A + COACHING, AFGEKORT : A + COACHING

Société en commandite simple


Dénomination : A + COACHING, AFGEKORT : A + COACHING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 630.851.772

Publication

28/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL 1: OPRICHTING

Bij onderhandse akte dd 18 mei 2015 heeft mevrouw Ingrid Smets, wonende te elzenstraat 21, 3061 Leefdaal,

tezamen met een stille vennoot een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

TITEL 2: STATUTEN

De comparanten verklaren te zijn overeengekomen wat volgt;

Artikel 1. Rechtsvorm - naam - zetel

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming A+ Coaching.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3061 Leefdaal, Elzenstraat 21 welke is gelegen in het gerechtelijk

arrondissement Leuven. De zetel mag niet worden verplaatst zonder de toestemming van alle vennoten.

Artikel 2. Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, alle verrichtingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Diensten verleend door een studie-, organisatie- en consulting bureau inzake marketing en advertising. Deze activiteiten omvatten o.a. promotion, salespromotion, actiemarkt, mediaplanning, telemarketing, marktstudie en alle andere activiteiten in verband met marketing en advertising in de meest ruime betekenis van het woord; De bedrijvigheid van (directie)consulent inzake human resources, organisatie, beheer, bedrijfsbeleid en meer in het algemeen het verstrekken van raad en bijstand in juridische, commerciële, communicatieve, financiële, administratieve, bedrijfseconomische en alle andere mogelijke aangelegenheden;

De aanwerving, de selectie, de vorming, training, coaching en het ter beschikking stellen van personeel, dit zowel in België als in het buitenland;

Het verwerven, in eigendom of anderszins, van bedrijfsuitrusting van gelijk welke aard, om deze ten bezwarende titel ter beschikking te stellen van derden in het kader van wetenschappelijk, professioneel of administratief

Kapitaal  Plaatsing en storting van het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 18.600,00 EUR en is verdeeld in 186

aandelen.

Firmanaam-Zetel

De naam van de vennootschap luidt A+ Coaching.

Zij wordt gevestigd te 3061 Leefdaal, Elzenstraat 21 met RPR Leuven.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Aplus Coaching

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : A+ Coaching

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Elzenstraat 21

*15308768*

Luik B

3061

België

0630851772

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bertem (Leefdaal)

Griffie

Neergelegd

26-05-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

dienstbetoon;

De deelneming, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de opslorping, het beheer en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen;

Het uitoefenen van mandaten van bestuur in vennootschappen of ondernemingen van gelijk welke aard; Het verwerven van participaties onder gelijk welke vorm, in gelijk welke Belgische of buitenlandse ondernemingen, en het beheer van deze participaties;

Het huren en verhuren, aan- en verkopen van roerende en onroerende goederen;

In het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die in verband kunnen gebracht worden met wat hiervoor niet-limitatief werd opgesomd.

Dit alles zowel in het groot als in het klein, voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden of als tussenpersoon, makelaar of anderszins, en zowel in België als in het buitenland, maar steeds met uitsluiting van de activiteiten voorbehouden aan wettelijke gereglementeerde beroepen, in zoverre althans de vennootschap niet aan de vestigingseisen zou voldoen.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap heeft verder tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich later vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. - Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van het maatschappelijk doel te bevorderen.

- Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap heeft verder tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

Artikel 3: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De artikelen 1865, 5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een

vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter en hetgeen bepaald is in de artikelen

7 en 8 kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 4: Kapitaal  aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 EURO en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen;

Artikel 5: Beherende en stille vennoten

Ingrid Smets is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt beherend vennoot genoemd.

De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en de verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De stille vennoot mag zich niet inmengen in het bestuur van de vennootschap, maar zal het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6: Bestuur van de vennootschap

§1. Aantal-benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te

besturen en te vertegenwoordigen, zoals hierna bepaald.

§ 2. Duur van de opdracht  ontslag

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen

om wettige redenen door;

Een besluit van de algemene vergadering genomen met gewone meerderheid van stemmen

§ 3. Bevoegheid

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij/zij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nuttig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap

te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen

de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

§ 4. Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en

buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te

handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de

vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

§ 5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan een of meerdere directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§ 6. Bijzondere volmachten

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 7: Overdracht van aandelen onder levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten. Indien de overdracht door de andere vennoten geweigerd wordt, zullen zij zelf de participatie moeten inkopen. De overdracht geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een onafhankelijke deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de drie maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Bij niet-betaling binnen de gestelde termijn kan de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen de ontbinding van de vennootschap vragen.

De overdracht van aandelen, toebehorend aan de gecommanditeerde vennoot zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 8: Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere

vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, zal de procedure voorzien in artikel 7 worden toegepast. Worden

de erfgenamen niet tijdig betaald, kunnen zij eveneens de ontbinding van de vennootschap vragen.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch

de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 9: Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar zal een inventaris en een

jaarrekening worden opgemaakt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 10: Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van alle vennoten wordt vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De oprichters verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in

naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die

daaruit voortvloeien overneemt.

De voornoemde gecommanditeerde vennoot verklaart het mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door

enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het eerste boekjaar vangt aan op 1 mei 2015 en eindigt op 31 december 2016.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvoerder, dit voor onbepaalde

duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: mevrouw Ingrid Smets die hier tussenkomt en

dit mandaat aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Aldus opgemaakt te Tervuren op 18 mei 2015 in 5 exemplaren waarvan elke partij erkent één origineel te hebben

ontvangen.

Artikel 11: Algemene vergadering

§1. Jaarvergadering- Bijzondere buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van juni om 20 uur ten maatschappelijke zetel

of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

§ 2 Bijeenroeping

Iedere vennoot kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vóór de vergadering bij de post aangetekend verzonden zijn naar het adres zoals bepaald in de vennotenregister. Deze brief moet de dagorde vermelden.

§ 3 Stemrecht

Elk aandeel zal recht geven op een stem.

§ 4 Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd

de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald.

Bij staken van stemmen is het voorstel verworpen.

§ 5 wijziging van de statuten

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd worden

goedgekeurd met eenparigheid van stemmen van de vennoten.

Artikel 12: Ontbinding  vereffening

§ 1. Ontbinding

Ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten

die gelden voor een statutenwijziging.

§ 2. Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerders. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van vertegenwoordigende raden.

§ 3. Verdeling van het vereffeningsresultaat

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil.

Ingrid Smets

gecommanditeerde vennoot-zaakvoerder

Coordonnées
A + COACHING, AFGEKORT : A + COACHING

Adresse
ELZENSTRAAT 21 3061 LEEFDAAL

Code postal : 3061
Localité : Leefdaal
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande