ACCOFIS CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOFIS CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.004.495

Publication

24/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

20141

Griffie

IIA1,11,0111111 11 II

II

11

Ondernemingsnr : 0448.004.495

Benaming

(voluit) : ACCOFIS CONSULT

(verkort):

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: BENEDEN VR1JLEGEM 29 te 1730 ASSE

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Meester Jean-Jacques Boel, geassocieerde notaris te Asse, op 25 maart 2014, met als relaas van registratie Geboekt: 9 blad(en); 2 verzending(en) te Asse I, op 1 april 2014 boek 642 bled 73 vak 7. Ontvangen; Vijftig Euro (¬ 50), De Ontvanger (getekend), De e.a. inspecteur H. ROSELETH(volgt de bijlage), van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOFIS CONSULT, gevestigd te 1730 Asse/Mollem, Beneden Vrijlegem 29, blijkt dat de algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

*De bestaande aandelen met een no-tminale waarde van duizend frank worden omgezet in maatschap-tpelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een/drieduizend honderdste deel van het kapitaal vertegerrtwoordigen.

*Het kapitaal van de vennoot-tschap wordt voortaan uitgedrukt in de nieuwe eenheids-'munt van de Europe-'se Unie, zijnde de euro.

Het huidige kapitaal van drie miljoen honderd duizend Belgi-ische frank Wordt bijgevolg omgezet, reke-tning hou-dend met de omzet-ttings-tkoers van veertig frank drie-duizend drie-thon-tderd ne-igenen-tnegen-ttig tienduizend-'sten, in zesenzeventig duizend achthonderd zesenveertig euro negenennegentig cent (76.846,99 EUR), vertegen-twoordigd door drieduizend honderd gelijke aandelen met een breukwaande van een/drieduizend honderste ieder,

*Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op 18 maart 2014, en het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "Ravert, Stevens & C°", vertegenwoordigd door de heer Luc Ravert, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 18 maart 2014, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "RAVERT, STEVENS & Co", bedrilfsrevisorenkantoor te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, dat uit het onderzoek van de voorgenomen Inbrengen in natura bij de voorgenomen kapitaalverhoging van de BVBA ACCOFIS CONSULT is gebleken dat

1.de beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurig- held en duidelijkheid;

2.de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 444.200,-EURO in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3.de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbrengen in nature uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de uitgifte van 10.740 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, elk nieuw aandeel in aile opzichten identiek aan elk van de 3.100 bestaande aandelen.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in natura" van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de BVBA ACCOFIS CONSULT is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden,

*De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van vierhonderd vierenveertig duizend tweehonderd euro (444.200,00 EUR) om het te brengen van zesenzeventig duizend achthonderd zesenveertig euro negenennegentig cent (76.846,99 EUR) tot vijfhonderd eenentwintig duizend zesereeertig euro negenennegentig cent (521.046,99 EUR), en dit door inbreng in natura.

' De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van tienduizend zevenhonderd veertig nieuwe aandelen

van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die ln de winsten zullen delen vanaf heden.

*De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot vijfhonderd eenentwintig duizend zesenveertig euro negenennegentig cent (521.046,99 EUR).

*De vergadering beslist artikel 5 der statuten ingevolge de beslissingen die voorafgaat te vervangen door de volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd eenentwintig duizend zesenveertig euro negenennegentig cent (521,046,99 EUR),

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door dertien duizend achthonderd veertig aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een/ dertien duizend achthonderd veertigste van het maatschappelijk kapitaal.

Ieder aandeel geeft een gelijke recht in de winstverdeling en in de produkten van de liquidatie.

*De vergadering besluit een nieuwe tekst van statuten aan te nemen, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de voorafgaande beslissingen, met het Wetboek van Vennootschappen, alsook met de Wet "Deugdelijk Bestuur», en met inbegrip van alle eventuele noodzakelijke inhoudelijke wijzigingen aan de statuten.

Een uittreksel van de nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam "ACCOFIS CONSULT".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1730 Asse/Moliem, Beneden Vrijlegem 29.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig

Brussels Hoofdstedelijk gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel:

Het aanbieden van een zo ruim mogelijk dienstenpakket, zowel onder de vorm van advies, bijstand als uitvoering, op het vlak van algemeen-, marketing-, publicitair-, technisch-, fiscaal-, administratief-, boekhoudkundig- en organisatorisch beleid. De vennootschap kan optreden als makelaar in roerende en onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel aile noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd eenentwintig duizend zesenveertig euro negenennegentig cent (521.046,99 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door dertien duizend achthonderd veertig aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een/ dertien duizend achthonderd veertigste van het maatschappelijk kapitaal.

ieder aandeel geeft een gelijke recht in de winstverdeling en in de produkten van de liquidatie.

De effecten zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de aan de vennoten

toegekende rechten betreft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd In de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, Is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens Inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en ln rechte als eiser of als verweerder.

Hg kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris,

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, over het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen,

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt, Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door elle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en aile vereiste handtekeningen draagt,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" " i---Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

\F

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair' bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen,

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel ve.belissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en aile vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4 Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóár een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing, Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vaar die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Mogelijke aanvulling: Indien er een commissaris is benoemd, moeten aile beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure warden genomen, hem meegedeeld worden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en ster(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is,

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of: van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) In functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Voor analytisch uittrekseL

Gelijktijdig hiermee neergelegd: uitgifte van de akte met onderhandse volmacht, analytisch uittreksel, verslag van de zaakvoerder en verslag van de revisor, gecoördineerde statuten met publicatiedata.

Meester Jean-Jacques Boel

Geassocieerde notaris te Asse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : BL560441
09/09/2011 : BL560441
08/12/2010 : BL560441
20/10/2009 : BL560441
07/11/2008 : BL560441
05/10/2007 : BL560441
29/01/2007 : BL560441
24/04/2006 : BL560441
05/10/2005 : BL560441
08/11/2004 : BL560441
20/08/2003 : BL560441
13/11/2002 : BL560441
19/12/2001 : BL560441
13/01/2000 : BL560441
12/12/1995 : BL560441
28/04/1994 : BL560441
01/09/1992 : BL560441
20/12/2017 : BL560441

Coordonnées
ACCOFIS CONSULT

Adresse
BENEDEN VRIJLEGEM 29 1730 MOLLEM

Code postal : 1730
Localité : Mollem
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande