ZUMACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZUMACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.988.470

Publication

11/12/2012
ÿþuatlWord I

.t in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r

*121 9507 111111111

herge!end ier griffie Sratï de echlhûr,

Antwerpen, Gg

Q Griffie

-14-')f" ,~.,

Ondernemingsnr : 0834.988.470

Benaming

(voluit) : Zumaco

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Korte Altaarstraat 2, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van zaakvoerder

UITTREKSEL UIT HEPROCES VERBAAL VAN DE ALGEMENE VERGADERING DER

VENNOTEN VAN 1 OKTOBER 2012

De zaakvoerders hebben kennis genomen van het ontslag van Van Espen Lutgart als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, zoals blijkt uit de door ontslagnemende zaakvoerder overhandigde ontslagbrief .

De vergadering dankt de ontslagnemende zaakvoerder voor haar bewezen diensten en inzet voor de vennootschap en gaat niet tot een vervanging over.

Zaakvoerder

De Beukelaer Kristiaan

"Bijlagen-bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.10.2012, NGL 04.12.2012 12656-0461-010
11/04/2011
ÿþ"

Mod 2,0

[ b[ C L3 J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nerrgelord fer erifke me de lttedtitad

!º%e~ Noe0104et` kl.É lederget

Griffie

3 D MARI I11f f

1111111111.111111111.111,1.1!11111

V beh aa Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : Benaming

{voluit) : ZUMACO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Korte Altaarstraat 2 te 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op negenentwintig maart tweeduizend en elf, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoten:

a. De heer DE BEUKELAER Kristiaan Ivo Bennonie, geboren te Reet op twaalf september negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2018 Antwerpen, Korte Altaarstraat 2.

b. Mevrouw VAN ESPEN Lutgart Melanie Gustaaf, geboren te Reet op achtentwintig april negentienhonderd zesenzestig, wonende te 2018 Antwerpen, Korte Altaarstraat 2.

2. Rechtsvorm en naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZUMACO"

3. Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Korte Altaarstraat 2. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

4. Doel:

- Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden.

- Alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen en consultancy in het algemeen.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricatieruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer, in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- Het waarnemen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar.

- Holding en de deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten, in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

- Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en onder meer het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van het makelen in onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing.

- De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooïngswerken door onderaannemers. - Uitoefening van de activiteit van tussenpersoon of agent inzake financiële- of kredietverrichtingen, verzekeringen en onroerende beleggingen.

- Het beheer van allerhande patrimonia en het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften.

- Het verlenen van alle soorten van strategische, administratieve, financiële, commerciële en technische diensten en adviezen aan derden.

0a34.g88.0-0

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voo- befouden6

aan het Belgisch Staatsblad

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in consumptie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondememingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar: het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal warden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

7. Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR),

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting voor zesduizend driehonderd euro volstort.

Op het kapitaal werd in speciën ingeschreven als volgt:

- door comparant sub a.: voor vijftienduizend vijfhonderd euro, zijnde honderd vijfenvijftig aandelen, volstort

ten belope van vijfduizend tweehonderd vijftig euro;

- door comparante sub b.: voor drieduizend honderd euro, zijnde eenendertig aandelen, volstort ten belope

van duizend vijftig euro.

Totaal: achttienduizend zeshonderd euro, zijnde honderd zesentachtig aandelen

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige

afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken,

voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de jaarvergadering de vereffenaars benoemen en bevoegdheden bepalen. Het vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd:

- Vanaf 01/04/2011: de heer Kristiaan De Beukelaer, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden

vanaf 01/04/2011. Zijn mandaat is bezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over be-

slist.

- Vanaf 29/03/2011: Mevrouw Lutgart Van Espen, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

Haar mandaat is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

Beide mandaten zijn van onbepaalde duur.

10. Jaarvergadering: jaarlijks wordt op de zetel de jaarvergadering gehouden op de eerste maandag van de

maand mei om achttien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerst volgende werkdag. De

eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en twaalf.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16517-0269-013

Coordonnées
ZUMACO

Adresse
KORTE ALTAARSTRAAT 2 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande