A-WORX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : A-WORX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.888.786

Publication

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.05.2012, NGL 29.08.2012 12503-0273-008
21/10/2011
ÿþ Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bi

é

st. " 11159991

Neerceiegd ier griffie der

Rechtbank van Koophande.

te Leuven, de UT. 2011 DE&KFJER,

Ondernemingsnr: 0458.888.786

Benaming

(voluit) : A-WORX

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Stationstraat 13 - 3060 Bertem/Korbeek-Dijle

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING: DOEL

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 27/09/2011, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 07/10/2011, boek 1362 blad 47 vak 6, dat een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap A-WORX, met zetel te Bertem/Korbeek-Dijle, Stationstraas 13, is bijeengekomen, die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. De statuten van de vennootschap werden aangepast aan de beslissing van de bijzondere algemene

vergadering van achtentwintig februari tweeduizend en elf tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap

van Kortenberg, Stationsstraat 38A naar Bertem/Korbeek-Dijle, Stationsstraat 13 (met dubbele s).

Dienvolgens werd de eerste zin van artikel 3 der statuten vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bertem/Korbeek-Dijle, Stationsstraat 13."

2. Het doel van de vennootschap werd gewijzigd.

Dienvolgenswerd de inhoud van artikel 4 der statuten integraal vervangen door volgende tekst:

'De vennootschap heeft als doel, in België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

1)het uitvoeren van alle opdrachten van en in verband met schrijnwerkerij in de meest algemene betekenis, omvattende onder meer binnen- en buitenschrijnwerkerij, dakconstructies, metaal, aluminium- en pvc schrijnwerk, trappen en meubelmakerij;

2)alle hoogtewerk en onderhoudswerken aan kranen, hoogtewerkers, antennetorens en pylonen; alle mogelijke bouwwerken en gebouwen, alsook het plaatsen van alle mogelijke constructies om systemen op te monteren; alsook de plaatsing van aardingssystemen en bliksembeveiliging, en het voeren van de technische inspecties aan en van al deze installaties;

3)het plaatsen van antival- en veiligheidssystemen, vluchtladders;

4)het uitvoeren van alle mogelijke elektriciteitswerken, alsook de handel in alle vormen van elektrische toestellen, apparaten alle toebehoren en uitrusting van genoemde toestelten en al wat nodig, nuttig of verwant is, alsook de installaties van deze materialen in hun meest ruime toepassing, zoals ook keukens, alarminstallaties, en zo meer;

5)het voeren van algemene bouwonderneming in de meest ruime betekenis van het woord, zowel voor nieuwbouw als verbouwing;

6)de aan- en verkoop, import en export, behandeling en productie, in eigen naam, rechtstreeks, via tussenpersonen, agentuur, makelaardij of franchising van alle bouwstoffen, bouwmaterialen, en in het algemeen alle producten rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig voor, aan of in de bouw of het oprichten van gebouwen;

7)de aan- en verkoop, huur en verhuur, leasing, bouw en verbouw van onroerend goed en alle aanverwante activiteiten, doch met uitzondering van de activiteit van vastgoedmakelaar;

8)de uitbating van drankgelegenheid, hetzij café, brasserie, restaurant of taverne, zo mogelijk in combinatie met de amusementspelen;

9)het kopen en verkopen van tabak- en rookwaren, zichtkaarten, souvenirs, dag- en weekbladen, fantasieen luxeartikelen;

10)het aanbieden/uitbaten van aile traiteurs- en cateringdiensten en aanverwante activiteiten zoals de verkoop van maaltijden en alle toebehoren, al dan niet in combinatie met het organiseren van allerhande feesten, banketten, buffetten en salons; het uitvoeren van alle horeca-activiteiten zoals daar zijn hotel, restaurant, bed en breakfast;

11)het optreden als organisator van avontuurlijke bewegingsvormen, buitenactiviteiten, sportactiviteiten, team buildings, workshops, beurzen en markten, zonder dat deze opsomming beperkend is; al dan niet in combinatie met het ter beschikking stellen van de daartoe benodigde ruimtes en materialen; het optreden als begeleider en/of technisch assistent bij deze activiteiten; het geven van opleidingen en trainingen met betrekking tot deze aktiviteiten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan net Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

12)handel drijven in alle roerende goederen nodig voor het verwezenlijken van haar doel;

13)het decoreren van gebouwen, ruimtes en oppervlakten en gebruiksvoorwerpen door middel van om het even welke techniek zoals daar zijn mozaïek, schilderingen zonder limitatief te zijn in deze opsomming alsook de restauratie van deze decoraties.

Dit alles telkens voor en naar particulieren zowel als voor en naar andere ondememers en firma's; in eigen naam dan wel in opdracht.

De vennootschap mag functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag deelnemen of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel der vennootschap.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

3. Tenslotte droeg de algemene vergadering aan de bestuurders de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Quintens Patrick, met kantoor te 3000 Leuven, Brouwersstraat 1 bus 5, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge huidige statutenwijziging, tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-)administraties, waaronder de btw, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

RAAD VAN BESTUUR:

Vervolgens kwamen de bestuurders van de vennootschap in raad samen en verklaarden mij volgende beslissing met eenparigheid van stemmen te nemen:

de raad bevestigde uitdrukkelijk de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato achtentwintig februari tweeduizend en elf (bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien maart nadien, onder nummer 20110314-11039849) tot benoeming van mevrouw Vansteenwegen Greta voornoemd, tot  bijkomende- gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: 1) uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering/raad van bestuur met aanwezigheidslijst, en 2) gecoördineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.05.2011, NGL 12.08.2011 11400-0339-008
14/03/2011
ÿþ MO 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neendied orefié ite

Rechtbank van Koophandel te Lûuvon, de 0 2 11dÀR1 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : 0458.888.786

Benaming

(voluit) : A-Worx

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stationsstraat 38A te 3070 Kortenberg

Onderwerp akte : Adreswijziging + benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 28 februari 2011.

De Algemene vergadering besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Stationstraat 13 te 3060: Korbeek-Dijle vanaf 1 maart 2011.

De algemene vergadering keurt de benoeming goed van Mevr. Vansteenwegen Greta, wonende te Oude! Nethensebaan 43 te 3051 Sint-Joris-Weert als gedelegeerd bestuurder.

Gedaan te Kortenberg op 28 februari 2011.

Voor- " 11039869

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De Feyter Renaat Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2010 : LE098706
07/07/2009 : LE098706
08/11/2007 : LE098706
02/10/2007 : LE098706
02/10/2006 : LE098706
26/01/2006 : LE098706
28/10/2005 : LE098706
08/10/2004 : LE098706
12/11/2003 : LE098706
01/09/2003 : LE098706
04/02/2003 : LE098706
04/02/2003 : LE098706
12/12/2000 : LE098706
16/02/2000 : LE098706
16/02/2000 : LE098706
16/02/2000 : LE098706
09/10/1996 : LEA11886
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.05.2016, NGL 31.08.2016 16557-0573-012

Coordonnées
A-WORX

Adresse
STATIONSTRAAT 13 3060 KORBEEK-DIJLE

Code postal : 3060
Localité : Korbeek-Dijle
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande