5XW HUMAN RESOURCES CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : 5XW HUMAN RESOURCES CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 534.558.387

Publication

29/05/2013
ÿþ _=- -- --=---~-, Mod4Vad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" + 'tl 1, ;:d. x?,

del}. 1 7 ME1 2013

Griffie

i

u

bet aÉ 8e Stal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : 5xW Human Resources Consulting (verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootscap

Zetel : Swertmolenstraat 9, 3020 Herent

(voffedig adres)

Onderwerp akte : Acte van oprichting en statuten

AKTE VAN OPRICHTING EN STATUTEN VAN DE

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Tussen:

Nys Geert, wanende te Swertmoienstraat 9, 3020 Herent, geboren te Heist-op-den-Berg op 26 augustus 1965.

Honoré Lieve, wonende te Swertmolenstraat 9, 3020 Herent, geboren te kortrijk op 16 april 1964.

wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

I. STATUTEN

HOOFDSTUK i  Naam  duur zetel  doel

Artikel 1

De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap

onder de naam' 5xW Human Resources Consulting'.

Artikel 2

IJe vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Swertmolenstraat 9, 3020 Herent

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalig gedeelte van België en het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking In de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

-Het adviseren van Belgische en internationale bedrijven op het vlak van personeelszaken, met in begrip van, maar niet beperkt tot het ontwikkelen, implementeren en analyseren van strategieën, structuren, processen, polities, praktijken en behoeften aangaande het personeelsbeleid, recrutering, vertoning en aanvullende voordelen, internationale tewerkstelling, training en opleiding en informaticasystemen voor personeelszaken.

©S 3L.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het coördineren van projecten met betrekking tot personeelszaken en informaticasystemen voor personeelsbeleid.

-Het uitvoeren van operationele taken zoals loon- en weddeadministratie, personeelsadministratie, testen van informaticasystemen voor personeelsbeleid.

-Het geven van opleiding en training.

-Het adviseren van bedrijven op vlak van personeelszaken bij overnames of het verkoop van een deel van het bedrijf.

-het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financlëie en andere bijstand sen de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft,

ele financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en deicredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede, van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beieggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

-Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

-Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

-Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

-Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciële activiteiten.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, houwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in het binnen- ais in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals aile handelsverrichtingen en adviesdaden stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doei geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen In andere vennootschappen en ondernemingen zowel ln België ais in het buitenland.

HOOFDSTUK II -- VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 5

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 1000 ¬ . Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld,

waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

»Nys Geert onderschrijf 9 aandelen voor een bedrag van 900100 e.

-Honoré Lieve onderschrijft 1 aandeel voor een bedrag van 100,00 ¬ .

Artikel 6

De vennoten zullen delen in de winst en in het verlies volgens inbreng zoals omschreven in artikel 5. Voor de stille vennoten Is het eventuele verlies beperkt tot hun Inbreng in het vermogen zoals omschreven in Artikel 5.

Artikel 7

in geen geval en om geen enkele reden, zuilen de vennoten of hun erfgenamen of rechtsopvolgers de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

Artikel 8

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen ais vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger behoudens de mogelijkheid van één of meer van de overblijvende vennoten om binnen de twee maanden na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven de erfgenamen of rechtsopvolgers te weigeren ais vennoot. In dit laatste geval zullen de overblijvende vennoten, die de erfgenamen of rechtsopvolgers van de overleden vennoot als vennoot geweigerd hebben, binnen de vier maanden na het overlijden één of meer nieuwe vennoten moeten aanvaarden die het aandeel van de overledene zullen overnemen voor een prijs zoals bepaald door twee experts, van elke partij een. Mochten deze experts binnen de zes maanden na het overlijden niet tot overeenstemming komen, zal op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap een nieuwe expert

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

aangeduid worden die samen met de reeds aangeduide experts binnen de maand een definitieve waarde zal bepalen. Tegen deze waardebepaling zal geen beroep mogelijk zijn.

Artikel 9

Ingeval een der vennoten zijn aandeel wenst over te dragen zal de nieuwe vennoot moeten aanvaard worden door alle overige vennoten. Indien de nieuwe vennoot niet aanvaard wordt, kan de uittredende vennoot de vennootschap gewoon verder zetten of de overname van zijn aandeel eisen dit volgens de procedure vermeld in artikel 8.

HOOFDSTUK Ill -- BESTUUR

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een onbepaalde duur of zonder beperking van duur, De opdracht van de zaakvoerders kan vergoed worden.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder is bevoegd am alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt,

Artikel 12

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat aaleen

bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

Artikel 13

De zaakvoerders en vennoten die zich inlaten met bestuurstaken zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk

voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De aansprakelijkheid van de stille vennoten is beperkt tot hun inbreng in het vermogen zoals omschreven in Artikel 5.

HOOFDSTUK IV  TOEZICHT

Artikel 14

ledere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boekhouding, de rekeningen, brieven, notulen, en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V  ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 15

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op

de le vrijdag van juni om 20u,

Tevens kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen op schriftelijke aanvraag van de vennoten, die één/vijfde van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Aile vergaderingen warden gehouden ter zetel van de vennootschap.

De oproepingen geschieden via electronische mail, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen véér de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 16

De algemene vergadering is bevoegd am te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

-de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

-het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders, en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de

zaakvoerders;

-de bestemming van de beschikbare winst

-de bezoldigingen van de zaakvoerders;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

.44nr~ 1 behouden àan het

elgisch Staatsblad

-het ontslag en de benoeming van zaakvoerders; -de wijziging van de statuten.

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzonderingen.

Elke beslissing betreffende de benoeming en het ontslag van zaakvoerders evenals de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen.

Artikel 17

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van

elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten, en maken de zaakvoerders de

inventaris op alsmede de jaarrekening.

Artikel 18

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle kosten, inclusief de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van deze winst.

HOOFDSTUK VI  ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 19

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven en zal eindigen op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Kosten ivm de oprichting en de werking van de vennootschap kunnen worden

ingebracht vanaf 1 januari 2013.

BENOEMING

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur. Nys Geert, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Aldus opgemaakt te Leuven, op 17 mei 2013, In vier exemplaren.

Nys Geert, beherend vennoot - zaakvoerder,

Honoré Lieve, stille vennoot

Geert Nys, beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
5XW HUMAN RESOURCES CONSULTING

Adresse
SWERTMOLENSTRAAT 9 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande