ABR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.562.329

Publication

08/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Mevrouw ABELOOS Anne, voornoemd, verklaart in te schrijven op duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00) en verklaart inbreng te doen in geld van duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00) waarvoor haar honderd (100) aandelen toegekend zijn. Haar inbreng is volledig volstort.

" De heer DE VOS Luc, voornoemd, verklaart in te schrijven op drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00) en verklaart inbreng te doen in geld van drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00) waarvoor hem tweehonderd (200) aandelen toegekend zijn. Zijn inbreng is volledig volstort.

" Mevrouw ABELOOS Gratia, voornoemd, verklaart in te schrijven op drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00) en verklaart inbreng te doen in geld van drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00) waarvoor haar tweehonderd (200) aandelen toegekend zijn. Haar inbreng is volledig volstort.

De oprichtende partij verklaart dat het kapitaal volledig is volstort en bijgevolg dat uiteraard ieder aandeel voor minstens één/vijfde volstort is.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis-bank, onder rekeningnummer BE49 0017 6009 1571, geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ABR -in-oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde bankinstelling, dat mij, Notaris, is overhandigd, om te bewaren in mijn dossier.

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, hetzij achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,), overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, zoals blijkt uit voormeld bankattest.

De oprichtende partij verklaart dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Artikel 1. - Naam

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid draagt de benaming  ABR . Artikel 3. - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Dreef 16, 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps).

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder. Artikel 4. - Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1.Het leveren van management advies op vlak van innovatie, technologie, strategie, marketing, onderhandelingen.

2. Het leveren van advies op gebied van financiële bedrijfsvoering en algemeen beheer en organisatie.

3. Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechterlijk statuut;

4. Het samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangennemen in andere ondernemingen;

5. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties en mandaten, het verlenen van advies, management, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand en andere diensten, inclusief het optreden als commercieel tussenpersoon, aan verbonden vennootschappen of derden. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

6. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken;

7. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs;

8. Het verwerven, verhuren en verbouwen van onroerende goederen behorende of verworven door de vennootschap, met uitzondering van die handelingen onderworpen aan een bijzondere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

reglementering.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Artikel 5. - Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, maar die elk één/honderdzesentachtigste (1/1.000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 15.  Benoeming - Ontslag van een zaakvoerder.

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

Artikel 16. - Salaris

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 19. - Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 20. - Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten. Artikel 22. - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden, jaarlijks laatste vrijdag van de maand mei om 18 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Artikel 24. - Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 26. - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Deelneming aan de algemene vergadering op afstand langs elektronische weg :

§ 1. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder/raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Artikel 27. - Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

Artikel 29. - Boekjaar  Rekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 30. - Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Artikel 31. - Benoeming van de vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Artikel 32. - Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

III. TIJDELIJKE BEPALINGEN  BENOEMINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen door de neerlegging van een expeditie van huidige akte, ter griffie op de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2016.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2017.

3. Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder en commissaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist als zaakvoerder voor onbepaalde duur te benoemen:

- de heer ABELOOS Johan, voornoemd;

- de heer DE VOS Luc, voornoemd;

Die hier allebei aanwezig zijn en elk aanvaarden.

Beide mandaten zijn onbezoldigd,

behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

De bezoldiging zal door de algemene vergadering vastgesteld worden.

De vergadering beslist voorlopig geen commissaris te benoemen.

4. Overname van verbintenissen

De oprichtende partij verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 15 maart 2015.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Volmacht

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan, met mogelijkheid van

indeplaatsstelling: boekhoudkantoor Etugest & Partners NV te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg

149, met volgende machten :

- Alle inschrijvingen of aanvragen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de administratie

van de Belasting over de Toegevoegde Waarde of wijziging hieraan te vorderen alsmede het

aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.

- alle administratieve formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting.

Tezelfdertijd neergelegd, expeditie van de akte

Notaris Marie Chantal DE BOOSERÉ

Coordonnées
ABR

Adresse
DREEF 16 3071 ERPS-KWERPS

Code postal : 3071
Localité : Erps-Kwerps
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande