3STC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : 3STC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 837.779.201

Publication

25/07/2011
ÿþbe

a B. stí

MOA 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ter griffie der

Rech,?'a nrc van KoophandeS

te Leuven, de 1 2 Jin! 2011

DêreIFFlFR,

INIIIW~II~~MNVV~1N~IVN

*1111369

Ondememingsnr : Benaming o ~~~.~~~-9 , 110,1_

(voluit) : 3STC

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 3390 Tielt-Winge, Leuvensesteenweg 124

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : oprichting, benoeming zaakvoerder

1° De vennootschap is opgericht als handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma (afgekort V.O.F.) onder de naam "3STC".

2° De vennootschap is gevestigd te 3390 Tielt-Winge, Leuvensesteenweg 124. De zetel kan bij besluit van de algemene vergadering van vennoten verplaatst worden.

3° De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van 01 juli 2011.

4° Zijn vennoten van de vennootschap . De Heer Piot Harry, geboren te O.L.V. Tielt op 12 juni 1961, wonende te Leuvensesteenweg 124,3390 Tielt-Winge , ongehuwd en de heer Piot Dries , geboren te Diest op 26 september 1984, wonende te Kautermansweg 4, 3390 Tlelt-Winge, ongehuwd evenals de andere natuurlijke of rechtspersonen die als vennoten worden toegelaten overeenkomstig de bepalingen in artikel 8 en 9 vande oprichtingsakte.

Elk der vennoten is ten allen tijde, automatisch en zonder dat hieraan beperkingen kunnen worden opgelegd, hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

5° De partijen verklaren en erkennen dat een vermogen van 2.000,00 EUR (tweeduizend euro) is ingebracht en volgestort.

De volstorting gebeurde door middel van een som geld van 2.000,00 EUR (tweeduizend euro) in speciën, die ter beschikking van de vennootschap zijn.

6° Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.000,00 EUR, en is volledig onderschreven en volstort. Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde.

De inschrijving in het register der vennoten van de vennootschap vormt het enige bewijs van eigendom van aandelen.

7° Het boekjaar neemt een aanvang op 1 juli om te eindigen op 30 juni van elk jaar. Het eerste boekjaar zal een einde nemen op 30 juni 2012.

6° De nettowinst wordt gevormd overeenkomstig de wet. Deze wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. De Algemene Vergadering der Aandeelhouders mag echter beslissen dit bedrag geheel of gedeeltelijk te reserveren, over te dragen naar het volgend boekjaar of eventueel te besteden aan tantièmes voor de zaakvoerders.

Ingeval van vereffening zal het na vereffening overblijvende saldo eveneens evenredig onder alle aandelen worden verdeeld.

9° Het dagelijks bestuur van de vennootschap wordt door één of meerdere vennoten als zaakvoerder waargenomen. De algemene vergadering der vennoten heeft de bevoegdheid om de zaakvoerders te benoemen en te ontslaan, en hun salaris vast te stellen.

De zaakvoerder oefent zijn mandaat uit totdat dit wordt herroepen door de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van vennoten bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

' - Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap wordt jegens derden geldig vertegenwoordigd ofwel, door één zaakvoerder alleen handelend, die niet verplicht is het bewijs te leveren van een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering ofwel door elke persoon die voor de te stellen handelingen een bijzondere volmacht van de algemene vergadering heeft ontvangen.

10° De algemene vergadering der vennoten kan een commissaris aanduiden voor een duur van drie jaar. Deze commissaris zal een verslag aan de jaarlijkse algemene vergadering der vennoten voorleggen. Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

OVERGANGSBEPALINGEN

BESLISSING ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Onmiddellijk na de oprichting van voormelde vennootschap op 1 juli 2011 komt de algemene vergadering van vennoten samen om met éénparigheid van stemmen te beslissen tot de aanstelling van de heer Plot Dries, wonende te 3390 Tielt-Winge, Kautermansweg 2 als zaakvoerder van de vennootschap.

De heer Piot oefent zijn mandaat uit tot herroeping hiervan door de algemene vergadering.

Er wordt tevens met éénparigheid van stemmen beslist dat dit mandaat van zaakvoerder bezoldigd zal uitgeoefend worden.

Piot Dries

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
3STC

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 124 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande