4SAP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4SAP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.273.134

Publication

05/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12303031*

Neergelegd

01-06-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0846273134

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): 4SAP

(verkort): 4SAP

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1932 Zaventem, Frans Smoldersstraat 8a bus 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Philippe VANLATUM, notaris te Oedelem, op dertig mei tweeduizend en twaalf, waarvan huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat:

de Heer VAN HOUCKE Frederik Dominique, geboren te Brugge op tweeëntwintig maart negentienhonderd éénentachtig, ongehuwd, wonende te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Frans Smoldersstraat 8a bus 4. Nationaal nummer : 810322 165 24,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam 4SAP. Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00 EUR) en is verdeeld is in HONDERD (100) aandelen zonder nominale waarde..

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

de Heer VAN HOUCKE Frederik, voornoemd, titularis van HONDERD (100) aandelen, en heeft een bedrag van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00 EUR) gestort.

TOTAAL : HONDERD (100) AANDELEN.

De oprichter verklaart en erkent dat elk aandeel voor twee derden volstort is.

Een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) is ter beschikking van de vennootschap uit hoofde van gezegde in geld gedane intekening en afbetaling, en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij KBC BANK.

NAAM  VORM  ZETEL

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt 4SAP

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Fran Smoldersstraat 8a bus 4. Hij kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar iedere andere plaats in België bij besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtneming van de taalwetgeving.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel: zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon, op alle wijzen die zij het best geschikt acht alle volgende activiteiten uit te oefenen:

- Het verlenen van adviezen van financiële, administratieve, organisatorische, technische of commerciële aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

- Bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, algemeen bestuur, productie en verkoop;

- Het verstrekken van dienstverlening in de sector van telecommunicatie en informatica onder de vorm van consultancy en de verkoop van hard- en software en aanverwante artikelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.;

- Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.;

- Algemene audit-activiteiten;

- Overige activiteiten in verband met administratie;

- Overige zakelijke dienstverlening;

- Verlenen van advies over computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van de gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing;

- Overige advisering in verband met programmatuur en levering van programmatuur;

- Het al dan niet permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden;

- Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

- Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

- Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel;

- Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

- De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere

vennootschap uitoefenen;

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Bij toepassing van artikel 60 Wetboek van vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één april tweeduizend en twaalf. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00 EUR) en verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn steeds op naam.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De (eventuele) statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

zijn dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt geldig verbonden tegenover derden en in rechte door de enige zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn door iedere zaakvoerder afzonderlijk. JAARVERGADERING

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de VIERDE MAANDAG van de maand JUNI om TWINTIG UUR.

Indien deze dag een feestdag of een wettelijke rustdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op het zelfde uur gehouden.

Zij wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet hierna, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Het bestuursorgaan en in voorkomend geval de commissaris kan de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moet worden bijeengeroepen wanneer de vennoten die één /vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De algemene vergadering kan op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal ter vergadering vertegenwoordigde aandelen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van het volgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en het bestuursorgaan maakt de inventaris op, alsmede de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door het Wetboek Vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. De afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming zaakvoerder.

De vergadering heeft besloten als zaakvoerder te benoemen :

de Heer VAN HOUCKE Frederik, voormeld,

Hij wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Voormelde verschijner verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien.

Eerste jaarvergadering

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

BIJZONDERE VOLMACHT

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de Belasting over de Toegevoegde Waarde en belastingsadministraties en de noodzakelijke inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen naar aanleiding van deze oprichting, beslist de vergadering volmacht te geven aan de Heer Philip MARTENS, te 2870 Ruisbroek, Klein broek 58, en aan zijn bedienden met recht van indeplaatsstelling.

Notaris Philippe Vanlatum te Beernem (Oedelem)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
4SAP

Adresse
FRANS SMOLDERSSTRAAT 8A, BUS 4 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande