2EXELERATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2EXELERATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.740.437

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 31.07.2014 14399-0479-011
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 31.07.2013 13396-0060-010
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 31.07.2012 12370-0595-011
25/02/2011
ÿþ Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dei

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de Il 5 FEa, 2O1 DFGr lF' '

" 11M11Z8"

11111

bel a; BE Ste

a 4 . __.. _.__......_..__

2exelerate

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Oudebaan 55 - 3360 Bierbeek

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 8 februari 2011, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 11 februari nadien, boek 1360 blad 19 vak 13, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam 2exelerate, met zetel te Bierbeek, Oudebaan 55, voor onbepaalde duur, door de heer WIJGAERDEN Ludo Martins, gehuisvest te Bierbeek, Oudebaan 55.

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 euro, verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde, volledig geplaatst en in speciën gestort ten belope van 18.600,00 euro door de heer Ludo Wijgaerden. Ondergetekende notaris bevestigt dat bedoeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij ING zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 7 februari 2011, dat hem is overhandigd.

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden: -management, consultancy en advies, bemiddeling, planning, organisatie, public relations, communicatie, enzovoort (voor privépersonen, bedrijfsleven en overheid); managementsactiviteiten van holdings (onder meer dagelijks bestuur); -zakelijke dienstverlening; -verhandelen op financiele beurzen en markten ten behoeve van derden; -personeelsselectie, advies, outplacement begeleiding, outsourcing, enzovoort; -dienstverlenende activiteiten op het gebied van ICT; -informatica en aanverwante activiteiten; -ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten; -verhuur (kamers, appartementen, handelspanden, enzovoort), gemeubeld of ongemeubeld; -verschaffen van accomodatie (kantoorruimte, Bed&Breakfast, enzovoort); - creatieve activiteiten, kunst en amusement (bijvoorbeeld productie van schilderijen, videoreportages, enzovoort); -fotografie, fotoreportages, enzovoort; -oprichting en leiding van verenigingen (bijvoorbeeld oprichting vakorganisaties en user groepen); -organisatie van beurzen, tentoonstellingen, congressen, seminaries, enzovoort (in binnen- en buitenland); -taxeren van goederen (niet voor verzekeringsdoeleinden); verhuur en lease (bijvoorbeeld motorvoertuigen zonder chauffeur, korte termijn); -vertalingen, copywriting, persreportages, persinterviews; -verstrekken van onderwijs en training; -systematische studies en creatieve inspanningen in diverse soorten speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van de sociale en geesteswetenschappen (economie, psychologie, sociologie, rechtswetenschappen, linguistiek en talen, kunsten, enzovoort); -aankoop, verkoop, verhuur en beheer van garages en autostaanplaatsen; -invoer, distributie, aan- en verkoop van audiovisuele apparatuur, audiovisuele media (muziek, film, foto's enzovoort) en audiovisuele producties.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel,! commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, toestaan van kredieten, of in hypotheek geven van onroerende goederen en/of in pand geven van roerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten; het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel. De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt. Indien de uitoefening van bepaalde activiteiten onderworpen zou zijn aan voorafgaande vereisten inzake het vestigingsrecht, zal de vennootschap de uitoefening van die activiteiten uitstellen tot de verwezenlijking van deze vereisten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering te benoemen of in de statuten aan te stellen. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alléén alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alléén de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt. De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meedere zijn. Het mandaat van zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, tenzij de algemene vergadering hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist. De machten van een zaakvoerder kunnen evenwel beperkt worden of collectief opgedragen worden bij de benoeming en als dusdanig bekendgemaakt. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijd van belangen met de vennootschap geplaatst is, kan hij die verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd. Evenwel wordt thans aangesteld als enige en statutaire zaakvoerder van de vennootschap: de heer Ludo Wijgaerden, voornoemd. De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in zijn betrekkingen met derden, door lasthebbers en gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat de machtiging of de delegatie bijzonder en van tijdelijke aard is.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Mocht de vennootschap méér dan één vennoot tellen, dan is de volgende regeling betreffende de algemene vergadering toepasselijk. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om tien uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Ieder der zaakvoerders is bevoegd om een buitengewone algemene vergadering samen te roepen telkens het maatschappelijk belang dit vereist.

De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regels voorzien door het Wetboek van Vennootschappen. Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Uitgezonderd in het geval de vennootschap slechts één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot is, mits schriftelijke machtiging. Zolang artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals van kracht op de oprichtingsdatum van de vennootschap, niet wordt opgeheven of gewijzigd, mag de enige vennoot die de bevoegdheden van de algemene vergadering uitoefent, deze bevoegdheden niet overdragen.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Ieder jaar per éénendertig december worden de boeken van de vennootschap afgesloten en maakt(maken) de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening op.

Het overschot op de opbrengsten, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap. Van die winst wordt jaarlijks minstens één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Die voorafname is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, het overschrijven op een reservefonds, het gewoon overdragen of er een andere bestemming aan geven.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, en bij

gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik. De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd. Te dien einde beschikken zij of beshikt hij over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt(leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Als overgangsregel eindigt het eerste boekjaar op 31 december 2011. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg plaatsgrijpen in juni 2012.

Er werd geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in de artikelen 141 en 15 van het Wetboek van Vennootschappen voldoet.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Rudi Vanden Bempt, gehuisvest te Leuven-Heverlee, Jules Vandenbemptlaan 87, met macht tot indeplaatsstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belastings-) administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

HUGO KUIJPERS, NOTARIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-béhouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
2EXELERATE

Adresse
OUDEBAAN 55 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande