ABUS SECURITY-CENTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABUS SECURITY-CENTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.798.465

Publication

30/05/2013
ÿþ"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

B

sta

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de

DE~i i~~, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0884.798.465

Benaming

(voluit) : ABUS SECURITY-CENTER

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3400 Landen, Industriezone Roosberg 10

(volledig adres)

onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 13 mei 2013, váár registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ABUS SECURITY-CENTER", met zetel te 3400 Landen, Industriezone Roosberg 10, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaart de vennoot, voor zover als noodzakelijk, te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikte betreffende de' vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingstukken.

TWEED BESLUIT

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van de, vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar,

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van heli akkoordvonnis over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde documenten, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

DERDE BESLUIT

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve de vereffeningsrekeningen goed te keuren. VIERDE BESLUIT

De vergadering verklaart voor zover als nodig uitdrukkelijk dat het actiefbestanddeel van de vennootschap dat bestaat in de vordering van de vennootschap op de S.A.R.L. GEI, met zetel te Frankrijk, 4 Ruelle Mort Voisin,: 911100 Corbeil Essones, welke vordering bevestigd werd bij vonnis d.d. 20 maart 2012 van de Rechtbank van Koophandel te Evry, Frankrijk, aan de enige vennoot werd overgedragen, zodat de enige vennoot deze invordering lastens de S.A.R.L. GEI verder naar eigen inzichten zal kunnen behartigen voor eigen rekening. VIJFDE BESLUIT

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ABUS SECURITY-CENTER" definitief opgehouden heeft te bestaan.

' ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij de besloten vennootschap naar Nederlands Recht "ABUS Security Center B.V.", met maatschappelijke zetel te 1217TJ Hilversum (Nederland), Beresteinseweg 4, KvK-nummer 32105872.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer KUYKEN Ronald, voornoemd, met mogelijkheid tot, indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd :

een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

4

s"

1.~

Voor. behouden Baan hit Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 28.09.2012 12591-0463-013
27/08/2012
ÿþ Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIN I 11111 lIt 11111 liltI 1111 It It ltl Il tilt

*12146655*

:er

grri-tie ,.

Rechtbank van Kcej1har,

,.

te Leuven, de 6 AUG, 2Q12

DEFFIER

ri ie ,

Ondernemingsnr : 0884.798.465

Benaming

(voluit) : ABUS SECURITY-CENTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3400 Landen, Roosberg 10

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 31 januari 2012, geregistreerd te Hasselt, 1ste kantoor op 7 februari 2012, boek 786 blad 84 vak 05, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABUS SECURITY-CENTER" is verschenen, en dat zij volgende beslissingen heeft genomen:

BESPREKING

De voorzitter geeft toelichting aan de vergadering omtrent de staat van activa en passiva en omtrent de in; de agenda aangekondigde verslagen.

De aanwezige verklaart voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt op 30 januari 2012 overeenkomstigi artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISOR M. MASSY", met zetel te 3520 Zonhoven, Tiendenstraat 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0463.889.137, vertegenwocrdigd door de heer MASSY Marc, bedrijfsrevisor, die luiden als volgt:

"Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "Bedrijfsrevisor M. Massy", bedrijfsrevisorkantcor te 3520, Zonhoven, Tiendenstraat 7, vertegenwoordigd door de heer Marc Massy, bedrijfsrevisor, verklaart hierbij dat

Lijn het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, de zaakvoerders van de BVBA "ABUS SECURITY-CENTER", een boekhoudkundige staat afgesloten op 31/10/2011, hebben opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een: balanstotaal opgeeft van ¬ 126.452,22 en een netto-passief van ¬ -634.305,44;

fluit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, wij van oordeel zijn dat de staat van activa en passiva per 31/10/2011, ons voorgelegd door de zaakvoerders, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.. Een: voorbehoud dient evenwel geformuleerd te worden t.a.v. de mogelijke (gedeeltelijke) cninbaarheid van de' handelsvorderingen.

Dit verslag werd op verzoek van de zaakvoerder opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Zonhoven, op datum van 30 januari 2012 door het bedrijfsrevisorkantoor BVBA "Bedrijfsrevisor M. Massy", vertegenwoordigd door

[HANDTEKENING]

M. Massy,

bedrijfsrevisor"

BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt ondergetekende

notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe'

de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

In aansluiting daarbij worden volgende documenten aan de notaris overhandigd

 het verslag van het bestuursorgaan;

 de staat van activa en passiva;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

VII. BESLUITEN VAN DE VERGADERING

Na beraadslaging worden door de algemene vergadering bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

genomen;

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, dat de vennootschap in vervroegde ontbinding wordt gesteld en enkel nog in vereffening voortbestaat, evenwel onder de opschortende voorwaarde van bevestiging door de bevoegde rechtbank van koophandel van de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar, of de door de nagenoemde bijzondere volmachtdrager aan te duiden vervanger indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar niet zou worden aanvaard door de rechtbank.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering aanvaardt het ontslag van voormelde zaakvoerders, de heer BREMICKER Philippe, de heer SCHACHERER Marc en de heer KUYKEN Ronald, allen voornoemd, en verleent hen kwijting voor de door hen verrichte daden in het kader van hun mandaat.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit één vereffenaar te benoemen, met name de heer KUYKEN Ronald, voornoemd,

Hier tegenwoordig en dewelke verklaart deze functie te aanvaarden.

Indien de rechtbank van koophandel de benoeming van voormelde vereffenaar niet zal bevestigen, besluit de vergadering in subsidiaire orde, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOFIMAC, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 359, met ondememingsnummer 0458.824.450, vast vertegenwoordigd door de heer TSCHOSCHIA Marcel, geboren te Hasselt op 12 december 1960, nationaal nummer 60.12.12 275-30, wonende te 3500 Hasselt, Heidestraat 102, aan te stellen tot vereffenaar van de vennootschap.

VIERDE BESLUIT

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Meer bepaald kan hij de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door " artikelen 187 en volgende van het Wetboek van vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Indien de heer KUYKEN Ronald door de rechtbank van koophandel zal worden bevestigd als vereffenaar, zal deze zijn mandaat kosteloos uitoefenen. Indien daarentegen BOFIMAC BVBA zou worden bevestigd als subsidiaire vereffenaar, zal deze haar mandaat uitoefenen tegen een vergoeding. BOFIMAC BVBA is in : ' voorkomend geval gerechtigd om voorschotten te factureren van 1.000 EUR per maand.

Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan BOFIMAC BVBA, voornoemd,

bevoegd, teneinde over te gaan tot:

- de wijziging van de inschrijving in het rechtspersonenregister,

- de indiening van het verzoekschrift op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot de

" bevestiging van de benoeming van de vereffenaar, alsook het aanwijzen van een vervanger als vereffenaar tegenover de bevoegde rechtbank van koophandel indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar niet zou worden aanvaard door de rechtbank,

- de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister bij de sluiting van de vereffening.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Eric Gilissen

oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~rº%





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Eensluidende uitgife van proces-verbaal

- Afschrift beslissing bevestiging benoeming vereffenaar van de rechtbank van koophandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 17.11.2011 11611-0330-016
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 31.08.2010 10502-0513-016
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 29.07.2009 09502-0082-015
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 29.08.2008 08686-0216-015

Coordonnées
ABUS SECURITY-CENTER

Adresse
INDUSTRIEZONE ROOSBERG 10 3400 LANDEN

Code postal : 3400
Localité : LANDEN
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande