A & G ENTERTAINMENT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : A & G ENTERTAINMENT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 544.295.110

Publication

21/01/2014
ÿþVoor-

behoudt aan he Belgisc

Staatsbl

Md PDF 11.1

Wit< rrEj ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 5U(d" 13S- À40

Benaming (voluit) : A&G ENTERTAINMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Galgestraat 19 -1703 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte : Oprichting

Tekst:

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 06/01/2014

Er wordt opgericht op 6 januari 2014, bij onderhandse akte, tussen:

1. De Heer Deplancke Guy, wonende te Galgestraat 19 te 1703 Dilbeek

2. Mevrouw Debruyne Annick, wonende te Galgestraat 19 te 1703 Dilbeek

een vennootschap die de rechtsvorm van een vennootschap onder firma heeft aangenomen, met de maatschappelijke naam A&G Entertainment VOF.

Artikel 1 : Doel van de vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Alle verrichtingen te verwezenlijken die verband houden met het produceren, uitgeven, verkopen en verdelen van tekst en muziek, zowel in partituurvorm, boekvorm als op geluidsdragers, evenals het beheer en de exploitatie van alle betreffende rechten.

- Het fabriceren of laten fabriceren, het opnemen of laten opnemen, het commercialiseren als promoten van allerhande audio- en visuele producten.

- Het organiseren van concerten, optredens, voordrachten, voorstellingen, meetings, enzovoort. - De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoerhandel, de huur en de verhuring, het onderhoud en de herstelling van muziekinstrumenten, onderdelen en bijhorigheden ervan, licht en geluidsinstallaties, schouwspel benodigdheden. Dit zowel met als zonder de bediening van deze installaties en benodigdheden.

- Het bedenken en helpen uitvoeren van radio- en tv-programma's. Dit kan inhouden: het bedenken van scenario's voor spelprogramma's, documentaires, series en dergelijke; het schrijven van teksten hiervoor.

- Reportage - en ander journalistiek werk voor radio, televisie en voor de gedrukte media. - Het schrijven van songteksten.

- Het schrijven van teksten allerhande, artikels, verhalen, speeches, essays, romans, enzovoort. - Het maken van concepten, reclamecampagnes en promotionele aanbevelingen voor reclamebureaus en adverteerders.

- Alle vormen van reclame (tv, radio, affiche, advertentie, folder, krant, website, bedrijfsfilms, drukwerk sampling, in store acties, promoties, enzovoort).

- Alle vormen van copywriting (zakelijke teksten, commerciële teksten, journalistieke teksten, poëzie, enzovoort)

- Het maken van foto's, audio- en video-opnames (radiospats, muziek, gesproken woord, reclamespots, film, muziekclips, enzovoort) .

- Het organiseren van allerlei vormen van events en bijhorende (catering, personeelbeheer, tastings, animaties, installaties, enzovoort).

- Algemene schilderwerken, het plaatsen van behang, afwerking van gebouwen in de ruimste zin van het woord, het ontmossen en schilderen van daken, reinigen en waterdicht maken van woningen en gebouwen o.m. met vochtwerende en waterafstotende producten, het schilderen en kaleien van gevels.

et4

*use.

Griffie

111111,11020IIVIIM1213*

Pp de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz i van de perso(ojn.(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r Lez l - vervolg Mcd Pt* 11,1

jik t

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben bij het uitvoeren van schilder-, behang- en bevloeringswerken inclusief het leggen van laminaat en parket en dit in de meest ruime betekenis.

- Onderaannemingen in schilder- en inrichtingswerken.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag deze verrichtingen doen voor eigen rekening, zowel als in naam en voor rekening van derden.



Staatsblad = 21TOI71a14 - Annexes du Moniteur belge Zij mag in het kader van haar activiteit alle roerende, onroerende, financiële, industriële en hypothecaire verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag aile intellectuele rechten uitbaten.

Zij mag zich borgstellen voor andere natuurlijke en rechtspersonen.

Zij mag zich tevens associëren met particulieren door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op het even weke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

De vennootschap mag haar verworven kennis op welk vlak ook waarderen ten opzichte van derden door het verstrekken van adviezen, het maken van studies en het commercialiseren van deze kennis in ruimere kring.

Artikel 2 : Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijk zetel is gevestigd te Galgestraat 19, 1703 Dilbeek.

Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3 : Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt op 6 januari 2014. Alle verrichtingen die gebeurd zijn tussen die datum en de datum van effectieve oprichting, worden geacht door de vennootschap te zijn gedaan.

Artikel 4.: Maatschappelijk kapitaal en inbreng

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1.000,00 (duizend) EURO, volledig volstort, vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam en zonder nominale waarde. De aandelen worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Het wordt als volgt onderschreven:

1. De Heer Deplancke Guy, bovenvermelde sub 1, voor 50 aandelen.

3. Mevrouw Debruyne Annick, bovenvermelde sub 2, voor 50 aandelen.

Inbreng in geld

De heer Deplancke Guy doet een inbreng in geld van 500,00 EURO in speciën. Ter vergoeding van deze inbreng ontvangt hij vijftig aandelen.

Mevrouw Debruyne Annick doet een inbreng in geld van 500,00 EURO in speciën. Ter vergoeding van deze inbreng ontvangt hij vijftig aandelen.

Artikel 7 : Vertegenwoordiging - controle

De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de

vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en vacaties, en van hun vergoeding voor de





op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

itirki Q - vervolg

Mod PDF 11.1

geleverde beroepsprestaties die jaarlijks wordt bepaald door de algemene vergadering.

Iedere vennoot afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de

vennootschapsfirma, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als

verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring , van beheer

en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 8 : Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand maart om 19u30 op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

Artikel 9 : Boekjaar - jaarrekening - resultaat

Het boekjaar loopt van 1 oktober tot 30 september van ieder jaar.

Op 30 september van ieder jaar wordt een inventaris opgemaakt en wordt het resultaat van het jaar opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Buitengewone algemene vergadering

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht zijn vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en hebben vastgesteld dat overeenkomstig artikel 7 van deze statuten iedere vennoot tegenover derden als vertegenwoordiger van de vennootschap kan optreden en rechtsgeldig alle daden van bewaring van beheer en van beschikking kan stellen.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 6 januari 2014 tot 30 september 2015.

Als niet statutaire zaakvoerders worden aangesteld Mevrouw Debruyne Annick en De Heer Deplancke Guy. De functie van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andere beslissing door de algemene vergadering.

Alle professionele activiteiten en verbintenissen aangegaan door de oprichters van de laatste twee maanden voor de datum van oprichting van de A&G Entertainment VOF worden geacht te zijn gedaan in naam en voor rekening van de VOF.

Deze oprichtingsakte werd door hen opgemaakt en ondertekend in 4 originelen, waarvan elke partij erkend 1 ontvangen te hebben, 1 exemplaar bestemd is voor de registratie en 1 exemplaar op de zetel van de vennootschap blijft.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 06/01/2014

Deplancke Guy

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : haam en handtekening.

Coordonnées
A & G ENTERTAINMENT

Adresse
GALGESTRAAT 19 1703 SCHEPDAAL

Code postal : 1703
Localité : Schepdaal
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande