2-4 FINANCE

Divers


Dénomination : 2-4 FINANCE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 817.550.345

Publication

08/10/2014
ÿþ'

mod 11.1

RP-11E-11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

*14183223*

Vol

behot aan Belg

Staat:

NEERGELEGD

2 9 SEP. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leiv:

Ondernemingsnr : 0817.550.345

Benaming (voluit) : 2-4 FINANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Velpestraat 16

3360 BIERBEEK (OPVELP)

Onderwerp akte :Ontbinding - in vereffening stelling - sluiting vereffening

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme -- Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; veertien augustus teweduizend veertien , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor; registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er; een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid « 2-4 Finance» te 3360 Bierbeek (Opvelp), Velpestraat 16, waarbij: volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de; voorzitter het volgende vast:

; a) Op vijftien juli tweeduizend en veertien heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een; verslag opgesteld, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig, artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa! en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) Op drieëntwintig juli tweeduizend en veertien heeft de extern accountant, Devries Marijn accountant en belastingconsulent, vennoot en statutair zaakvoeder van de BV ovv BVBA Account !Taks, met zetel te 3118 Werchter, Grotestraat 62, overeenkomstig artikel 181, §1 van het; Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld. Dit verslag besluit als volgt:.

1, "8 Besluit

e staat van activa en passiva van 2-4 Finance BVBA, met zetel te 3360 Opvelp, Velpestraat 16, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het; vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 30 juni 2014, op; basis waarvan de ontbinding/vereffening wordt voorgesteld, rekening houdend met de; vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een netto-actief van 148.748,27! euro,

Het liquidatiesaldo bedraagt 138.748,27 euro (148.748,27 euro minus gestort kapitaal 10.000,00! euro) waarop 10% roerende voorheffing verschuldigd is. In bijlage bevindt zich de aangifte in de: roerende voorheffing (bijlage 8) m.b.t. de verschuldigde roerende voorheffing op bovengenoemd; liquidatiesaldo en het betalingsbewijs van de roerende voorheffing t.b.v. 13.874,82 euro (bijlage! 8A). Overeenkomstig artikel 184, §5, 2° bevestigen wij dat alle schulden ten aanzien van derden zijn; terugbetaald.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke; professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig getrouw enL ;,juist weergeeft.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden; onontbeerlijk acht.

Te Werchter op 23 juli 2014.

Devries Merjjn extern accountant 6- hetlAB ondernummer 12431 2_N-81."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig juni tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

Het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

2. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de extern accountant, dat handelt over de geplande ontbinding van de vennootschap; aangezien de aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de aandeelhouders individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Het verslag opgemaakt door de extern accountant zal neergelegd worden ter griffie. vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

4. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van

de huidige statutair zaakvoerder.

De algemene vergadering nam kennis van de staat per dertig juni tweeduizend en veertien.

Na onderzoek keurt de vergadering deze staat éénparig goed.

De vergadering besloot, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting

te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot en met heden.

5. De vergadering stelde vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, hetgeen blijkt uit de staat de dato dertig juni tweeduizend en veertien welke als bijlage wordt gevoegd bij onderhavige akte. De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders, in de verhouding tot hun aantal aandelen die zij thans bezitten. De vergadering beslist, gezien alle aandeelhouders rechtsgeldig aanwezig zijn, met eenparigheid van stemmen, en gezien uit de staat per dertig juni tweeduizend en veertien blijkt dat er geen schulden meer zijn en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening. Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap BVBA "2-4 FINANCE" definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden te 3360 Bierbeek (Opvelp), Velpestraat 16.

6. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de heer Rudi MERCKX en mevrouw Christiane TEUGELS, beiden voornoemd, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren, inclusief het ondernemingsloket.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Controleverslag van de extern accountant met bijlagen

Bijzonder verslag van de zaakvoerder

Staat van actief en passief

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" KNooÎ.~ behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 22.07.2013 13338-0186-010
12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 31.08.2011 11537-0137-010

Coordonnées
2-4 FINANCE

Adresse
3360 BIERBEEK (OPVELP)

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande