ABSOLUTE SILVER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ABSOLUTE SILVER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 888.899.189

Publication

06/03/2013
ÿþModWod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N

iu i



*13037986*



Ondernemingsnr : 0888.899.189

Benaming

(voluit) : ABSOLUTE SILVER

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kruiskruidlaan 12 te 3090 Overijse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging adres maatschappelijke zetel en doelsuitbreiding Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 01/09/2012 werd beslist tot

-De wijziging van het adres van de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang naar het volgende adres Hulstraat 129 te 3080 Duisburg.

-De uitbreiding van het doel met volgende activiteiten

Consultancy.

Detailhandel, groothandel, handelsbemiddeling en ambulante handel van diverse goederen.

Het organiseren en uitvoeren van evenementen, manifestaties en presentaties.

De vennootschap heeft verder tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de projectplanning, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie, het interim-management en human resources management; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard-en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening ais voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder welke vorm, en dit zonder enige beperking. Het schrijven en verzorgen van publicaties, onder welke vorm ook.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. de vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten,laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

In het algemeen zal zij maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle, om het even welke verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel,

Op de laatste hlz, van Luik i3 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

fouissait

25 REa 2'01*

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zij mag onder meer alle onroerende en roerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen,

Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen en waarborg stellen voor derden.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Dit ailes is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen toelatingen bekomen zijn.

Oé"

Schepens Emilie

zaakvoerder

Koentoro Tjiptowardono Retna zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ABSOLUTE SILVER

Adresse
KRUISKRUIDLAAN 12 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande