ZUSJES & ZO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZUSJES & ZO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.336.885

Publication

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.04.2013, NGL 24.09.2013 13596-0589-008
30/04/2012
ÿþMad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

GRIFFIE RECIlT1~ANK

18 APR. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

I II 1111111111111111

*12082249*

bel

Be Sta

RGELEGD

VAN

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ZUSJES & ZO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenberg 37, 2450 Meerhout

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Rudy DERDIN te Mol op 11 april 2012, geregistreerd te Mol op 12 april 2012, register 5, deel 229, blad 41, vak 19, wat volgt:

1. VENNOTEN: Door 1. Mevrouw SCHEUNDERS, Gaby Cecilia Marcel, geboren te Mol op 7 september 1958 rijksregister nummer 58.09.07-174-24, echtgenote van de heer VANOPSTAL Eddy, wonende te 2400 Mol, Rijtenhof 19. , 2. Mevrouw VANOPSTAL, Sophie Gerebernus Clementina, geboren te Geel op 19 december 1977 rijksregister nummer 77.12.19-090-71, ongehuwd, wonende te 2450 Meerhout, Genepas 45 en 3. Mevrouw VANOPSTAL, Ellen Leontine Victor, geboren te Geel op 4 juni 1982, rijksregister nummer 82.06,04-096-93,ongehuwd, wonende te 2491 Balen-Olmen, Schoolstraat 8/1, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

2. NAAM: De naam van de vennootschap luidt: "Zusjes & zo".

3. ZETEL: De zetei is gevestigd te 2450 Meerhout, Molenberg 37.

4. POEL: De vennootschap heeft ais doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

Kleinhandel in fournituren: nasigaren, band, lint; kno-pen, enzovoort, kleinhandel in weefsels en stoffen en lederwaren, kleinhandel in textiel, kousen, sjaals, kleinhandel in boven- en onderkleding voor dames, heren en kinderen, kleinhandel in kledingaccessoires, juwelen, tassen en schoenen; kieinhandel in breigaren; overige zakelijKe dienstverrichtingen - handelsbemiddeling.

publiciteitsagentschap.

Verlenen van adviezen en praktische hulp aan personen en bedrijven in verband met administratie, toezicht, public relations en communicatie.

Verkoop en tussenpersoon op commissie

Huur en verhuur van aile roerende en onroerende goederen.

Vormingsactiviteiten, opleidingen en seminaries

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking: ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend dcel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het, maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de ven-nootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten, en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5. PUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid. wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6. KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), en is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

0 er: eser

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

gélijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Deze effecten zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register.

Het kaptaal werd volledig geplaatst en volledig volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op een bijzondere rekening bij KBC Bank Bank de dato 4 april 2012.

7. BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, Zij warden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders,bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of de statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zalizulien de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

De enige zaakvoerder, of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Door de oprichters worden mevrouw Vanopstal Sophie en Vanopstal Ellen, voornoemd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap die elk hun mandaat aanvaarden en verklarent niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat.

Wanneer de vennootschap wordt aangewezen tot bestuurder, zaakvoerder, of lid van een directiecomité in een andere vennootschap zullen mevrouw Vanopstal Sophie en mevrouw Vanopstal Ellen, voormeld optreden ais vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht in. naam en voor rekening van de vennootschap.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Er wordt voorlopig geen commissaris-revisor benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake,

8. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 11 april 2012, om te eindigen op 31 december 2012.

9. JAARVERGADERING:

Ieder jaar, op de vierde zaterdag van de maand mei om negentien uur, moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Zowel de jaarvergadering als de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen, worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door de commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde beslissingen bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

10. WINSTVERDELING: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het°estorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Vennootschappenwet.

Overneming van verbintenissen.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Vennootschappenwet en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft te worden bekrachtigd. VOLMACHTEN

Worden aangesteld door de verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder(s), onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om alle formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen: de heer Fons Cosemans, wonende te Mol, Peerdskerkhof t

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: eensluidende uitgifte der akte, notaris Rudy DERDIN

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

gbe3iougen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ZUSJES & ZO

Adresse
MOLENBERG 37 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande