ABBA CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABBA CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.737.820

Publication

14/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311910*

Neergelegd

10-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Nering 28

Ondernemingsnummer :

0633737820

Benaming (voluit) : ABBA CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Luidens een akte verleden voor Meester Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR , op negen juli tweeduizend vijftien, werd er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht genaamd "ABBA CONSTRUCT", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 1650 Beersel, Nering 28 en met een kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) zonder vermelding van nominale waarde.

Deelgenoten

-De heer HAMDAOUI Abdelhak, wonende te 1700 Dilbeek, Stationsstraat 261 ;

- De heer BEN ABDELHADI Bacher, Charles Woestelaan 285 (bus 2).

Vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Ze draagt de benaming "ABBA CONSTRUCT".

Maatschappelijke zetel

Het maatschappelijke zetel is gevestigd te 1650 Beersel, Nering, 28.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of met medewerking van derden:

- Kopen, verkopen, doorverkopen, verhuren, de activiteit van vastgoedmakelaar, verbouwen, inrichten, renoveren en beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende en roerende goederen; alle onroerende goederen exploiteren en meer bepaald verkavelingen creëren en ontwikkelen.

De vennootschap kan een vastgoedpatrimonium tot stand brengen, ontwikkelen, promoten en beheren en kan elke vastgoed- en grondtransactie van gelijk welke aard realiseren, met inbegrip van die welke betrekking hebben op alle zakelijke vastgoedrechten zoals, onder meer, erfpacht, opstal of ook vastgoedleasing, dit alles in de ruimste betekenis en meer bepaald: verwerven, vervreemden, de handeling van bezwaren, ruilen, renoveren, verbouwen, inrichten, onderhouden, verkavelen, prospectie, exploitatie, voorbereiden met het oog op bouwen, verhuren of huren, onderverhuren, ter beschikking stellen, beheer, in de breedste betekenis, in eigen naam en in naam van derden, van onroerende goederen en zakelijke vastgoedrechten, zonder dat deze opsomming beperkend is, en van roerende goederen met betrekking tot de inrichting en de uitrusting van onroerende goederen, zonder dat deze opsomming beperkend is, de exploitatie van handelszaken en/of onroerende goederen en zakelijke vastgoedrechten, evenals alle handelingen die een rechtstreeks of indirect verband hebben met dit maatschappelijk doel of die rechtstreeks of indirect bevorderlijk zouden zijn voor het rendement van roerende en onroerende goederen.

Ze mag haar onroerende goederen hypothekeren en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, verpanden.

Ze kan zich ook  in functie van haar belangen  borg stellen en gelijk welke persoonlijke of zakelijke

1650 Beersel

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

zekerheid geven of haar goedkeuring verlenen voor alle leningen of verbintenissen van welke aard ook, zowel voor haarzelf als voor alle derden, met inbegrip van de beheerders, de vennoten, het personeel en de aangestelden van de vennootschap.

- Elke bijdrage tot de oprichting en de ontwikkeling van bedrijven en meer bepaald technisch, commercieel of administratief advies verstrekken in de ruimste betekenis van het woord, met uitzondering van advies voor het beleggen van geld en dergelijke, raad geven, bijstand verlenen en rechtstreeks of onrechtstreeks diensten leveren op administratief en financieel vlak en op het vlak van de verkoop, de productie, de organisatietechnieken en handelsdistributie en meer algemeen van het beheer in het algemeen en de uitoefening van alle diensten- en managementactiviteiten in de ruimste betekenis van die begrippen, aan gelijk welke natuurlijke of rechtspersonen; alle mandaten uitvoeren in de vorm van studies inzake organisatie, deskundigenonderzoeken, technische of andere handelingen en advies op eender welk domein dat deel uitmaakt van haar maatschappelijk doel. - De handel, onder al haar vormen, en meer bepaald de invoer of uitvoer, aankoop of verkoop, in groot- of kleinhandel, vervoer, huur, verhuur, vertegenwoordiging, promotie, installatie, fabricatie, transformatie, van alle goederen en producten, in de meest ruime zin van het woord.

- Ze mag een roerend patrimonium oprichten, ontwikkelen en beheren en alle roerende transacties van welke aard ook realiseren, met inbegrip van die welke betrekking hebben op alle roerende rechten zoals verwerven door inschrijving of overdracht en het beheer van aandelen, deelbewijzen, al dan niet converteerbare obligaties, consumentenkredieten, gewone leningen, kasbonnen of andere roerende waarden, in welke vorm ook, zowel van rechtspersonen of bedrijven in het binnen-of buitenland, die bestaan of nog moeten worden opgericht.

De vennootschap kan, door inbreng in geld of natura, door fusie, inschrijving, deelname, financiële of andere tussenkomst, participaties nemen in andere bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel gelijkt op of analoog is met haar maatschappelijk doel of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen. - De vennootschap kan gelijk welk mandaat van welke aard ook uitoefenen evenals gelijk welke toegelaten functie bij eender welke Belgische of buitenlandse rechtspersoon, met inbegrip van de functie van bestuurder, gedelegeerde voor het dagelijks bestuur, zaakvoerder en vereffenaar. Dit mandaat kan al dan niet bezoldigd zijn.

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële, onroerende en roerende transacties uitvoeren die rechtstreeks of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of haar ontwikkeling kunnen bevorderen, met uitzondering van transacties met roerende en onroerende waarden die de wet voorbehoudt voor banken en beursvennootschappen.

De bovenstaande opsomming is niet beperkend.

Indien het vervullen van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden van toegang tot het beroep, maakt de vennootschap haar optreden, wat betreft het vervullen van die handelingen, ondergeschikt aan het verwezenlijken van die voorwaarden. Alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders is bevoegd om dit maatschappelijk doel te interpreteren.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal volledig ingetekend en gedeeltelijk volstort op de volgende wijze:

- de heer HAMDAOUI Abdelhak, voornoemd, ten belope van vijftig aandelen (50), voor een inbreng van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (9.275,00 ¬ ), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ );

- de heer WILLEMART Vincent, voornoemd, ten belope van vijftig aandelen (50), voor een inbreng van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (9.275,00 ¬ ), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ).

Totaal: honderd aandelen (100).

Winstverdeling

Op de netto winst, na aftrekking van de lasten en delgingen, zal er ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds, deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

In geval van ontbinding, na verwezenlijking van het actief, aanzuivering van het passief of het in consignatie geven van het bedrag nodig om dat te doen, zal het saldo verdeeld worden onder de deelgenoten a rato van de aandelen in ieders bezit.

Indien de aandelen niet in gelijke mate vrijgemaakt worden, zal/zullen de vereffenaar(s) voorafgaandelijk het evenwicht herstellen, hetzij door oproeping van fondsen, hetzij door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

gedeeltelijke terugbetalingen.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op initiatief van het bestuur of van de commissarissen op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingsbrief, eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Mocht die dag een feestdag zijn, dan zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag op het zelfde uur.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem; de vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden getroffen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien er verschillende zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer er verschillende zaakvoerders zijn, vormen zij samen het college van zaakvoerders. In dit geval, heeft ieder zaakvoerder de bevoegdheid om alleen te handelen in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte; hij mag in naam van de vennootschap alle daden van beheer of beschikking stellen; al hetgeen door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering valt onder zijn bevoegdheid.

Elke zaakvoerder wordt er toe gemachtigd onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aan te stellen voor welbepaalde opdrachten.

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en dat de sociale statuten vastgelegd zijn, hebben de comparanten, op termijn, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap haar juridische persoonlijkheid verkregen heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen :

1/ Zaakvoerder

De verschijners beslissen, met eenparigheid van stemmen, om:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee;

b. te benoemen tot deze functie:

- de heer HAMDAOUI Abdelhak, voornoemd;

- de heer BEN ABDELHADI Bacher, voornoemd.

c. de zaakvoerders worden benoemd voor een onbepaalde duur.;

d. het mandaat van de zaakvoerders niet te vergoeden.

2/ Commissaris(sen)

De comparanten stellen vast en verklaren dat blijkt uit te goeder trouw verrichte schattingen, dat ten minste voor het eerste boekjaar, de vennootschap aan de in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen vermelde criteria zal voldoen, aangezien zij als een "kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 van het voornoemde Wetboek wordt beschouwd. Dientengevolge beslissen ze, met eenparigheid van stemmen, geen commissaris te benoemen.

3/ Afsluiting van het eerste boekjaar

De comparanten beslissen dat het eerste boekjaar begonnen op de dag van oprichtingakte wordt afgesloten op 31 december 2016.

4/ Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De comparanten beslissen dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld in juni tweeduizend zeventien.

5/ Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzonder lasthebber van de vennootschap met mogelijkheid van in de plaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « S.A.D. FIDUCIAIRE PETITES ET MOYENNES ENTREPRISES», met maatschappelijke zetel te 1082 Sint-Agatha-Berchem, Zevensterrenstraat 37, ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij ieder administratiekantoor en/of vennootschap.

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de formaliteiten in verband met het

verkrijgen van het ondernemingsnummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Coordonnées
ABBA CONSTRUCT

Adresse
NERING 28 1650 BEERSEL

Code postal : 1650
Localité : BEERSEL
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande