2 BIT PI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2 BIT PI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.546.095

Publication

18/07/2013
ÿþmod 11.1

BíJIagén bij hét 1lgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eR

Q 9 JUL Z013

Griffie

Ondernemingsnr: cDJ~~ 5--(16

Benaming (voluit) :2 BIT Pl

(verkort)

Rechtsvorm : B,V,B.A,

Zetel : Papierfabrieksstraat 19 bus 4

1930 Zaventem

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt ult een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 4 juli 2013, dat er door de heer TOCK Jurgen, geboren te Leuven op vier juli negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 1930 Zaventem, Papierfabrieksstraat 19 bus 4, inbreng doende in geld van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ), waarvoor hem honderd (100) aandelen toegekend worden, elk volstort ten belope van twee/derde, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "2 BIT Pl", met zetel te 1930 Zaventem, Papierfabrieksstraat 19 bus 4, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in honderd (100) aandelen met fractiewaarde, en bij de oprichting voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00¬ ) volstort.

De vennootschap neemt, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één juni tweeduizend dertien.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "2 BIT PI", De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA".

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen. ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 1930 Zaventem, Papierfabrieksstraat 19 bus 4. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in Belgie als in het buitenland en zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-Consultancy en het verlenen van advies, diensten, ondersteuning en bijstand aan bedrijven, instellingen of organisaties van allerlei aard onder ander op projectmatig, administratief, financieel, organisatorisch, marketing, commercieel, informatief en operationeel vlak;

-Het verlenen van technische, administratieve, financiële of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen;

-Ontwikkeling van eigen software, doorverkoop van allerlei bestaande software pakketten;

Vc behc aar Belt Staat

13 111708

Op de laatste blz. van Luiti B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

Vehouctn

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

-Aan en verkoop zowel in groot- als kleinhandel, onderhoud, herstellingen, import- en export, constructie, verhuur van hardware en telcommunicatieapparatuur;

-Groot- en klein handel in elektrische en elektronische toestellen;

-Het optreden voor derden in binnen- en buitenland voor voornoemde activiteiten;

-Alle prestaties in verband met internet, creatie van websites, web hosting;

-Het houden en verwerven van participaties in vennootschappen en ondernemingen zowel in binnen-als buitenland;

-Het deelnemen in of de directie voren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van am het even welke ondernemingen en vennootschappen; -Klusjesdienst;

-Onderhoud van tuinen;

-Aan- en verkoop van gronden, woningen, gebouwen allerhanden;

-Bouwen en verbouwen van woningen en gebouwen;

-Huren en verhuren van gebouwen en woningen;

- de vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. - de vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de geldende vennootschaps-wetgeving.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00¬ ). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen met fractiewaarde. Elk van

deze aandelen bezit stemrecht.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke

ieder individueel kunnen handelen...

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

D. TOEZICHT.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap bij toepassing van de geldende vennootschapswetgeving niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissarisrevisor.

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijfentwintig juni van elk jaar om achttien uur,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzg van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

"

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van dat zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen.. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te ' stellen.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen... Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN .

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf vier juli tweeduizend dertien tot éénendertig december

tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op vijfentwintig

juni tweeduizend vijftien om achttien uur.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

En terstond komt de algemene vergadering der vennoten bijeen en benoemt met eenparigheid van

stemmen tot niet-statutaire zaakvoerder: de heer Jurgen TOCK voornoemd;

Die verklaart dit zaakvcerderschap te aanvaarden.

VOLMACHT.

De zaakvoerder verleent een volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Reyniers" met zetel te

2830 Willebroek (Tisselt), Valkstraat 11, met macht tot indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle

formaliteiten die verschuldigd zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met

betrekking tot de aanvraag van een vestigingsattest, de inschrijving in het handelsregister en/of wijziging

van deze inschrijving, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenveoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 31.08.2016 16539-0099-010

Coordonnées
2 BIT PI

Adresse
PAPIERFABRIEKSSTRAAT 19, BUS 4 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande