ZUKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZUKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.720.454

Publication

21/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 17.02.2014, NGL 20.02.2014 14042-0445-012
10/02/2014
ÿþ j mcd 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 1 i 111







Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 3 0 JAN. 2014

Ondememingsnr: BE 0821.720.454

Benaming (voluit) :ZUKO

(verkort):

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Lozanastraat 91

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :BAV  WIJZIGING NAAM  WIJZIGING ZETEL  WIJZIGING DOEL  ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Filip Segers, te Weelde (Ravels), geassocieerd notaris, op 24 januari 2014, geregistreerd te Turnhout, kantoor der registratie, op 28 januari 2014 boek 704 folio 51 vak 17 ontvangen vijftig euro. De ontvanger, Ivo Matthys

DAT:

1. De naam van de vennootschap werd gewijzigd in "ZUKOS", zodat artikel 1 van de

statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 1 : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft, met als naam: `ZUKOS'."

2. De maatschappelijke zetel met ingang van 24 januari 2014 werd overgebracht naar 2360 Oud-Turnhout, Steenweg op Ravels 66, zodat artikel 2 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 2 : Zetel

De zetel is gevestigd te 2360 Oud-Turnhout, Steenweg op Ravels 66.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap; verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten."

3. Het maatschappelijk doel werd gewijzigd, zodat artikel 3 van de statuten voortaan,

luidt als volgt:

"Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen

rekening als voor rekening van derden

A. DESIGN & IT

1. De handel onder al zijn vormen (groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, herstel en, onderhoud, import en export, vertegenwoordiging, makelarij, commissie) van alle computerprogramma's (software), computersystemen en randapparatuur (hardware) en informatiedragers allerhande.

2. De analyse, ontwerp, het programmeren en uitgeven van gebruiksklare systemen, inbegrepen systemen van automatische data identificatie alsmede hun ontwikkeling, . productie, levering en samenstelling van alle mogelijke documentatie omtrent zowel de standaard als de specifieke programmatuur.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

et,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. Het verlenen van advies over zowel hardware als software, alsmede de configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur; de analyse van de behoeften en problemen van de gebruiker en het aanbieden van mogelijk oplossingen.

4. De grafische, audiovisuele en taalkundige vormgeving, het aanleveren, bewerken, uitwerken en begeleiden van projecten Inzake grafische vormgeving, inbegrepen het ontwerpen en hosten van websites, logo's, beeldmerken, huisstijlen, visuele identiteiten, en dit in de meest ruime zin van het woord.

5. Advies verstrekken aan derden, het organiseren, produceren, het boeken en verzorgen van logistieke opleidingen, seminaries, en dit omtrent aile gekende en tot op heden ongekende informaticatoepassingen en mogelijkheden en dit In de meest ruime zin.

6. Digitale geluid en beeldmateriaal voor alle op heden gekende en nog ongekende media en mediatechnieken, inclusief technieken inzake beeld en geluid, het uitwerken

van deze digitale projecten voor alle domeinen van de batenanalyse,

onderzoekstechnologie in de meest ruime zin van het woord.en de farmaceutische = industrie in het bijzonder, daarbij inbegrepen alle marketting activiteiten, de kosten eneconomische bedrijvigheid in het algemeen en op het vlak van de informatica en robotica voor de medische.

B. EVENTS

1. Het oprichten, inrichten, uitbaten, huren en verhuren van alle soorten horeca-exploitaties, zoals drankgelegenheden, bars, dancings, privé-clubs, verbuikssalons, = cafés, hotels, restaurants, brasseries, dans- en ontspanningsgelegenheden, alsmede het aan- en verkopen van aanverwante artikelen en het stellen van aile verrichtingen die met dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

2. Het organiseren en coördineren van en participeren in aile mogelijke evenementen en incentives, zoals bedrijfsfeesten, recepties, sportevenenmenten, concerten, film-en theatervoorstelleningen, openingen en persconferenties,...

3. Alle randactiviteiten, zoals merchandising, verhuur en verkoop in roerende en onroerende goederen en roerende en onroerende rechten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met de in het doel van de vennootschap opgenomen activiteiten, alsook het uitoefenen van schrijnwerkerij/standenbouw in functie van voornoemd activiteiten.

4. Het verlenen van advies, het ter beschikking stellen van management en hulp, het verschaffen van informatie en het geven van opleidingen en trainingen met betrekking tot bovenstaande activiteiten.

C. CONSULTING

1. Het ter beschikking stellen van management; het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; van het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan; het optreden als mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; alsook het waarnemen van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden.

2.1-iet uitvoeren van of deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, door het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer en in het algemeen consultancy; dit alles in de breedste zin, zodat alles gedaan kan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen;

3. Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of andere in de breedste zin.

4. De aankoop, verkoop, overdracht, ruilen beheer van alle financiële instrumenten, aandelen, obligaties,staatsbons, alle roerende en onroerende rechten en goederen ; , hetparticiperen, onder welke vorm ook, in alle vennootschappen en ondernemingen die energie produceren en/of verdelen, alle op te richten of bestaande industriële, commerciële, financiële, onroerende en andere ondernemingen. De vennootschap mag in het bijzonder bij wijze van aankoop, ruil, inbreng, inschrijving, plaatsing in het publiek, optie tot aankoop of elke andere manier, alle effecten, waarden schulden en onlichamelijke rechten verwerven; deelnemen in alle associaties en fusies, haar effectenportefeuille en participaties beheren en te gelde maken, haar waarden verwezenlijken .of-teniet-doen,. doormiddel. van-overdracht,.verkoop, of anderszins.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f,

i

mod 11.1

r mod 11.1



Voor«

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag tevens In hetzelfde verband, alle handels- Individuele- en financiële verrichtingen doen, Zij mag haar onroerende goederen ln hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. In het algemeen zal de vennootschap in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen, fabriceren en oprichten, zowel voor eigen rekening als voor derden.

Zij mag eveneens deelnemen in of zich interesseren bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in andere vennootschappen, verenigingen, groeperingen, ondernemingen of organisaties die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of nog wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag haar onroerende goederen hypothekeren, en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden.

In het algemeen mag de vennootschap in België en in het buitenland alle financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen die in verband staan met haar doel, of nog welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen.

D. HUISDIEREN EN ANTIEK

1. Groot- en kleinhandel in huisdieren en benodigdheden daarvoor.

2. Detailhandel in antiquiteiten in winkels.

3. Kleinhandel in antiek en oude kunstvoorwerpen.

4. reparatie van meubelen en stoffering."

4. Het ontslag aangeboden door de zaakvoerder, de heer STERKENDRIES Michael Maria Luc, geboren te Schoten op 20 juli 1986, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 91 bus 21, met ingang van 9 januari 2014 werd aanvaard.

5. Werd benoemd met ingang van 9 januari 2014 tot niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde termijn: de heer CORSTIAENSEN Danny Leopoldus Elisabeth, geboren te Turnhout op 7 mei 1961, gehuwd, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Leeuwerkstraat 22.

6. Er werd aan accountantskantoor SBB TURNHOUT, kantoorhoudende te 2300 Turnhout, vertegenwoordigd door de heer Staf Verstraelen, kantoorhoudende te 2300 Turnhout, Kempenlaan 29, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 18.02.2013, NGL 03.04.2013 13081-0446-011
05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 20.02.2012, NGL 01.03.2012 12050-0259-011
17/06/2011
ÿþMoa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

YI~tlI~IV~lnl~fl~l I~

*11090041*

Ondemerningsrr 0821.720.454

Benaming

,uur t; ZIJKO

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Leiel Ballaarstraat 68, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming - Maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering heeft unaniem beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 1 juni 2011 te verplaatsen naar de Lange Lozanastraat 91, 2018 Antwerpen.

De bijzondere algemene vergadering aanvaardt bovendien het ontslag van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid FAMMAT, met maatschappelijke zetel Bergenhoeve 12, 2040 Berendrecht met als. vaste vertegenwoordiger, de heer VAN SCHELVERGEM Pieter, en dit met ingang van 1 juni 2011.

Met ingang van 1 juni 2011 wordt als nieuwe zaakvoerder benoemd, de heer Michael Sterkendries, Lange Lozanastraat 91, 2018 Antwerpen.

Michael Sterkendries,

Zaakvoerder



iw







Neergelegd tel griffie trap de Rechtbank van Koophandel te Aniwerpeir, op

GrïffieQ 6 11N1 7011

r,H dp Vc¢'Il Lu#k ~~ verheiden . Recto . Naanl en r;Dedal''Ghed van de insfrllmer}tefe'rv;~ "lota''ts, h@tz!) cie pe:s1J(fl)ïliell)

rnv{}ng?i de rechtspersoon ten aE:rizie'1 van dCrden tF', vertui7sn'NS;ordiçiei

Verso : Naam en ha:l4tteF,eE`Îng.

11/04/2011
ÿþMoe 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIi Hll Hill Il i 1H II II H Iil 1 II

" 11054069+

b

8'

Heeergd tUr ç:#1.Sie von áe

fte ,~ keigklide! te hiwerpert

op 3 O MU 7 111

De GriHiar,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0821.720.454

Benaming

(voluit) : "ZUKO"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Ballaarstraat, 68

Onderwerp akte : MATERIËLE RECHTZETTING

Notaris Nicolas Verbist te Antwerpen

STELT VAST

- Dat naar aanleiding van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATELIER VAN DESSEL", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Vinkenstraat, 15/2; BTW BE 0821.720.454 RPR Antwerpen, gehouden váár zijn ambt op 8 oktober 2010, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 oktober daarna, onder nummer 2010102810158741, ondermeer volgend besluit werd genomen, hierna letterlijk aangehaald : "ACHTSTE BESLUIT : ONTSLAG EN BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDERS " De vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van zaakvoerder dat werd ingediend door : 1/ De Heer VAN DESSEL Eddy Leontine Jozef, wonende te 2018 Antwerpen, Vinkenstraat, 15/2. (identiteitskaartnummer 590-6484058-22 - rijksregisternummer 700505419.63) en 2/ Mevrouw GREGOIR Annemie Magdaleen Franklin Luc, wonende te 2018 Antwerpen, Vinkenstraat, 15/2. (identiteitskaartnummer 590-6623296-65  rijksregisternummer 820216-364.19) Deze ontslagen gaan in op heden. De ontslagbrieven werden voorgelegd aan het bureau om vervolgens bewaard te worden op de maatschappelijke zetel. * De vergadering besluit als nieuwe zaakvoerder te benoemen : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FAMMAT", met maatschappelijke zetel te 2040 Berendrecht, Bergenhoeve, 12; 0819.141.541 RPR Antwerpen, die bij de uitoefening van haar opdracht als zaakvoerder wettelijk vertegenwoordigd zal worden, overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen door de Heer VAN SCHELVERGEM Pieter, wonende te 2040 Berendrecht, Bergenhoeve, 12 (identiteitskaartnummer 590-7385540-83 - rijksregistemummer 77092040197) optredend als vaste vertegenwoordiger, die aanvaardt. Haar mandaat gaat in op heden en heeft een onbepaalde duur. Het mandaat van de zopas benoemde zaakvoerder is bezoldigd. Het bedrag van deze bezoldiging zal vastgesteld worden in een aparte bijzondere algemene vergadering buiten aanwezigheid van ondergetekende Notaris. Overeenkomstig de statuten is de zaakvoerder bevoegd om alleen alle bestuurshandelingen te stellen en de vennootschap te vertegenwoordigen."

- Dat echter uit de ontslagbrieven van de Heer VAN DESSEL Eddy en Mevrouw GREGOIR Annemie blijkt dat hun ontslag als zaakvoerder niet is ingegaan op datum van de buitengewone algemene vergadering, hetzij 8 oktober 2010, doch dat deze ontslagen ingegaan zijn op 30 september 2010 en dat er bijgevolg in voormeld besluit verkeerdelijk vermeld staat dat deze ontslagen ingegaan zijn op "heden", hetzij 8 oktober 2010, daar waar er vermeld moest staan dat deze ingegaan zijn op 30 september 2010.

- Dat het mandaat van de nieuwe zaakvoerder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FAMMAT" niet is ingegaan op datum van de buitengewone algemene vergadering, hetzij 8 oktober 2010, doch dat deze benoeming is ingegaan op 1 oktober 2010 en dat er bijgevolg in voormeld besluit verkeerdelijk vermeld staat dat deze benoeming ingegaan is op `heden", hetzij 8 oktober 2010, daar waar er vermeld moest staan dat deze benoeming ingegaan is op 1 oktober 2010..

EN BESLUIT

Dat naar aanleiding van voormelde buitengewone algemene vergadering van 8 oktober 2010 er wel degelijk vermeld moest staan dat de ontslagen van de Heer VAN DESSEL Eddy en Mevrouw GREGOIR Annemie ingegaan zijn op 30 september 2010 en dat de benoeming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FAMMAT' ingegaan is op 1 oktober 2010 en dat aangezien dit niet gebeurd is, dit met deze akte dient rechtgezet te worden in die zin dat het mandaat van de Heer VAN DESSEL Eddy en Mevrouw GREGOIR Annemie een einde heeft genomen op 30 september 2010 en het mandaat van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FAMMAT" een aanvang heeft genomen op 1 oktober 2010.

- Dat het voorgaande als een materiële vergissing moet beschouwd worden dat bij deze rechtgezet is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Nicolas VERBIST, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING - de uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ZUKO

Adresse
LANGE LOZANASTRAAT 91 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande