ZWENK

Société en commandite simple


Dénomination : ZWENK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 871.690.894

Publication

10/04/2014
ÿþ Mod t'Yom! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 7q14

MME

Vo

beha

aan

Belg

Staat

II



II

Ondernemingsnr : 0871.690.894

Benaming

(voluit) : Zwenk

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Lange Lozanastraat 21, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal gesloten door Karl Van Looy, notaris te Antwerpen op zeventien maart tweeduizend veertien, te registreren, van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap ZWENK, gevestigd te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 21, ressorterend onder rechtsgebied Antwerpen blijkt dat deze volgende beslissingen heeft genomen

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met honderd drieëntwintig duizend vierhonderd vijftig euro (¬ 123.450) door inbreng in nature van de hierna beschreven goederen, zijnde de onmiddellijke inbreng van he netto-dividend uitgekeerd conform artikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 toegekend bij beslissing van de algemene vergadering de dato 27 december 2013 en geboekt als vordering in rekening/courant, om het te brengen van vijfhonderd euro (¬ 500) naar honderd drieëntwintig duizend negenhonderd vijftig euro (¬ 123.950) en uitgifte van vierentwintig duizend zeshonderd negentig (24.690) nieuwe aandelen tegen pariwaarde, van dezelfde soort en met dezelfde rechten als de thans bestaande, en die deelnemen in de winst vanaf vandaag.

1/ Omtrent de hierboven omschreven inbreng in nature heeft de BV ow BVBA Guy Parmentier te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door de heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 313 Wetboek van Vennootschappen. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen

opdracht, ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Gewone Commanditaire

Vennootschap ZWENK door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat

voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud

van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder

voorbehoud van de solvabiliteit van aile vorderingen, alsook onder opschortende

voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging , dat

1.0e verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.0e beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura t.b.v. 123.450,00 EUR bestaat in 24.690 aandelen van de vennootschap Gewone Commanditaire Vennootschap ZWENK, MET vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 30 december 2013.

BV ovv BVBA Guy Parmentier

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger (getekend)

De heer Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, 'Vge-

-beho-uûan

aan he

Belgisch

Staatshlad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

2./ In een bijzonder verslag, krachtens zelfde artikel, heeft de zaakvoerder uiteen gezet waarom de inbreng in nature van belang is voor de vennootschap.

Deze verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

De vergadering besluit met eenparigheid de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van deze verslagen daar ze erkennen er een exemplaar van te hebben ontvangen, en de inhoud ervan wel te kennen.

Comparanten erkennen ervan op de hoogte te zijn dat het ingebrachte kapitaal gedurende een minimumtermijn in de vennootschap dient behouden te blijven , zoals voorgeschreven door artikel 537 WIB92, en verklaren tevens ingelicht te zijn over de anti-misbruikbepalingen terzake dividendpolitiek, latere kapitaalverminderingen, en kapitaalverminderingen tijdens de verplicht voorgeschreven wettelijke wachttermijn, Zij verklaren tevens ingelicht te zijn over de termijn waarbinnen de roerende voorheffing dient betaald te worden na de toekenning of betaalbaarstelling van het dividend dat ten grondslag ligt aan de kapitaalverhoging,

Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging onmiddellijk en volledig gerealiseerd werd,

De vergadering besluit tot aanvaarding van een volledig nieuwe tekst van de statuten, waarbij deze in overeenstemming gebracht wordt met de genomen besluiten.

Er wordt bij deze volmacht, met recht van indeplaatsstelling, gegeven aan de heer Chris Leysen te 2560 Nijlen, Breugelhoevestraat 50C om alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij de Kruispuntbank Ondernemingen en/of het Ondernemingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administraties alsmede bij eventuele andere belastingadministraties op te treden en formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van de openbaarmaking: afschrift, uittreksel, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor, coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
ZWENK

Adresse
LANGE LOZANASTRAAT 21 2018 ANTWERPEN (BERCHEM)

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande