A & S ZAKENKANTOOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & S ZAKENKANTOOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.910.231

Publication

07/04/2014
ÿþmod 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behot,

aan I

Beigh Staats'

111111MMII

BRUSSEL

26 MAR, 2014

Griffie

Ondernemingsnr Lig 142 1_3,1

Benaming (voluit) :A&S Zakenkantoor

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Oude Denderrnondsebaan 84 a

1730 Asse

 Onderwerp akte :OPRICHTING  STATUTEN OVERGANGSBEPALINGEN

JO: BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric de GRAVE, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschapl onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE,!: geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 24 maart tweeduizend en veertien en neergelegd ter griffie: van rechtbank van Koophandel van Brussel v66r de vervulling van de formaliteit van registratie, dat:

:1) De heer TEERUNCK Steve Frans Robert, geboren te Dendermonde op dertig maart negentienhonderdzeventig,

wonende te 1730 Asse, Oude Dendermondsebaan 84 A; en "

i; 2) Mevrouw VAN NIEUWENHUYSEN Ann, geboren te Brussel op zevencntwintig mei negentienhonderdvierenzeventig,

wonende te 1730 Asse, Oude Dendermondsebaan 84 A, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben;

I; opgericht, met de naam : A&S Zakenkantoor.

ZETEL. De zetei is gevestigd te 1730 Asse, Oude Dendermondsebaan 84 A.

DOEL, 1) De vennootschap heeft tot doel:

a. het investeren in roerende en onroerende goederen evenals alle werkzaamheden die hiermede verband houden;

b. het beheren van een onroerend vermogen alsmede alle transacties die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen alsmede zich borg stellen voor de goede afloop vani verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, alsmede aile ;! verrichtingen van commerciële, industriele, onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met

dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

."

2) De vennootschap heeft tevens tot doel het uitoefenen van management, consulting-, beheers- en beleggingsactiviteiten.f!

!! Deze activiteiten omvatten onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen

voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van marketing, management, producten en eveneens hun ontwikkeling,

"

processing en bestuur.

De vennootschap mag tevens alle diensten en adviezen inzake voormelde activiteiten verschaffen, ontwikkelen en leveren, alsook overgaan tot het organiseren van opleidingen en incentives.

i; 3) De vennootschap heeft tevens tot doel, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettclijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies:

, a, het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere; vennootschappen of ondernemingen;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

;ie. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest: mime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake: portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei nard;

d. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen; het verhuren af huren, al dan niet onder het B.T.W.-stelsel, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

; f. het ontwikkelen, kapen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriëIe' duurzame activa;

Op de laatste blz. van LL111.3 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



g. het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen;

h.. het toestaan of opnemen van leningen, kredietopeningen, ai dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden, aan één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van dttden,

van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg medeverbinden en aval ; verlenen voor die schulden;

i. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met! uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle ; ; dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

4) De vennootschap heeft tevens tot doel het uitoefenen van verzekeringsactiviteiten.

Deze activiteiten omvatten onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is: rechtstreekse verzekeringsverrichtingen leven, herverzekeringen, activiteiten van gemengde verzekeringsondernemingen overwegend leven, pensioenfondsen, rechtstreekse verzekeringsverrichtingen niet-leven, activiteiten van gemengde verzekeringsondernemingen overwegend niet-leven.

De vennootschap mag tevens alle diensten en adviezen inzake voormelde activiteiten verschaffen, ontwikkelen en leveren, ; alsook overgaan tot het organiseren van opleidingen en incentives.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

1WITAAL, Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zestigduizend euro (¬ 60.000,00) en is vertegenwoordigd door zestig (60) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen werden a pari in speciën onderschreven, als volgt:

1. door de heer TEERLINCK Steve, voornoemd, ten belope van dertig aandelen, hetzij voor dertigduizend euro (E 30.000,00): 30

2. door Mevrouw VAN NLEUWENHUYSEN Ann, voornoemd, ten belope van dertig aandelen, hetzij voor dertigduizend euro (¬ 30.000,00): 30

SAMEN: zestig aandelen, vertegenwoordigend het volledig maatschappelijk kapitaal, hetzij zestigduizend euro (¬ 60.000,00): 60

; Aile zestig (60) aandelen, vertegenwoordigend het volledig maatschappelijk kapitaal, werden volledig volgestort.

Banktattest. Het geheel van de inbrengen in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de KBC. Een attest, opgemaakt door de bank op 19 maart 201c1, werd overhandigd aan ; notaris.

BESTUUR. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdraehten doen.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op twintig juni van elk jaar om

achttien uur. Indien dit een zon-of feestdag is, de eerstvolgende werkdag. "

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de

oproeping.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op I januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING. De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming van een

reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal beeft

; bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt

het op 31 december 2015.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

' Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

....

Benoemingen:

De oprichters hebben bovendien besloten:

a, hot aantal zaakvoerders vast te stellen op: twee (2);

b. te benoemen tot deze functie:

- de heer TEERLINCK Steve Frans Robert, wonende te 1730 Asse, Oude Dendermondsebaan 84 A; en

mevrouw VAN NIEUWENHUYSEN Ann, wonende te 1730 Asse, Oude Dendermondsebaan 84 A;

c. hot mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur;

d. dat het mandaat van de zaakvoerders vergoed kan worden;

e. geen commissaris te benoemen,

* Volmacht:

De burgerlijke BVBA Defoort-Vincicen & Co, gevestigd te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Belgicalaan 35, met

ondernemingsnummer 0441.368.311, werd daarop aangesteld als bijzondere lasthebber> met macht van indeplaatsstelling,

om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het rechtspersonenregister en de

Kruispuntbank van Ondernemingen, via een ondernemingsloket, en bij de B.T.W.-administratie en de Sociale Kas.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: uitgifte.

Fr.de GRAVE, geassocieerd notaris.

........ -  - ......

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 03.08.2016 16402-0384-012

Coordonnées
A & S ZAKENKANTOOR

Adresse
OUDE DENDERMONDSEBAAN 84 A 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande