AAR INTERNATIONAL, INC. BELGISCH BIJKANTOOR: AAR INTERNATIONAL, INC.

Divers


Dénomination : AAR INTERNATIONAL, INC. BELGISCH BIJKANTOOR: AAR INTERNATIONAL, INC.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 546.514.529

Publication

21/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MOI



1 2FEV. 2014

aRug , ,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : , j ci G_ 5,4(4. 5/

Benaming

(voluit) : AAR International, Inc.

Belgisch bijkantoor: AAR International, Inc.

(verkort)

Rechtsvorm : Belgisch bijkantoor van een buitenlandse vennootschap opgericht overeenkomstig de wetten van de staat Illinois

Zetel : One AAR Place, 1100 North Wood Dale Road, Wood Dale, Illinois 60191,

Verenigde Staten van Amerika

In België: Leuvensesteenweg 573, 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting bijkantoor - Benoeming vertegenwoordiger

I, Uittreksel van de eenparige schriftlijke besluiten d.d. 13 januari 2014 van de raad van bestuur van AAR International, Inc., buitenlandse vennootschap opgericht overeenkomstig de wetten van de staat Illinois:

ER WERD BESLOTEN dat de vennootschap een bijkantoor wenst in te schrijven en te openen in België (hierna het "Belgisch Bijkantoor" genoemd) overeenkomstig artikel 82 van het Belgisch Wetboek van Vennootschap ("BWV") met de hiernavolgende bijzonderheden:

(i) adres: 1930 Zaventem, Leuvensesteenweg 573, België;

(ii) activiteiten: aankoop, verkoop, herstelling, onderhoud en beheer van vervangingsstukken van commerciële vliegtuigen; en

(iii) naam: AAR International, Inc.

VERDER WERD BESLOTEN dat ongeacht wie van de bestuurders of mandatarissen van de vennootschap hierbij gemachtigd wordt om voor of in naam van de vennootschap, en ongeacht of dit al dan niet onder het zegel van de vennootschap gebeurt, alle documenten te ondertekenen die nodig zijn voor bovengenoemde inschrijving, met inbegrip van de benoeming van een gevolmachtigde voor de betekening van rechtsvorderingen, dagvaardingen, en andere procedures in verband met de bedrijvigheid van de vennootschap in België.

VERDER WERD BESLOTEN dat de hiernavolgende mandatarissen van de vennootschap het recht hebben de Vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen jegens derden overeenkomstig artikel 82, 9° a) van het BWV bij de uitoefening van haar handelsbedrijvigheid in België:

(i) Timothy J. Romenesko voorzitter

(ii) John Holmes ondervoorzitter

(iii) James N. Vincent ondervoorzitter

(iv) Robert J. Regan ondervoorzitter & secretaris

(v) John C. Fortson ondervoorzitter & schatbewaarder

VERDER WERD BESLOTEN dat de hiernavolgende personen benoemd zullen worden als wettelijke vertegenwoordigers van het Belgisch Bijkantoor overeenkomstig artikel 82, 9°, b) van het BWV, met inachtneming van de volgende beperkingen:

(i) de heer Timothy J. Romenesko, in zijn hoedanigheid van voorzitter van AAR International, inc., geboren op 17 mei 1957 te Wisconsin (VSA), met handelsadres te 1100 N. Wood Dale Road, Wood Dale, Illinois 60191 VSA en houder van paspoort nummer 213097825; en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

(ii) de heer John Holmes, in zijn hoedanigheid van ondervoorzitter van AAR International, Inc., geboren op 6 december 1976 te New York (VSA), met handelsadres te 1100 N. Wood Dale Road, Wood Dale, Illinois 60191 VSA en houder van paspoort nummer 442623021.

De bevoegdheden van de wettelijke vertegenwoordigers omvatten (zonder dat dit een beperking inhoudt):

-alle bevoegdheden die nuttig of noodzakelijk zijn voor het dagelijks bestuur, de leiding en werking van het Belgisch Bijkantoor;

-de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden -en in verband met de activiteiten van het Belgisch Bijkantoor, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) de Belgische Postdienst (en iedere private onderneming die koeriersdiensten verstrekt), kredietinstellingen, verzekeringsmaatschappijen en alle Belgische administratieve overheden, sociale zekerheid en belastingsadministraties, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Nationale Bank van België en het Rechtspersonen Register alsmede in procedures voor de rechtbank of arbitrageprocedures (ongeacht of dit in de hoedanigheid van eiser of verweerder is); en

-de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens iedere derde partij in verband met de activiteiten, de handelsbedrijvigheid en werking van het Belgisch Bijkantoor voor alle transacties, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) de indienstneming en het ontslag van personeelsleden (stafmedewerkers), de verplaatsing van de kantoren van het Belgisch Bijkantoor naar iedere andere plaats in België alsmede het sluiten van het Belgisch Bijkantoor en alle daarbij horende (of andere) administratieve formaliteiten.

Aan ieder van de wettelijke vertegenwoordigers wordt de bevoegdheid verleend om alleen op te treden of om plaatsvervangende gevolmachtigden te benoemen.

Geen enkel wettelijk vertegenwoordiger wordt bezoldigd voor de uitvoering van zijn taken.

VERDER WERD BESLOTEN dat alle nodige bevoegdheden worden verleend aan mevrouw Aurélie Schotte, mevrouw Fanny Guilbert, de heer Raphael Piront en de heer Damien Conem, advocaten bij Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Keizerslaan 3, België, waarbij ieder van hen bevoegd is om alleen op te treden en om plaatsvervangende gevolmachtigden te benoemen teneinde namens de vennootschap en/of, in voorkomend geval, het Belgisch Bijkantoor, (I) alle wettelijk vereiste administratieve formaliteiten in België (en, in voorkomend geval, door toedoen van een officieel ondernemingsloket van hun keuze) te verrichten, uit te voeren en te vervolledigen in verband met de inschrijving van het Belgisch Bijkantoor bij de Belgische Kruispuntbank van Ondernemingen, de Nationale Bank van België, Belgische Register van Rechtspersonen en (ii) iedere en alle vereiste formaliteiten met inbegrip van (maar niet beperkt tot) de opstelling, de ondertekening en indiening van alle formulieren met het oog op hun bekendmaking en ieder en alle documenten die nodig of nuttig zijn voor de uitvoering van bovengenoemde besluiten.

U. Overeenkomstig de statuten van AAR International, Inc., buitenlandse vennootschap opgericht op 30 november 1964 overeenkomstig de wetten van de staat Illinois:

1. De vennootschap draagt de naam AAR International, Inc.

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd in de staat Illinois op het adres One AAR Place, 1 100 North Wood Dale Road, Wood Dale, 60191 Illinois, Verenigde Staten van Amerika.

3, De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

4, Het doel waarvoor de vennootschap werd opgericht is als volgt:

De vervaardiging, aankoop, verkoop, het onderhoud, de herstelling en handel in vliegtuigmotoren, onderdelen, onderdelen van het vliegtuigcasco, toebehoren, ontstekingscomponenten, boordinstrumenten voor vliegtuigen, met inbegrip van radio- en navigatie-uitrusting, en iedere en allerlei aanverwante producten, tezamen niet wijziging van iedere en aile bovengenoemde producten en op te treden als vertegenwoordiger van de fabriek in verband met de verkoop van ongeacht welk van bovengenoemde producten.

Goederen, koopwaar, handelswaar en persoonlijke eigendom van allerlei aard en beschrijving kopen, verkopen en erin handel drijven.

Vastgoed van iedere deelneming daarin verwerven, bezitten, gebruiken, vervoeren of er anderszins over beschikken.

De uitoefening van iedere wettelijke handelsbedrijvigheid waarvoor vennootschappen mogen opgericht worden overeenkomstig de Wet op de Handelsvennootschappen van 1963 van de staat Illinois.

5. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 150.000 USD en is verdeelt in 50.000 aandelen.

Raphael Piront

Lasthebber

W-1

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijkertijd neergelegd:

1. De statuten (articles of incorporation) van AAR International, Inc., met apostille, tesamen met een beëdigde vertaling daarvan (overeenkomstig artikel 85 van het Wetboek van vennootschappen);

2. de werkingsregels (by-laws) van AAR International, Inc., met apostille, tesamen met een beëdigde vertaling daarvan (overeenkomstig artikel 85 van het Wetboek van vennootschappen);

3. een certificaat dat het bestaan van van AAR International, Inc. vaststelt; en

4. de eenparige schriftlijke besluiten d.d, 13 januari 2014 van de raad van bestuur van AAR internationai, lnc., met apostille, tesamen met een beëdigde vertaling daarvan (overeenkomstig artikel 85 van het Wetboek van vennootschappen).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AAR INTERNATIONAL, INC. BELGISCH BIJKANTOOR:…

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 573 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande