ACCAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.632.934

Publication

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 09.09.2013, NGL 31.10.2013 13654-0387-010
31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 09.09.2014, NGL 24.12.2014 14705-0131-014
14/05/2012
ÿþ ma 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vesse.

0 2 MAI 2812

Griffie

N

*12088480*

i

i

I

i

1

Ondernemingsnr oe(s c3z 5'3y

Benaming (voluit) : ACCAL

(verkort)

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Sint-Huybrechtstraat 4

1785 Merchtem

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 27 april 2012, dat er door 1) de heer CALLAERT Sam Frans Ghislène, geboren te Dendermonde op negentien ° april negentienhonderd negenen-tachtig, wonende te 1840 Londerzeel(Steenhuffel), Heide 25, inbreng doende in geld van tienduizend euro (10.000,00¬ ), waarvoor hem honderd vierenveertig (144) aandelen worden toegekend, elk volledig volstort; en 2) de heer CALLAERT Tom Mark Godelieve, geboren te Dendermonde op eenendertig oktober negentienhonderd negentig, en wonende te 1840 Londerzeel(Steenhuffel), Heide 25, inbreng doende in geld van tienduizend euro (10.000,00E), waarvoor " hem honderd vierenveertig (144) aandelen worden toegekend, elk volledig volstort; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "ACCAL", met zetel te 1785 Merchtem, Sint-Huybrechtstraat 4, waarvan het maatschappelijk kapitaal twintigduizend euro:; (20.000,00¬ ) bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in tweehonderd achtentachtig (288) aandelen? zonder nominale waarde, en bij de oprichting voor een totaal bedrag van twintigduizend euro (20.000,00¬ ) volstort.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één december tweeduizend en elf.

," De statuten van de vennootschap luiden als volgt

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de

" naam "ACCAL". De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de ven- nootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA",

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen. ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 1785 Merchtem, Sint-Huybrechtstraat 4. De zetel kan zonder, statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij. besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Dienstverlening aan ondernemingen en particulieren.

Aan- en verkopen, importeren en exporteren, alsmede onderhouden, verhuren en in leasing geven van, machines en rollend materiaal.

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzïl van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad11.1

Aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen beheren, bouwen, afbreken, uitbaten en in waarde brengen, huren en verhuren van alle onroerende goederen en/of rechten, gebouwde en/of ongebouwde, alleen of on participatie, alsook alle niet voorziene verrichtingen waartoe gebouwen en andere onroerende eigendommen aanleiding kunnen geven, alsook binnenhuisinrichting.

Aankoop, verkoop, productie en doorverkoop van informaticamateriaal (van computers tot printers), bureauticamaterlaal en andere elektrische of elektronische onderdelen, machines of installaties. De vennootschap mag verder aile commerciële, industriële of financiële verrichtingen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerendè goederen als investering verwerven zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat, Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL,.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro

(20.000,000. Het is verdeeld in tweehonderd achtentachtig (288) aandelen met fractiewaarde. Elk van

deze aandelen bezit stemrecht.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke

ieder individueel kunnen handelen.

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

D. TOEZICHT.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap bij toepassing van de geldende vennootschapswetgeving niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissarisrevisor.

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand september om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. "

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Voor-

behrouden

aan het

"

Belgisch Staatsblad

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april van elk jaar en eindigt op eenendertig

maart van het daaropvolgende jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heízIJ van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Neem en handtekening

- ,

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vérgadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeelikêrnIst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de' jaal ekéríin ' definitief" vast te stellen.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.-

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN .

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf zevenentwintig april tweeduizend en twaalf tot éénendertig maart

tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede

maandag van de maand september tweeduizend dertien om negentien uur.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

En terstond komt de algemene vergadering der vennoten bijeen en benoemt met eenparigheid van

stemmen tot niet-statutaire zaakvoerder :

De heer CALLAERT Kris Constant Rosa, geboren te Malderen op zesentwintig december negentienhonderd

tweeënzestig, wonende te Londerzeel (Malderen), Zwaluwstraat 93.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte.

,Voor"

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/03/2015
ÿþv mod91.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

x

15 399 9*

".M

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie, van deo legel/ontVar,gen Op

0 5 MAART 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rëohtbâtil{ van Brussel

Ondememingsnr : 0845.632.934

Benaming (voluit) :ACCAL

(verkort) ;

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Sint Huybrechtstraat 4

1785 Merchtem

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEI.  OMVORMING IN EEN BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BVBA - WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPELLIJK DOEL  STATUTENWIJZIGING  ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 3 maart

2015 dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCAL", met zetel te 1785 Merchtem, Sint-

Huybrechtstraat 4, met ondernemingsnummer: 0845,632.934., waarbij besloten werd;

-om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar 1840

Londerzeel(Malderen), Zwaluwstraat 115.

Artikel drie van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL DRIE - ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 1840 Londerzeel(Malderen), Zwaluwstraat 115. De zetel kan

zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel

bij besluit van de zaakvoerder(s)."

-de vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder omtrent de voorgestelde wijziging

van het maatschappelijk doel; bij dit verslag wordt een staat gevoegd over de actieve en passieve

toestand van de vennootschap afgesloten per 31 december 2014,

-de vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen en artikel vier van de statuten wordt

bijgevolg vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft ais burgerlijk doel, zowel in België ais in het buitenland:

-de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

-het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het

opmaken van de rekeningen;

-het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde

vorm;

-het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingaangelegenheden;

-juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van

vennootschappen;

-studie, organisatie en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale

aangelegenheden;

-de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als

bestuurder of zaakvoerder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een

gelijkaardig doel;

-de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

-de vennootschap mag aile verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende

verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 11.1

vennootschap zowel in binnen als buitenland voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder."

-om de vennootschap om te vormen in een burgerlijke vennootschap met behoudt van de vorm namelijk een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel één van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "ACCAL", De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "bv ovv BVBA".

-artikel zestien en artikel achttien van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke ieder individueel kunnen handelen. De meerderheid van de zaakvoerders moeten lid zijn van het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten (BIBF); in de mate dat een erkende rechtspersoon wordt aangeduid als bestuurder moet deze een natuurlijke persoon, lid van het instituut, aanstellen als permanent vertegenwoordiger."

"ARTIKEL ACHTTIEN - INTERN BESTUUR - BEPERKINGEN.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De meerderheid van de zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité en meer algemeen de zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de rechtspersoon, moeten lid zijn van het Instituut of moeten personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België. Indien het een rechtspersoon betreft, moet zij een natuurlijke persoon, boekhouder of boekhouder-fiscalist aanstellen als permanente vertegenwoordiger van de rechtspersoon. Deze is persoonlijk gebonden door de deontologie van het Instituut. De natuurlijke personen die de opdrachten zoals omschreven in artikel 49 van het KB van 22 april 1999 uitvoeren in naam en voor rekening van de erkende rechtspersonen bedoeld in dit besluit, moeten de hoedanigheid van boekhouder of boekhouder-fiscalist hebben of een hoedanigheid die als gelijkwaardig wordt erkend in België of in het buitenland. Wanneer evenwel de raad van bestuur, het college van zaakvoerders of het directiecomité slechts uit twee leden bestaat, moet één lid benoemd worden onder de leden van het Belgisch Instituut Boekhouders en Fiscalisten en mag het tweede lid benoemd worden onder de personen die in België wettelijk gerechtigd zijn om de aan de boekhouder of boekhouder-fiscalist voorbehouden werkzaamheden uit te oefenen, zoals bedoeld in artikel 48 van het KB van 22 april 1999 of personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België."

-de vergadering na kennis te hebben genomen van het ontslag als zaakvoerder aangeboden door de heer Kris CALLAERT, geboren te Malderen op zesentwintig december negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat 93, aanvaardt dit ontslag en verleent hem eervol kwijting over het door hem gevoerde beleid. De vergadering besluit te benoemen tot nieuwe zaakvoerder de heer Sam CALLAERT, geboren te Dendermonde op negentien april negentienhonderd negenentachtig, wonende te 1840 Londerzeel(Steenhuffel), Heide 25, alhier aanwezig en verklarende deze benoeming te aanvaarden.

-de vergadering machtigt de zaakvoerder a) tot uitvoering van de genomen besluiten en b) om een gecoordineerde tekst van de statuten op te stellen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

..Voo!- à behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

In bijlage : afschrift akte en volmacht, coördinatie der statuten, staat van activa en passiva, verslag zaakvoerder.

Op de laatste blz van Lnik vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 09.09.2015, NGL 01.10.2015 15630-0370-013

Coordonnées
ACCAL

Adresse
ZWALUWSTRAAT 115 1840 MALDEREN

Code postal : 1840
Localité : Malderen
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande