betreffende het hierboven beschreven onroerend goed werd op 7 augustus 2012 door OVAM een bodemattest afgeleverd, De inhoud van het door OVAM afgeleverde attest luidt letterlijk als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

40e.O-VAM-staat niet-in-voor-de-juistheid-vara-de aan haar-ver-strekte" gegevens;'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

v r "

Voor-

behouderº% aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

~C.

2.75 Kosten

Bij goedkeuring van deze fusieverrichting zullen alle daaraan verbonden kosten worden gedragen door de Overnemende vennootschap.

Indien, om welke reden ook, de fusieverrichting niet wordt goedgekeurd, zullen de daaraan verbonden kosten gedragen worden door de Over te nemen vennootschap en de Overnemende vennootschap, ieder voor de helft.

2.8. Pro fisco verklaringen

Naar verklaring van de bestuursorganen van de beide Fuserende Vennootschappen beantwoordt deze fusieverrichting hun inziens aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek en derhalve gebeurt met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime bedoeld in voormelde wetsbepalingen en ingevolge artikel 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschapen met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit.

VOOR ZUIDZAND INVEST NV (OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP)

BIBI FASHION NV, PAINBLANC Xavier, VAN DER HENST Jan,

Bestuurder, Bestuurder Bestuurder

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

PAINBLANC Xavier

(samen hiermee neergelegd: het Fusievoorstel de dato 11 juni 2013)

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 11.06.2013 13168-0125-011
27/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.02.2013, NGL 22.03.2013 13070-0575-018
21/01/2013
ÿþi

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van d feflifbank van ífoophandeJ to Anfuerpea, op

0 9 JAN. 2013

Griffie

iflilli IIIIII~IIIIVIVIIIflIII

*13011786*

u

Oncicrriarriinssnr : 0448.005.584

Benaming {voluit} : Zuidzand Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Korte Gasthuisstraat 18

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Erik Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 21 december 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. Artikel 19 van de statuten aangaande regeling inzake externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en Iuidt voortaan als volgt:

"ARTIKEL NEGENTIEN: VERTEGENWOORDIGING

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte ais eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht?

2. Het boekjaar werd gewijzigd zodat het voortaan loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Het lopende boekjaar werd verkort tot en met 31 december 2012.

Artikel 30 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"ARTIKEL DERTIG: BOEKJAAR

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december."

3. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd zodat dejaarvergadering voortaan zal plaatsvinden'

op de tweede vrijdag van de maand juni om twaalf uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Dit voor de eerste maal in 2013 na afsluiten van het lopende en verkorte boekjaar.

Artikel 25 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"ARTIKEL VIJFENTWINTIG: DATUM ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede vrijdag van de

maand juni om twaalf uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur."

4. Artikel 33 van de statuten aangaande regeling inzake vervroegde ontbinding en invereffeningstelling en regeling inzake verdeling liquidatiesaldo werd gewijzigd en de laatste twee alinea's van het gewijzigde artikel 33 luiden als volgt:

"Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen." _ . _ _

rip ü= i Îc's é' o van '_cii, E ver'-,;.ader l vectc, ' 4 d aa-n. sr+ hoedi,n ,ateerd van dt foslrumenterend's nOt2rL hetzij ver, da pery01' inf;;kl1

d rccV1 ;ppr ot ,rr ea er /an tierrlwr, tc iegerrroD»i hr

1r 

,

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij hét Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

., r_ L Vf4' E JFr ' neceC} " f\" hbedanrphel{i Ir..=,tfurne11t2renJe noten.. neftij de- t""'71

?7,t{ ce recl"iTz" pure:~C " rC'i c h i-leri van '. 11.S?eni"OoiCif^~r

" Er ?ror

18/09/2012 : BG091906
06/08/2012 : BG091906
10/07/2012 : BG091906
29/03/2012 : BG091906
12/03/2012 : BG091906
11/10/2011 : BG091906
10/10/2011 : BG091906
03/08/2011 : BG091906
26/07/2010 : BG091906
17/11/2009 : BG091906
25/02/2009 : BG091906
03/10/2008 : BG091906
09/07/2008 : BG091906
20/05/2008 : BG091906
04/10/2007 : BG091906
26/09/2007 : BG091906
28/09/2006 : BG091906
28/09/2005 : BG091906
04/08/2005 : BG091906
27/09/2004 : BG091906
11/08/2003 : BG091906
21/03/2003 : BG091906
19/09/2002 : BG091906
31/08/2001 : BG091906
18/04/2000 : BG081921
18/08/1998 : BG81921
04/07/1997 : BG81921
13/04/1995 : BG81921
02/03/1995 : BG81921
01/01/1995 : BG81921

Coordonnées
ZUIDZAND INVEST

Adresse
KORTE GASTHUISSTRAAT 18 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande