ACADEMY COIFFURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACADEMY COIFFURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.681.042

Publication

05/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-04-2015

Griffie

*15307508*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629681042

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ACADEMY COIFFURE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 27 april 2015, ter registratie aangeboden, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de statuten luiden als volgt :

1.OPRICHTERS

1. De heer VAN LOOVEREN Tom Karel Ida, geboren te Leuven op 15 augustus 1974, echtgescheiden, wonende te 3321 Hoegaarden (Outgaarden), Sint-Niklaasstraat 69.

2. Mevrouw LECOCQ Dorinda, geboren te Lubbeek op 31 juli 1975, echtgescheiden, wonende te 3321 Hoegaarden (Outgaarden), Sint-Niklaasstraat 69.

2.NAAM

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam  ACADEMY COIFFURE .

3.ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3321 Hoegaarden (Outgaarden), Sint-Niklaasstraat 69. 4.DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

- De uitbating van een kapperssalon in de ruimste zin van het woord.

- De handel in producten verband houdende met voorgaande activiteiten.

- Alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de uitbating van de onderneming kunnen bevorderen

- beheer van roerende en onroerende goederen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- verlenen van advies en bijstand bij de uitvoering van dergelijke projecten.

- managementactiviteiten;

- organisatie van mailings.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële en commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng in speciën of in natura, inschrijving, samensmelting, financiële tussenkomst of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsvereniging of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd om deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan

Onderwerp akte :

Sint-Niklaasstraat 69 3321 Hoegaarden

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen en leningen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen en mag borg stellen voor bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan en ten voordele van hen alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle handelingen en daden kan stellen, dit in de meest ruime zin, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wet op de financiële transacties en de financiële markten en haar eventuele uitvoeringsbesluiten. 5.DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro.

Het is verdeeld in 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het is volledig samengesteld door een inbreng in geld en is gestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200).

7.BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Tot eerste gewone zaakvoerder wordt benoemd, voor onbepaalde duur: mevrouw Dorinda Lecocq voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal zijn taak maar kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie. 8.BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 30 juni 2016.

9.ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand december om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de bij de statuten voorgeschreven datum van het jaar 2016. 10.WINST-RESERVES

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend uitgekeerd wordt aan de vennoten. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

11. Bijzondere volmacht: De oprichters stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsmede alle formaliteiten inzake aansluiting van de vennootschap en haar vennoten bij de sociale verzekeringskas te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, met name de medewerkers of aangestelden van Vebofisc bvba te Lubbeek, Molendries 14. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ERIK LERUT

NOTARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte en bankattest.

Coordonnées
ACADEMY COIFFURE

Adresse
SINT-NIKLAASSTRAAT 69 3321 OUTGAARDEN

Code postal : 3321
Localité : Outgaarden
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande