ZWART/WIT COMMUNICATIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZWART/WIT COMMUNICATIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.851.791

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 09.07.2014 14279-0580-015
17/01/2014
ÿþ mad 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 8 JAN. 201h

TIC 1OUT

De Griffier,

111111tIM11111211111101111

Vo

beha aan ele,

Staat

Ondernemingsnr : 0865.851.791

Benaming (voluit) ; ZWARTIWIT COMMUNICATIE

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vrijheid 10

2320 Hoogstraten

Onderwerp akte ; REGIME ARTIKEL 537 WIB -- UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND  ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG iN GELD - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Bremans te Hoogstraten op drieëntwintig december tweeduizend dertien, neergelegd vóór registratie, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte,, aansprakelijkheid "ZWARTIWIT COMMUNICATIE" met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Vrijheid 10, ondememingsnummer 0865.851.791 RPR Turnhout.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

1I Verhoging van het kapitaal van de vennootschap, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, ten belope van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-.. dividend, hetzij met een bedrag van honderd drieënveertigduizend negenhonderd vierenzestig euro (¬ ; 143.964,00), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op honderd;, tweeënzestigduizend vijfhonderd vierenzestig euro (¬ 162.564,00), door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen, met dien verstande dat later: doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op (de waarde van) het kapitaal dat:

valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen. .

2l De enige huidige aandeelhouder, te weten de heer Van Huffel Dominique, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap, en verklaart in te schrijven voor een kapitaalverhoging door inbreng in geld honderd drieënveertigduizend negenhonderd vierenzestig euro (¬ 143.964,00) zodat het kapitaal zal worden verhoogd van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot', honderd tweeënzestigduizend vijfhonderd vierenzestig euro (E 162.564,00), zonder uitgifte van nieuwe ; aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen, wetende dat de resterende tien procent,; (10%) ais roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Dit bedrag staat volledig volgestort ter beschikking van de vennootschap, zoals wordt bevestigd aan de hand van het bankattest.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een;: bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE20 0017 1531 4856 op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis zoals blijkt, uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 20 december 2013.

3I De voormelde kapitaalverhoging met honderd drieënveertigduizend negenhonderd vierenzestig euro (E 143.964,00) werd daadwerkelijk verwezenlijkt en dat het kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op honderd', tweeënzestigduizend vijfhonderd vierenzestig euro (¬ 162,564,00), vertegenwoordigd door honderd' zesentachtig (186) gelijke kapitaalaandelen, zonder nominale waarde,

4/ Alle machten worden verleend aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de doorstorting van de 10% roerende voorheffing binnen de wettelijk termijn.

5/ Bijzondere volmacht wordt verleend aan de naamloze vennootschap AC/S Accountants &:' Beiastingsconsulenten met maatschappelijke zetel te Ravers, Grote Baan 201 en vestigingsadres te:,

Hoogstraten/Meer, Meerdorp 72, en diens aangestelden enfof lasthebbers, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelting, alle nuttige of noodzakelijke.. administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van alle eventuele formaliteiten voor wijzigingen bij de

Cira 4e iaa5s1e ht . vas\ Lurk 4 vennetden nQ te . Nam en tioedansgheict van der Wmisumeritesentie notaris, Hetzij van de petso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

V rso : Naam en handtekening

mod 11.1

diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, Ondememingsldket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

6/ Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen en overeenkomstig de wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen, met name vervanging van de artikelen 29 en volgende van de statuten door onderstaande tekst:

"Artikel 29. BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschap ten aanzien van derden als vereffenaars ,beschouwd.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten alle tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De algemene vergadering beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorste! van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Voorgaande procedure met betrekking tof bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar(s) door de bevoegde rechtbank van koophandel dient niet te worden gevolgd ingeval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte, mits voldaan is aan de wettelijke voorwaarden terzake.

Artikel 30. BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikel 186, 187, 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Artikel 31. W1JZE VAN VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, tenzij in het geval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

TiTEL VIII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Artikel 32. Algemene bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de eenhoofdigheid.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en is beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid; hij verliest dan evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschappen, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Niettegenstaande enig hiermee strijdig beding, is de oprichter-rechtspersoon hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen aangegaan, zolang de vennootschap als enige vennoot slechts de rechtspersoon telt die deze vennootschap alleen heeft opgericht.

indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de ; bekendmaking van haar ontbinding. Artikel 33. Overdracht van aandelen onder levenden

Tot overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist, Artikel 34. Overdracht van aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen warden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die, het vruchtgebruikerft van de_ aandelen van de.enige_vennoot nefentdaeraan.verbonden rechten uiL

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Artikel 35. Kapitaalverhoging-voorkeurrecht

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 6 van deze statuten niet van toepassing. Artikel 36. Tegenstrijdig belang

Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hiervoor bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten kosten van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd;

Artikel 37. Controle

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 38. Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

TITEL IX. ALGEMENE BEPALING

Artikel 39. ALGEMENE BEPALING

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur en hun toezicht?

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

,Vaar- " behouden aan het Belgisch Staatsblad

:

Op de laatste blz. van iuile, vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 08.08.2013 13403-0156-013
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 03.07.2012 12252-0540-011
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 07.07.2011 11275-0351-011
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 25.06.2010 10221-0034-011
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 30.06.2009 09332-0057-010
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 08.07.2008 08385-0121-010
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 03.06.2007, NGL 19.06.2007 07253-0332-010
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 04.07.2006 06402-3336-011

Coordonnées
ZWART/WIT COMMUNICATIE

Adresse
VRIJHEID 10 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande