A.A.W. TRADING & CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.A.W. TRADING & CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.785.297

Publication

21/08/2014 : BL101094
04/11/2014
ÿþ i1Sod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ou

92 1959*

Ondernemingsnr : 0464.785.297 Benaming

(voluit) : A.A.W. Trading & Consultancy

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Adriaanstraat 44 - 3090 Overijse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Op 14 juli 2014 is overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, door de raad van bestuur van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door opslorping, opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. De naamloze vennootschap Arpadis Benelux, met maatschappelijke zetel Berchemstadionstraat 76 bus 5 te 2600 Antwerpen. Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op 21 december 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2012, onder nummer 12009189. Hierna werden de statuten niet meer gewijzigd. De vennootschap is ingeschreven in het RPR van Antwerpen met ondernemingsnummer 0842.109.557 en heeft als B.T.W.-nummer BE842.109.557. De vennootschap wordt hierna genoemd "opslorpende vennootschap".

Namens haar tekenen:- de heer Laurent Abergel, Kwikstaartlaan 4 te 2610 Antwerpen-Wilrijk, gedelegeerd-bestuurder- de heer Eric Goldschneider, Bronstraat 7 te 2652 Alsemberg, gedelegeerd-bestuurder.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.A.W. Trading & Consultancy, met maatschappelijke zetel Adriaanstraat 44 te 3090 Overijse. Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden, voor Maryrelie Van den Moortel, notaris te Overijse op 24 november 1998 verschenen in de bijlagen tot het' Belgisch Staatsblad van 22 december 1998 onder nummer 981222-160. Hierna werden de statuten niet meer, gewijzigd. De vennootschap is ingeschreven in het RPR van Brussel met ondernemingsnummer 0464.785.297; en is geregistreerd als BTW-plichtige onder het nummer BE0464.785.297. De vennootschap wordt hierna genoemd "op te slorpen vennootschap". Namens haar tekenen:- de heer Laurent Abergel, Kwikstaartlaan 14 te, 2610 Antweprn-Wilrijk, zaakvoerder.

In aanmerking nemende dat de raad van bestuur en de zaakvoerder van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de opslorpende vennootschap, verbinden de raad van bestuur en de zaakvoerder van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat: 1. De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

1.1. De naamloze vennootschap Arpadis Benelux, Berchemstadionstraat 76 bus 5 te 2600 Antwerpen, die

volgens haar statuten het nageweld doel heeft:- Het nemen van aile initiatieven en/of het verrichten van

alle handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, welke bestemd zijn tot het rechtstreeks of onrechtstreeks scheppen, bevorderen, vergemakkelijken of aanmoedigen van elke

handelsactiviteit, de vestiging en ontwikkeling van alle handelsondernemingen. - De vennootschap zal

inzonderheid en ondermeer voglende handelingen kunnen verrichten, zonder dat deze opsomming limitatief zal zijn: -Import, export, groot- en kleinhandel van menigvuldige goederen, onder andere en meer bijzonder producten van de scheikundige nijverheid en producten van de nijverheid van petroleum- en

steenkoolderivaten, alsmede de productie zelf van dergeljke producten. - Tussenpersoon in de handel,

Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, of sociale aangelegenheden. Het

verlenen van adviezen van technische of administratieve aard in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, verkoop, productie en algemeen bestuur.-Onderneming in onroerende goederen, project-ontwikkelaar verwerven of vervreemden, overgaan tot alle mogelijke verkavelingen, opwaarderingen, promotie, verhuringen, beheer van alle gebouwde of niet-gebouwde onroerende goederen.- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligatie, kasbons of andere roerende waarden, -van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

neergelegdlantvangen op

ouï. 2014

ter griffie van

o n~ e1

efmdl aru,et rechtbank van ko

te richten vennootschappen; het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.-De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag de opdracht van bestuurder en/of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

1.2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.A.W. Trading & Consultancy gevestigd " Adriaanstraat 44 te 3090 Overijse die volgens haar statuten het nagemeld doel heeft: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:- Handel in de meest uitgebreide zin en in het bijzonder van chemicaliën.-Het verlenen van activiteiten betreffende consultancy, marketing, management en diensten in de meest uitgebreide zin,- Het optreden als commissaris, het leiden van en het deelnemen in vennootschappe Het verrichten van alle roerende en onroerende rechtshandelingen.- De vennootschap mag beleggingen doen, zowel roerende ais onroerende, zij mag borgstelling verlenen en leningen toestaan binnen het kader van

de geldende wettelijke verplichtingen.- Het verrichten van alle commerciële, industriële en financiële

handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden, zij mag op om het even welke wijze deelnemen aan alle zaken, ondernemingen of vennootschappen waarvan het doel hetzelfde, analoog of verwant is, of waarvan de activiteiten de ontplooiing van haar onderneming kunnen bevorderen.

De sub 1.1. genoemde vennootschap zal als opslorpende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 1.2, gemelde vennootschap, die de op te slorpen vennootschap is.

2.Aan de aandeelhouders van de op te slorpen vennootschap worden in vergoeding voor deze overneming geen aandelen uitgereikt van de opslorpende vennootschap, aangezien de opslorpende vennootschap reeds alle aandelen van de op te slorpen vennootschap bezit.

3.Vanaf 1 juli 2014 worden de verrichtingen gesteld door de op te slorpen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn gevoerd voor rekening van de opslorpende vennootschap.

4.Er zijn in de op te slorpen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

5.Aan de BV ow Bvba Eli Verstappen Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Eli Verstappen, bedrijfsrevisor, wordt door de opslorpende en op te slorpen vennootschap opdracht verleend om het verslag op te maken waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, indien één van de betrokken partijen hiertoe eis stelt. Het ereloon voor deze opdracht wordt onder voorbehoud van uitvoering van de opdracht, bepaald op 1.750 euro.

6.Aan de bestuurders van de opslorpende en op te slorpen vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend. Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende raad van bestuur en de zaakvoerder van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter' kennis brengen op de wijze voorgeschreven in het wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het voorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt. De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 september 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de opslorpende vennootschap. Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 31 augustus 2014,

Laurent Abergel

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2013 : BL101094
31/12/2014 : BL101094
07/01/2015
ÿþMod Word 11.1

mai

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

newrgetcgd/On; angen op

2 4 CCC. 2074

ter griffie vande Nederiands

rechtbank van ~onph talige

I_l3r.{;jssei-,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0464.785.297

Benaming

(voluit) : A.A.W. TRADING & CONSULTANCY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Adriaanstraat 44, 3090 Overijse

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE  PV OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een proces-verbaal gesloten door Karl Van Looy, notaris te Antwerpen op tweeëntwintig december tweeduizend veertien, te registreren, van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.A.W. TRADING & CONSULTANCY, gevestigd te 3090 Overijse, Adriaanstraat 44, ressorterend onder rechtsgebied Brussel blijkt dat deze volgende beslissingen heeft genomen

De vergadering neemt kennis van en gaat over tot bespreking van het fusievoorstel opgesteld op 14 juli 2014, door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap ARPADIS BENELUX, ovememende vennootschap, en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.A.W. TRADING & CONSULTANCY overgenomen vennootschap, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het fusievoorstel wordt goedgekeurd.

Overeenkomstig het fusievoorstel, beslist de algemene vergadering, zijnde de enige vennoot, tot de ontbinding zonder vereffening van de vennootschap, en tot fusie door overneming door de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap ARPADIS BENELUX, voormeld, door overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.A.W. TRADING & CONSULTANCY, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de toestand afgesloten op 30 juni 2014.

Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sinds 1 juli 2014, zullen worden beschouwd als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste alle schulden te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen.

De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden bij deze overdracht worden opgenomen in het proces van de algemene vergadering van de ovememende vennootschap.

Onderhavige beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben enerzijds vanaf het ogenblik van het nemen, door de algemene vergaderingen van de aandeelhouders of vennoten van zowel de overgenomen als de overnemende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap en anderzijds na goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de statutaire wijzigingen die voortvloeien uit de fusie, overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de fusie, vanaf de beslissing genomen door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, van rechtswege en zonder vereffening de ontbinding tot gevolg van onderhavige vennootschap alsmede de overgang van het gehele vermogen van deze vennootschap op de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap ARPADIS BENELUX.

Overeenkomstig artikel 726, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen leidt deze overdracht niet tot de toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de opgeslorpte vennootschap behoren aan de overnemende vennootschap.

De jaarrekening van de overgenomen vennootschap voor de tijdspanne tussen de datum van de jaarafsluiting van het boekjaar waarvoor de rekeningen zijn goedgekeurd en de datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt opgesteld door de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap.

Haar goedkeuring alsmede de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap zal beslist worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder, teneinde de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen in de werkzaamheden van de fusie en te waken over het verloop van de handelingen van overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap; in het bijzonder betreffende de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap in de boeken van de overnemende vennootschap.

In het kader van deze overdracht door fusie, is de zaakvoerder ook nog gemachtigd om:

 de hypotheekbewaarder te ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; aan alle rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet of andere beletselen;

 de overnemende vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden vermeld in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap;

 alle vormvereisten te vervullen die vereist zijn in de kruispuntbank van ondernemingen, het ondernemingsloket, en bij de B.T.W.;

 onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van hun bevoegdheid af te vaardigen zoals hij dat zal bepalen en voor de door hem vastgelegde duur.

De algemene vergadering verleent in het algemeen aile bevoegdheden aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de besluiten genomen omtrent de voorafgaande punten en voor het vervullen van de verdere formaliteiten bij de fusie.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van de openbaarmaking: afschrift, uittreksel

44

Voorbehoudene

% aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2012 : BL101094
15/06/2011 : BL101094
31/05/2010 : BL101094
23/06/2009 : BL101094
09/06/2009 : BL101094
04/06/2008 : BL101094
09/04/2008 : BL101094
05/07/2007 : BL101094
03/11/2005 : LE101094
09/06/2005 : LE101094
09/06/2004 : LE101094
30/04/2003 : LE101094
30/05/2002 : LE101094
13/03/2002 : LE101094
15/07/2000 : LE101094

Coordonnées
A.A.W. TRADING & CONSULTANCY

Adresse
ADRIAANSTRAAT 44 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande