A & D PROJECTS

Société en commandite simple


Dénomination : A & D PROJECTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.582.357

Publication

06/01/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i JOUI

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 zi n c2013

DE

GRIFFIER,.

Griffie

Ondernerningsnr : tom' y3 . 62e,

Benaming

(voluit) : A&D Projects

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Rumsdorpstraat 82, 3400 Landen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Oprichting

Dhr. Adriaens David, geboren op 29/0611977, wonende te Rumsdorpstraat 82, 3400 Landen, als actieve vennoot

en

Mevr. Vogels Annick, geboren op 0910211980, wonende te Rumsdorpstraat 82, 3400 Landen, als stille vennoot

verklaren hierbij bij onderhandse akte een gewone commanditaire vennootschap op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgesteld als volgt.

STATUTEN

(.Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1 : De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met als vennootschappelijke benaming: A&D Projects.

Artikel 2 De zetel van de vennootschap is gevestigd te Rumsdorpstraat 82, 3400 Landen. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel :

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

1.alle bouwwerken;

2.alle werken met betrekking tot marmer en arduin;

3.alle metselwerken;

4.alle vloer en tegelwerken, van gelijk welk materiaal;

5.alle plaatsingen van vloerbedekking van en aan gebouwen;

6.alle herstellingswerken van en aan gebouwen;

7.het verzorgen van containerdiensten;

8.algemene coördinatie van bouwwerkzaamheden;

9.chapewerken;

10.het leggen van wegen, straten en paden voor voertuigen en voetgangers;

11.stukadoorswerken;

12.isolatiewerken;

13.studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake industriële en produotie activiteiten,

projectmanagement en -ontwikkeling, en kwaliteitssystemen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

14.beheer en management van vennootschappen;

15.waarnemen van bestuurders- of gelijkaardige functies in andere vennootschappen;

16.overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

17.managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere;

18.het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren;

19.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en de verhuur, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

20.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen;

21.het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen;

22.overige zakelijke dienstverlening;

23.zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van die aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen;

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle bovenvermelde verrichtingen doen die rechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

Artikel 4 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd, die een aanvang neemt vanaf 1 januari 2013.

Il. Vennoten

Artikel 5 ; Alle oprichters zijn vennoten. Dhr. Adriaens David, is initiatiefnemende en startende, hoofdelijk

aansprakelijk vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. Mevr. Vogels Annick is stille vennoot. Zij draagt

niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in

de vennootschap in te brengen.

De machten van de stille vennoten bestaan in:

-de controle van de vennootschap;

-het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder mits meerderheidsstemming;

-de goedkeuring omtrent de vervreemding der financiële vaste activa;

-het stemrecht in de algemene vergadering.

Artikel 6: Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle mede-vennoten toetreden; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om niet de overige vennoten aan de gezamelijke beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 7 : De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend zoals hierna bepaald is onder artikel 21.

Artikel 8 ; Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking drie maanden na de datum van verzending van deze brief of volgens de onderling afgesproken termijn.

III.Maatschappelijke kapitaal

Artikel 9 : Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 1.000 Euro,

volledig volstort, vertegenwoordigd door 100 aandelen.

Het wordt als volgt onderschreven:

- Dhr. David Adriaens 99 aandelen

- Mevr. Annick Vogels 1 aandeel.

IV.Bestuur - Vertegenwoordiging - controle

Artikel 10 : De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één of meerdere zaakvoerders welke derden of beherende vennoten kunnen zijn.

M1,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd. Nochtans kan de algemene vergadering beslissen tot toekenning van een bezoldiging die dan ook te beschouwen zijn als algemene kosten.

Artikel 11 : Iedere zaakvoerder afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder. leder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring , van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 12 : Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft ten allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V.Algemene vergadering

Artikel 13 : De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten,

De algemene vergadering beslist onder meer over

1)aanvaarding van nieuwe vennoten;

2)goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

3)wijziging van statuten.

Artikel 14 ; De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd.

Artikel 15: Elk aandeel geeft het recht op één stem.

Artikel 16 : De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om 19 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij gewone brief, fax of e-mail tot de algemene vergadering worden uitgenodigd. Het verslag van de vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond,

VI.Boekjaar - jaarrekening - Resultaat

Artikel 17: Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 oktober 2013 tot en met 31 december 2014.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit voor de periode van 1 oktober 2013 tot op heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. De oprichters verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

Op éénendertig december van ieder jaar, en voor het eerst op éénendertig december 2014, wordt een inventaris en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 18: Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de zaakvoerders bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt,

De vennoten, verenigd in de algemene vergadering, zullen bij gewone meerderheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

VII.Ontbinding - terugtrekking van een vennoot

Artikel 19 : De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid , de onbekwaamverklaring, de professionele (tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist niet een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Artikel 20 : In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 186 van het W. Venn., onverminderd de toepassing van artikel 184 van het W. Venn, en het hierna bepaalde onder artikel 22.

Artikel 21 : In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt het netto-actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, zijn deel wordt toegekend.

VlI1.Diverse bepalingen

Artikel 22 : De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van artikels der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Artikel 23 : Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek,

Artikel 24 : Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de ter zake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

In drievoud opgemaakt te Landen op 20 oktober 2013 Annick Vogels

David Adriaens

Bijzondere algemene vergadering

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en beslissen zij tot zaakvoerders van de vennootschap te benoemen de heer David Adriaens. Hij kan tegenover derden als vertegenwoordiger van de vennootschap optreden en rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking stellen.

WAARVAN AKTE EN PROCES VERBAAL

Opgesteld te Landen op 20 oktober 2013

David Adriaens Annick Vogels

'` "

Coordonnées
A & D PROJECTS

Adresse
RUMSDORPSTRAAT 82 3400 LANDEN

Code postal : 3400
Localité : Rumsdorp
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande