1CLIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 1CLIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.690.450

Publication

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 25.06.2013 13204-0146-008
05/04/2012
ÿþVoor- behoud . aan he Belgisc Staatslui

Marl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 I*111111,1j1j1j1.116111 II

Ondernemingsnr : O' t , 6 . 4543

Benaming

(voluit) : ICLIC

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: KLUISLAAN 5 -1640 SINT-GENESIUS-RODE

Onderwerp akte ; OPRICHTING

HET JAAR TWEE DUIZEND EN TWALF.

Op dertien maart.

2 R MAR. 2012

Griffie

Voor Ons, Meester Benoît HEYMANS, notaris met standplaats te Ukkel-Brussel, vervangende zijn collega, Meester Jean-Pierre MARCHANT, notaris met standplaats te Ukkel-Brussel, wettelijk belet, te Ukkel, Brugmannlaan 480.

ZIJN VERSCHENEN:

1/De heer Luc Joseph Etienne Marie Corneille MEECIS, geboren te Schaarbeek op 6 maart 1956, echtgenoot van mevrouw Marie Christine Denise Jacqueline MARCHANT, geboren te Ukkel op 7 juli 1957, samen wonende te Sint-Genesius-Rode, Zonienwoudlaan 379.

"Gehuwd onder het stelsel van scheiding der goederen luidens hun huwelijkscontract verleden voor notaris Jean REMY, te Ukkel, in de plaats tredend van zijn confrater Meester Pierre MARCHANT, te Ukkel, wettelijk verhinderd, op negentien september negentienhonderd tachtig, regime dat niet gewijzigd werd, zoals verklaard," Vertegenwoordigd door de heer MEEUS Nicolas volgens een volmacht op 13 maart 2012.

2/ De heer MEEUS Nicolas Jean Pierre Marie Corneille, geboren te Ukkel, op 9 april 1982, NN 82.04.09-331.82, ongehuwd wonende te Sint-Genesius-Rode, Kluislaan 5

Welke verschijners Ons hebben verklaard dat zij bij deze een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht onder de benaming "1CLIC", met maatschappelijke zetel te 1640 Sint-Genesius-Rode, Kluislaan 5, en waarvan het maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euros (18.600 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De verschijners, in hun hoedanigheid van oprichter hebben Ons het financieel plan overhandigd, waarbij zij het bedrag van het maatschappelijke kapitaal verantwoordt overeenkomstig artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen,

Inschrijving in speciën

Op de honderd maatschappelijke aandelen van het geheel kapitaal, volstort ten belope van een/derde (1/3), wordt onmiddellijk in geld ingeschreven als volgt:

1. De Heer MEEUS Luc verklaart op één maatschappelijk aandeel in te schrijven voor een bedrag van honderd

zes en tachtig euro (186,00 EUR) volstort tot beloop van een/derde (1/3):

1

2. De heer MEEUS Nicolas verklaart op negen en negentig maatschappelijke aandelen in te schrijven voor een bedrag van achttien duizend vierhonderd en veertien euro (18.414,00 EUR), volstort tot

beloop van een/derde (1/3): 99

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen < . Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Totaal : honderd aandelen: 100

Bijgevolg is er een som van zes duizend twee honderd (6.200,00 EUR) euro ter beschikking van de vennootschap, welke voorafgaandelijk aan deze oprichting gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 363-1023587-83 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank ING, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door bedoelde bank op 13 maart 2012, dat door de notaris bewaard zal worden in het dossier.

Anderzijds, verklaren de verschijners te weten dat, indien de vennootschap binnen de twee jaar na haar oprichting, een vermogensbestanddeel dat toebehoort aan een oprichter, bestuurder, of aandeelhouder wil verkrijgen en daarvoor een vergoeding uitbetaalt van ten minste één/tiende van het geplaatste kapitaal, een verslag moet opgesteld worden door een bedrijfsrevisor op aanvraag van de zaakvoerder(s), alsmede een verslag van de zaakvoerder(s),

Na lezing van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de verschijners ons verklaard dat zij niet alleen-vennoten zijn van enige andere vennootschap in België.

De verschijners verklaren de statuten van de vennootschap vast te stellen als volgt:

L STATUTEN

Artikel 1, - Vomi en Benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming van "1CL IC"r

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelorders en andere stukken uitgaande van de vennootschap zullen vermelden: de maatschappelijke benaming, de vermelding duidelijk leesbaar en geplaatst vôôr of na de maatschappelijke benaming "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de letters "b.v.b.a.". De naam zal gevolgd worden door de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijke zetel, of de termen "Rechts-Personen Registrer (of de afkorting "RPR") met de aanwijzing van de zetel van de handelsrechtbank in de bevoegdheid waarvan de maatschappij haar zetel heeft.

Artikel 2, - Zetel

De zetel der vennootschap is gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Kluislaan 5,

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders overgebracht worden naar elke andere plaats in België. Deze beslissing moet gepubliceerd worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerders zijn gemachtigd de daardoor eventueel vereiste wijziging aan de statuten te brengen met eerbiediging van de bestaande wetgeving op het gebruik der talen.

Zij kunnen ook beslissen agentschappen, succursalen en administratieve en/of exploitatiezetels op te richten waar zij het nuttig vinden zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3, - Doel

De vennootschap heeft ais doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

* de ontwikkeling van websites voor internet,

* de ontwikkeling van relationele databanken,

* het geven van advies op het gebied van informaticabeheer en marketing,

* de ontwikkeling van nieuwe markten in heel Europa, en dit met alle communicatiemiddelen die gebruik maken van het Web en de elektronische berichtverzending, zoals e-mala.

* de verhuur en het ter beschikking steilen van materiaal en software waarmee dit doel bereikt kan worden.

* in het algemeen de bijstand, het adviseren en het financieel beheer van de marketing van ondernemingen, daarbij inbegrepen het ter beschikking stellen van personeel en hun opleiding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

* de organisatie van opleidingen op de volgende gebieden

- gebruik van persoonlijke computers, organizers en persoonlijke agenda's;

- elektronische beeldvorming en voordruk voor de grafische kunsten, relationele databanken.

De vennootschap heeft ook als doel de vervaardiging van numeriekeidigitale films en foto's en animaties type Quicktime voor websites van ondernemingen en voor de marketingcommunicatie in het algemeen.

De vennootschap houdt zich eveneens bezig mét

* het financiële beheer, het optimaliseren van de financiële structuren en van de kosten die daarmee verband houden;

* het onderhandelen met de financiële instellingen en het opstellen van financieringsplannen en "return on investment"-tabellen;

* financiële beleggingen en in het bijzonder die gericht zijn op de hoge technologie,

* en alle onroerende activiteiten. / De vennootschap heef ook ais doel de verrichtingen, de studies en de operaties met betrekking tof immobiliënprojecten, de aankoop en verkoop van onroerende goeden, het uitvoeren van bouw en verbouwingswerken en alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de promotie en de investering in de immobilierenmarkt. Zijmag ook alle roerende goederen als investering verwerven. Zij mag ook alle funkties en mandaten uitoefenen voor alle vennootschappen, verenigingen en bedrijven.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, indus-tee, financiële, roerend eniof onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Artikel 4. - Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan ten allen tijde ontbonden warden door de beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals voor de wijziging aan de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die haar duur overtreft.

Artikel 5. - Kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZES HONDERD (18.600 EUR) EUROS.

Het is vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt het honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 6. - Bijkomende stortingen

Bijkomende stortingen op de in geld ingeschreven aandelen worden gevorderd bij besluit van de zaakvoerder,

Alle bijkomende stortingen worden aangerekend op het geheel van al zijn aandelen en zonder verplichting dit op te delen.

De vennoot die, na aanmaning tot betalen bij aangetekende brief niet voldaan heeft binnen de maand, is intrest beschuldigd op de niet betaalde bedragen, berekend tegen de wettelijke intrest verhoogd

met twee procent en dit vanaf de datum bepaald in de aanmaning.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan bovendien, na een nieuwe aanmaning zonder gevolg gebleven gedurende een nieuwe maand, de aandelen van de in gebreke gebleven vennoot laten terugkopen door een

" medevennoot of door een derde die, overeenkomstig de statuten, aanvaard wordt.

De netto opbrengst van die inkoop wordt aangerekend op het bedrag dat de in gebreke blijvende vennoot nog verschuldigd is op zijn aandelen en die vennoot blijft niettemin aansprakelijk voor het verschil in min doch heeft recht op de eventuele meerprijs.

Bij wederinkoop van de aandelen bepaald in het alinea dat voorafgaat, wordt de overdracht van die aandelen ingeschreven in het register van de vennoten en wordt deze overdracht ondertekend door de inkoper en door de in gebreke gebleven vennoot, of bij weigering door deze, en na per post aangetekende aanmaning zonder gevolg gebleven gedurende acht dagen, door de zaakvoerder.

Het stemrecht voor de aandelen, waarvoor niet werd voldaan aan de vordering tot bijkomende stortingen, wordt opgeheven zolang aan die vordering niet is voldaan.

Artikel 7. - Aandelenregister

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden, waarin worden aangetekend

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten.

Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Artikel 8. - Overdracht van aandelen

De afstand en overdracht van maatschappelijke aandelen worden bepaald overeenkomstig de regels vervat in artikels 126 en volgende van de Gecoördineerde Wetten op de Handelsvennootschappen.

De aandelen zijn daarboven belast met het recht van voorkoop als volgt:

Behalve in de gevallen genoemd in artikel 126 van de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen, kan een vennoot zijn aandelen slechts verkopen aan derden na deze aangeboden te hebben aan de andere vennoten.

De vennoot die besluit alle of een gedeelte van zijn aandelen te verkopen brengt daarvan de zaakvoerder(s) op de hoogte, die dit aanbod binnen vijftien dagen overbrengt aan de andere vennoten.

Deze vennoten kunnen binnen een maand hun voorkooprecht uitoefenen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap hebben. Het voorkooprecht dat niet uitgeoefend wordt, komt bij het recht van de andere vennoten, die wel gebruik maken van hun voorkooprecht, altijd overeenkomstig het aantal aandelen reeds in hun bezit.

Indien niet gereageerd wordt, wordt het aanbod geacht verworpen te zijn.

Indien het voorkooprecht uitgeoefend wordt, worden aandelen aangekocht tegen de prijs die de derde er voor geboden heeft, of indien de prijs betwist wordt tegen een prijs die vastgesteld wordt door een expert, die aangewezen is in onderlinge overeenstemming, of door een expert, bij ontstentenis daarvan, bepaald door de president van de handelsrechtbank, bij uitspraak als in kort geding op verzoek van de meest gerede partij.

De vennoot die bij toepassing van de vorige alinea's de aandelen verwerft van een andere vennoot betaalt de

prijs binnen dertig dagen gerekend vanaf de vaststelling van de prijs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De mededelingen die gedaan worden in uitvoering van dit artikel, worden gedaan per aangetekend schrijven. De termijnen beginnen te lopen vanaf de datum van verzending zoals vermeld op het ontvangstbewijs van het aangetekend schrijven.

De brieven worden rechtsgeldig gestuurd naar het laatst bekende adres voor de vennootschap. Artikel 9. - Bestuur

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Deze zaakvoerders worden benoemd door de vennoten in algemene vergadering en met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat, hetzij voor een bepaalde tijd hetzij zonder beperking van duur.

Iedere zaakvoerder kan, afzonderlijk, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doet van de vennootschap, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Hij kan ook volmachten verlenen aan derden, maar dan moet de specifieke opdracht in de volmacht worden vermeld.

Artikel 10. - Controle

Iedere vennoot heeft individueel de bevoegdheid van onderzoek en toezicht toegekend aan een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant, waarvan de vergoeding ten laste komt van de vennootschap, maar alleen indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een gerechtelijke beslissing. In alle gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap..

Moest blijken dat nadien, krachtens de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen, de controle van de vennootschap moet worden opgedragen aan een commissaris, of indien de algemene vergadering dergelijke beslissing neemt, dan zal die commissaris benoemd worden door de algemene vergadering overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 11. - Algemene Vergadering

De gewone algemene vergadering der vennoten vindt jaarlijks plaats op de derde vrijdag van de maand juni om tien uur, of de volgende werkdag, zelfde tijd, indien de vastgestelde dag een wettelijke feestdag is.

Behoudens andere aanduiding in de oproepingsbrieven, of eensgezindheid tussen alle vennoten, wordt de

algemene vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap.

Is er maar één vennoot, dan heeft hij alleen de volle bevoegdheden van de algemene vergadering.

De vennoten vergaderen ook in buitengewone algemene vergadering telkens het belang van de vennootschap dit vergt. Dit moet ook gebeuren op aanvraag van vennoten die samen minstens één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en worden gedaan door een zaakvoerder bij middel van een bij post aangetekende brief, geadresseerd aan iedere vennoot, minstens acht werkdagen vóór de datum van de vergadering.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgetekend in processen-verbaal die ondertekend worden door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Ze worden in een speciaal register ingeschreven. De uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder.

Iedere vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

ieder aandeel geeft recht op één stem in de vergadering, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn ondeelbaar. Als een aandeel door vruchtgebruik is bezwaard, oefent de vruchtgebruiker alle eraan verbonden rechten uit, behoudens andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

Als een aandeel in pand wordt gegeven, blijft de pandgever de eraan verbonden rechten uitoefenen.

Onverdeelde mede-eigenaars moeten een enkel persoon aanduiden om hen te vertegenwoordigen, op straffe van opheffing van het aan hun aandelen verbonden stemrecht.

Artikel 12, - Maatschappelijk jaar

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op eenendertig december van het zelfde kalenderjaar.

Bij het einde van elk boekjaar, maakt het bestuur een inventaris op, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel,

Artikel 13. - Winstuitkering

Het batig slot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, de lasten en de afschrijvingen, en blijkende uit goedgekeurde jaarrekeningen, betekent de nettowinst van het boekjaar.

Op die nettowinst, wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijke kapitaal heeft bereikt. De verplichting wordt opnieuw van kracht indien om gelijk welke reden de reserve aangetast is.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), beslist over de bestemming ervan. Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van de winst.

De zaakvoerders bepalen plaats en tijdstip van uitkering van de dividenden.

Winst die nog niet verworven is en die het gevolg is van schatting op meerwaarde, mag niet worden opgenomen in het batig saldo dat aan de vennoten kan uitgekeerd worden.

Artikel 14. - Ontbinding - Vereffening

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van

één der vennoten. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke oorzaak en op welk

tijdstip ook, wordt de vereffening verzekerd door de in functie zijnde zaakvoerders die de meeste uitgebreide bevoegdheden zullen hebben, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars zou benoemen en waarvan zij dan de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

Artikel 15. - Vereffening na ontbinding

De netto-opbrengst van de afrekening na betaling van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, of na consignatie van de hiertoe noodzakelijke bedragen, wordt vooreerst aangewend tot de terugbetaling van alle aandelen.

Indien aile aandelen niet in gelijke mate volgestort zijn zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, met deze verscheidenheid rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een gehele voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijstorting te vragen ten laste van de onvoldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in geld te doen ten voordeel van de aandelen die in grotere mate zijn volgestort.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening.

Artikel 16. - Keuze van woonst

Voor de uitvoering van de statuten, doet iedere zaakvoerder, vereffenaar, commissaris en in het buitenland wonende vennoot, keus van woonst in de maatschappelijke zetel, waar hen alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen gedaan worden.

Artikel 17. - Gerechtelijke bevoegdheid

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor alle betwistingen tussen de vennootschap, haar aandeelhouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars, betreffende de uitvoering van deze statuten en meer in het algemeen aile zaken van de vennootschap, wordt exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van de maatschappelijke zetel, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet,

Artikel 18. - Draagwijdte van de statuten

De vennoten onderwerpen zich volledig aan het Wetboek van Venncotschappen, naar dewelke wordt verwezen voor al wat in deze statuten niet bepaald wordt.

De clausules van deze akte die zouden indruisen tegen de dwingende bepalingen van bedoelde wetten, worden ais niet geschreven beschouwd.

11. OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, hebben de verschijners, handelend in hoedanigheid van algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen:

1. Eerste maatschappelijk boekjaar. Het eerste maatschappelijk boekjaar zal aanvangen op heden om te eindigen op 31 december 2012.

2. Eerste algemene vergadering: De eerste algemene vergadering zal bijgevolg gehouden worden in het jaar 2013.

3, Benoeming van zaakvoerder: De vergadering beslist een enige zaakvoerder et benoemen voor onbepaalde duur en stelt hiervoor de heer Nicolas MEEÙS aan. Zijn mandaat is onbezoldigd,

4. Benoeming van commissarissen: Overeenkomstig de wettelijke vereisten, word er besloten geen commissarissen te benoemen.

De voorafgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR GELIMKVORMIG AFSCHRIFT

Gelijktijdige neerlegging van een expeditie .

Afgeleverd op ongezegeld papier voor de inlassing het Belgisch Staatsblad.

BENOIT HEYMANS

NOTARIS.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
1CLIC

Adresse
KLUISLAAN 5 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande