2E2 BELGIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : 2E2 BELGIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 479.090.621

Publication

09/02/2012
ÿþ-OF In de belagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 11111111 1111 111111

*12034371*

2 7 JAN 202

Ondernemingsnr.: 0479090621

Benaming (voluit) : 2E2 BELGIE NV IN VEREFFENING

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap Zetel : Ninoofsesteenweg 323 Onderwerp akte : Sluiting Vereffening 1500 Halle

Notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 28 december 2011 ter goedkeuring van de sluiting van de vereffening.

1. Verslag van de vereffenaar

De vereffenaar brengt schriftelijk verslag uit aan de algemene vergadering over zijn

vereffeningwerkzaamheden.

De vereffenaar deelt mee dat er zich geen belangrijke gebeurtenissen hebben voorgedaan vanaf de

datum van het sluiten van het boekjaar tot op heden.

De algemene vergadering aanhoort de lezing van het verslag, inclusief de vereffeningrekening

afgesloten per 31/10/2011.

Het verdelingsplan werd voorgelegd aan de Rechtbank Van Koophandel te Brussel en werd

goedgekeurd op de zitting van 9 december 2011.

2. Goedkeuring van de vereffeningrekening

De vergadering neemt kennis van de vereffeningrekening,inclusief resultatenrekening,die haar door

de vereffenaar wordt voorgelegd. De algemene vergadering keurt de vereffeningrekening goed.

3. Kwijting aan de vereffenaar voor het uitoefenen van zijn opdracht

De algemene vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar voor het uitoefenen van zijn mandaat.

4. Sluiting van de vereffening

De algemene vergadering verklaart de vereffening voor gesloten.

5. Bewaren van de boeken en bescheiden van de vennootschap

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn te bewaren op volgend adres, Ninoofsesteenweg 323 te 1500 Halle.

Van Kranen Henderik Willem

Vereffenaar

L

Or :F . ë"Sï; ;T '!ûr" ;13': 'i 1 :if'E C or/ . F:tl7a ',,,e}1 =le (t ie'_eTiBnP? :SriS,3 ile" i,i.rl3, hetzij vdr? de persoflé)ili;en}

i:E'vC1.-`roLi !`ta î.11 carl'i_ic.y.rl var; (ÈerC2r! S.z V{teÿet]!^í00rGlfgEt1 ItiRerrt ç,1 h:";r.iYnkrnig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/10/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden i~N~WMN~nmHMMmn~u~iM

aan het *11161197*

Belgisch Staatsblad

BRUSKL

3 On 20U

Griffie

Ondernemingsar : 0479.090.621

Benaming

(voluit) : 2E2 België

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ninoofsesteenweg 323 te 1500 Halle

Onderwerp akte :

Volgens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "2E2 België", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1500 Halle, Ninoofsesteenweg 323, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Brussel) onder ondernemingsnummer 0479.090.621, verleden voor Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek (1030 Brussel), op datum van twintig september tweeduizend en elf, geregistreerd op zesentwintig september nadien op het Eerste Registratiekantoor van Schaarbeek, blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

VOORAFGAANDELIJKE LEZING VAN DE VERSLAGEN

De voorzitter leest het verslag opgesteld door de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen voor. Dit verslag licht het voorstel tot ontbinding van de Vennootschap toe; bij dat verslag is een staat van activa en passiva van de Vennootschap per 31 juli 2011 gevoegd.

De voorzitter leest vervolgens het verslag voor van de commissaris, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen over de voormelde staat van activa en passiva.

Het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Blaton Bruno bedrijfsrevisor", met zetel te 2600 Antwerpen, Floraliënlaan 26, vertegenwoordigd door de heer Bruno Blaton, bedrijfsrevisor, besluit als volgt:

" In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de activa en passiva bestanddelen, afgesloten per 31 juli 2011, van de Naamloze Vennootschap "2E2 BELGIË" onderzocht, en dit met het oog op de ontbinding ervan.

Overeenkomstig onze opdracht hebben wij de controle uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap "2E2 BELGIË" een boekhoudkundige staat per 31 juli 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 278.569,20 EURO en een netto-actief van 271.979,87 EURO.

De raad van bestuur heeft de boekhoudkundige staat opgesteld met gebruik van de realisatie-waarden. Deze waardering komt een belangrijke mate van onzekerheid toe. Er werd een voorziening aangelegd voor kosten van de vereffening.

Wij maken voorbehoud voor eventuele belastingschulden, sociale schulden, belasting op toegevoegde waarden, betreffende de niet gecontroleerde boekjaren.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met de in vorige paragraaf geformuleerde voorbehouden, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd worden door de vereffenaar(s).

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Antwerpen, 8 september 2011,

Blaton Bruno Bedrijfsrevisor,

Burg. B.V.B.A.,

vertegenwoordigd door Bruno Blaton,

Commissaris."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

EERSTE BESLUIT: LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG OPGESTELD DOOR DE RAAD VAN BESTUUR - STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Na voorlezing (zoals hoger vermeld) en onderzoek van het voormelde verslag opgesteld door de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering dat het verslag geen aanleiding geeft tot enige opmerking vanwege de aandeelhouders en besluit dit, voor zoveel als nodig, goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT: LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG VAN DE COMMISSARIS OVER VOORMELDE STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA

Na voorlezing (zoals hoger versneld) en onderzoek van het voormelde verslag van de commissaris, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, over de staat van actief en passief van de Vennootschap per 31 juli 2011, besluit de vergadering dat het verslag geen aanleiding geeft tot enige opmerking vanwege de aandeelhouders en besluit dit, voor zoveel als nodig, goed te keuren.

DERDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de Vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf de dag van de vergadering.

VIERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE BESTUURDERS  KWIJTING AAN DE BESTUURDERS

Als gevolg van dit besluit, neemt de vergadering kennis van het ontslag van rechtswege van de volgende bestuurders van de Vennootschap:

-de heer Henderik Willem van Kranen, wonende te Klappeijstraat 69 te 4901 Oosterhout (Nederland) - Gedelegeerd Bestuurder;

-de heer Terence William BURT, wonende te MK41 8AD Beds, Bedford, 274 Kimbolton Road (Verenigd Koninkrijk) en

-de heer Mark Stevens MC VEIGH, wonende te KT 13 OQB Weybridge, Old Avenue St. Georges Hill, Wood Hall Lodge (Verenigd Koninkrijk).

De vergadering besluit in voile kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva van de Vennootschap, algehele en afzonderlijke kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de bestuurders voor de uitoefening van hun opdracht tot op heden.

VIJFDE BESLUIT: BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR, ONDER DE OPSCHORTENDE VOORWAARDE VAN BEVESTIGING DOOR DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Onder voorbehoud van hetgeen hierna is vermeld, en in het bijzonder onder de opschortende voorwaarde van bevestiging door de Rechtbank van Koophandel, besluit de vergadering te benoemen, de volgende vereffenaar voor de duur van de vereffening:

-de heer van Kranen Henderik Willem, voornoemd.

De vergadering brengt in herinnering dat de Rechtbank van Koophandel zal oordelen over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders en de bevestiging ervan door de rechtbank. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vergadering machtigt de voornoemde vereffenaar om over te gaan tot het opstellen, het uitwerken, het ondertekenen, het inleiden en het neerleggen van het verzoekschrift of elk ander document met het oog op het bekomen van de bevestiging van de voornoemde vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel, en in het algemeen, alles te doen wat hiervoor nodig is.

ZESDE BESLUIT: BEPALING VAN DE BEVOEGDHEDEN EN VAN DE VERGOEDING VAN DE VEREFFENAAR

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit in voormeld artikel wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten, die hij zelf bepaalt, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen voorafgaand besluit door de algemene vergadering moeten doen blijken.

ZEVENDE BESLUIT : WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de statuten van de Vennootschap als volgt te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden :

De vergadering beslist in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen :

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld."

De vergadering beslist Artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap is opgericht op 13 december 2002 voor een onbepaalde duur. Zij werd in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 20 september 2011." ACHTSTE BESLUIT : COORDINATIE VAN DE STATUTEN



r'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

\

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan notaris Paul MASELIS, woonstkeuze doende te Schaarbeek (1030 Brussel), Lambermontlaan 336.

NEGENDE BESLUIT: TOEKENNING VAN VOLMACHTEN TOT HET VERVULLEN VAN DE WETTELIJKE EN OVERIGE VERPLICHTINGEN

De vergadering verleent een bijzondere mandaat aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Rimbert Consulting", met zetel te 1500 Halle, Ninoofsesteenweg 323, vertegenwoordigd door de heer Pascal RIMBERT, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al hetgeen nodig is te doen bij het inleiden, wijzigen en aanvullen van de gegevens van de vennootschap in vereffening bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde of elke andere administratie.











Voor analytisch uittreksel

Paul MASELIS

Notaris



Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten, beschikking van de Rechtbank van Koophandel van Brussel de dato 7 oktober 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 08.07.2011 11276-0185-027
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 06.08.2010 10395-0035-030
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.04.2009, NGL 27.08.2009 09661-0243-031
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.04.2008, NGL 29.08.2008 08698-0302-032
02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.03.2007, NGL 26.09.2007 07742-0197-031
07/06/2007 : BLA124130
05/07/2006 : BLA124130
27/06/2005 : BLA124130
19/07/2004 : BLA124130
07/06/2004 : BLA124130
07/06/2004 : BLA124130
31/12/2002 : BLA124130

Coordonnées
2E2 BELGIE

Adresse
NINOOFSESTEENWEG 323 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande