A NEW VENTURE

Société en commandite simple


Dénomination : A NEW VENTURE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 630.699.443

Publication

21/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de onderhandse oprichtingsakte, getekend op 18 mei 2015 :

1. Gecommanditeerde vennoot : Peter Schreurs, Ophemstraat 139 te 3050 Oud-Heverlee, NN 66.06.29-211.56

2. Rechtsvorm : De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

3. Benaming : De naam van de vennootschap luidt: «A NEW VENTURE».

4. Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3050 Oud-Heverlee, Ophemstraat 139.

5. Doel : De vennootschap heeft tot doel:

A. Het uitoefenen van management, consulting en beheersactiviteiten. Het verstrekken van alle adviezen en diensten betreffende de organisatie en reorganisatie van vennootschappen en in het bijzonder het bijstaan van de bestuursorganen van vennootschappen, het waarnemen van bestuursopdrachten en het waarnemen van het dagelijkse beleid van alle deelaspecten van de administratie, boekhouding, personeelsbeleid, commercieel beleid en technisch beleid.

Het sluiten van consulting, interim en dienstverleningsovereenkomsten. Het ter beschikking stellen van personeel, kantooruitrusting, bedrijfsmaterieel en de financiering daarvan.

Het zoeken naar en het bemiddelen en onderhandelen met gegadigde handelspartners ten behoeve van vennootschappen en instellingen en het verzekeren van de continuïteit van aangegane relaties.

Het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen.

Het op punt stellen van nieuwe designontwikkelingen, het ontwikkelen van management methodes voor diverse opdrachtgevers.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz. Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

Activiteiten van systeemintegrators en IT consultancy activiteiten. Het beheer van computerfaciliteiten, het ontwerpen en programmeren van computerprogramma s.

Verhuur en onder licentie geven van IT programma s en IT systemen

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, know how, publicaties en aanverwante immateriele activa

B. Alle verrichtingen die verband houden met het beheer van alle onroerende goederen ofr rechten en zonder dat de hiernavolgende opsomming beperkend is: de aankoop, de verkoop, de bemiddeling, de ruil, het in huur nemen, het valoriseren, de verkaveling, de onderhandeling, het beheer, het uitbaten, de verhuring, de onderhuur, de bouwz, de omvorming, de afwerking en het onderhoud, de exploitatie en de promotie van alle onroerende en roerende goederen, de onroerende leasing, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De conceptie en de verwezenlijking van alle roerende en onroerende bouwprojecten, het opmaken van uitvoeringsplannen en bestekken, het afsluiten van alle contracten en controle op de uitvoering ervan en in het algemeen alle verrichtingen en opdrachten die ten laste vallen van studiebureau s met inbegrip van alle

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : A New Venture

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Ophemstraat 139

*15308400*

Luik B

3050

België

0630699443

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oud-Heverlee

Griffie

Neergelegd

19-05-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

faciliteiten met betrekking tot het aanvragen van bouw- en verkavelingsvergunningen alsook het beheer voor rekening van eigenaars van onroerende goederen.

C. Met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies:

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheer van aandelen, obligaties, kasbons or andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische ofr buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door geheel of gedeeltelijke overname van aandelen in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalstructuur en beleggingen van allerlei aard;

Het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen;

Het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden, ook voor schulden van derden, waaronder in begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden aan één of meerdere dochtervennootschappen.

D. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsinrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijkingen van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschapen, in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

6. Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

7. Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is en door de vennoten volstort door inbreng in geld, bedraagt duizend euro en is verdeeld in tien aandelen, zonder nominale waarde.

8. Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel

van de vennootschap en heeft daartoe alle machten, met uitzondering van de handelingen die door de wet of

door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Enkel bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

9. Algemene Vergadering van de vennoten : De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 14u, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

10. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

11. Benoeming zaakvoerder : wordt benoemd tot zaakvoerder, voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: SCHREURS Peter (NN 66.06.29-211.56) , voornoemd.

12. Eerste boekjaar : Het eerste boekjaar begint op 18 mei 2015 en eindigt op 31 december 2016 .

13. Bekrachtiging : Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt en dit te rekenen vanaf 1 januari 2015.

14. Volmacht : De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor Mechlinia BVBA, Frans Halsvest 2 bus 101, 2800 Mechelen, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten met betrekking tot de oprichting van de vennootschap en kennisgevingen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en de fiscale administraties te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd : oprichtingsakte dd. 18/05/2015

Peter Schreurs,

zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
A NEW VENTURE

Adresse
OPHEMSTRAAT 139 3050 OUD-HEVERLEE

Code postal : 3050
Localité : OUD-HEVERLEE
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande